Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • при късмета
На Троя до 10 кода на ден.

И от Стела регистрирах 3 кода и нищо. Много искам чаша за мъжа ми. Добре, че пие бирата и има наблизо откъде да я взимам, да не я мъкна от веригите. Като пазарувахме вчера в Кауфланд нямаше

# 121
         Спечелих чаша от Орео току що . Но голяма излагация беше пак от страна на Монделийз . Очаквам тениска от Дав и награда от Пурина Гурме .Някой може ли да покаже тениската ?

# 122
Ами то требе да ви лимитират, иначе ще започнете да се търкаляте  Joy Joy

Да не се засегнете, ей
  Hug

# 123
  • при късмета
Ами то требе да ви лимитират, иначе ще започнете да се търкаляте  Joy Joy

Да не се засегнете, ей
  Hug
Добре, че намерих малките вафли, че първите с кодове, които открих бяха макси  Joy

# 124
 Joy Joy

Вафли у нас ядем само аз и дъщеря ни, мм сладко не яде, затова като ги види му става лошо. Joy

# 125
  • Телиш/Плевен
Все още не откривам промоционална Стела Артоа, а ми се искаше да се включа в играта. Дано скоро намеря.

# 126
Аз намерих в Кауфланд и взех една бира, но не печеля, ММ не пие бира, така че няма да участвам в играта, а бокала ми харесва.

# 127
В нашето Фантастико е пълно с бира,и кенчета и стъкло-така си стоят,явно им се виждат скъпи-към 1.80 са.(Лаленце,да ти пратя стекче? bouquet)Аз нали си имам нови чаши от Каменица и нямам място за бокали,така че кротувам.Сутринта регнах две фафли...нищо,здраве да е!

# 128
  • при късмета
Имайте предвид, че предния, големия етикет на Стела няма икаква промяна. Единственото по което се разбира, че има игра е задния етикет, при това е обозначен с много малко триъгълниче горе в дясно с надпис "отлепи тук" и от долу червена лента със срока на промоцията.
Скрит текст:
А тези, големите етикети не са на всяка бира. В кауфланд имаше, но бирите бяха в каса, че там никога не разопаковат стоката. В кварталния магазин от големите етикети, които се закачат на шишетата няма

# 129
  • Телиш/Плевен
В нашето Фантастико е пълно с бира,и кенчета и стъкло-така си стоят,явно им се виждат скъпи-към 1.80 са.(Лаленце,да ти пратя стекче? bouquet)
О, много мило, благодаря ти, но няма нужда, все някъде ще намеря, то има време до края на играта. Но пък ММ тази седмица е по София и ще му кажа да мине през Фантастико, ако има наблизо или да се оглежда и в другите магазини. Много благодаря за информацията. Hug Иначе си е скъпичка Стелата, да. Затова вкъщи я пием само по празници или като има игра. Mr. Green

# 130
Спечелих ръкавица от София мел, но като си въведа данните и избера запиши, полето си остава така. При вас така ли е ?

# 131
Спечелих ръкавица от София мел, но като си въведа данните и избера запиши, полето си остава така. При вас така ли е ?
и при мен беше така но всичко е наред

# 132
и при мен беше така но всичко е наред
Благодаря
 bouquet

# 133
И аз с ръкавица от първия код на брашното. Обаче мн тъпо.  newsm78Излиза надпича честито и една хлебопекарна отстрани иииииииии хоп сърцето ми трепна Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing.........докато не прочетох Blush Blush ...печелите ръкавица, да бяха сложили ръкавица, а не хлебопекарна, хахахахах   Joy Joy

# 134
И аз с ръкавица от първия код на брашното. Обаче мн тъпо.  newsm78Излиза надпича честито и една хлебопекарна отстрани иииииииии хоп сърцето ми трепна Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing.........докато не прочетох Blush Blush ...печелите ръкавица, да бяха сложили ръкавица, а не хлебопекарна, хахахахах   Joy Joy

аз вчера спечелих форма за печене и на мен картинката беше хлебопекарна и аз като трепнах но за миг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт