Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
в mysparx след като спечелиш нещо искат ли всички капачки. Примерно съм регистрирала 10 кода и участвам за iphone  и го спечеля, ще трябва ли да им дам всички 10 капачки? Имам едни 3 кода регистрирани от миналата година и съм ги хвърлила и да знам дали да си направя нова регистрация.
За айфона играеш само с новите бели капачки , но не знам дали трябва да се пазят, прочети условията

# 601
ясно благодаря ви  Hug аз така или иначе вече ще ги пазя, но въпроса ми беше за тези трите. В магазина в който ми е близо до работа имаше само коли на  които пишеше че не са за продажба, а целия хладилник беше пълен с тях ужас  Crossing Arms

# 602
Утре се тегли кафето на Престиж, нали? Joy

Току-що използвах и последното брашно, което имам, тези дни трябва да взема пак.
Писахте, че в Кауфланд ще има на прИмоция, но само Екстра ли? Имам вестник, но се изгуби някъде по трасето, а онлайн каталога не ми го зарежда.
Търся пълнозърнесто или типово, ако няма да има, няма да се разкарвам до Кауфланд, срещу нас има също.

# 603
  • Сандански
Утре се тегли кафето на Престиж, нали? Joy

Току-що използвах и последното брашно, което имам, тези дни трябва да взема пак.
Писахте, че в Кауфланд ще има на прИмоция, но само Екстра ли? Имам вестник, но се изгуби някъде по трасето, а онлайн каталога не ми го зарежда.
Търся пълнозърнесто или типово, ако няма да има, няма да се разкарвам до Кауфланд, срещу нас има също.
Пише само за екстра  Simple Smile

# 604
Но и няма гаранция даже че Екстра брашното ще е със стикери за играта

# 605
Намерих вестника, котарака си е поиграл с него. Laughing Не ми се играеше да редя пъзел, благодаря ви.

# 606
 Joy Joy Joyбраво на котарака

# 607
Забавлява се. Laughing

Утре се моля да не ме изтеглят за кафето, въпреки че вече имам заявки и ако спечеля за мен ще останат пакет-два. hahaha

# 608
  • София
Взех си билет от новите, че днес имам рожден ден, но само 2 лв.

# 609
  • София
Да си жива и здрава и брат ми е рожденик днес.  Hug

Аз ще ходя след малко до Фантастико и ще видя какво промоционално има.  Mr. Green

# 610
Взех си билет от новите, че днес имам рожден ден, но само 2 лв.
Честит рожден ден! Да си жива и здрава и следващия път по-голяма печалба bouquet

# 611
Честит рожден ден и от мен. bouquet Много здраве, щастие и късмет да не те оставят. Hug

Пропуснала съм, честит рожден ден и на брата на sea.sea. Hug

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 18:30 от Ивекс

# 612
  • Телиш/Плевен
Честит рожден ден на Магси и на брата на sea.sea, живи и здрави да сте и с много късмет! newsm59

Взех Кока-Кола от 1,25 л от кварталния магазин, теглих карта, но не спечелих прибор. Май само с единия черпак ще си остана, което пак е по-добре от нищо, де, но ми се щеше още някой прибор.

# 613
  • София
Благодаря Ви. 😚 Да ви се връща тройно!

# 614
Не бях спечелила тениска от Дав, но днес като се разхождах в The Mall (София) имаше кът на Дав. Правиш си снимка, отпечатват ти я на хартия (не се публикува никъде) и ти дават тениска и снимката. Снимахме се с една дружка и хоп тениска.  Mr. Green Предполагам, че и утре ще са там, на който му се разхожда и е от София може да иде.

Общи условия

Активация на акаунт