Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 863
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Да няма нещо там Овен в Меркурий.. Мойто днес и то половината време се усмихва, половината пищи, шашава работа  Grinning

# 106
Ние маахме гащи досега! Чудно слънце излезе Heart Eyes

# 107
Я не дей дразни Whistling

# 108
Еее Крис, браво на вас.

# 109
Краси, вече напълно те разбирам какво описваш - виждам го пред себе си. Сагата в количката е кошмарна. Днес не съм го извеждала. Но на зимния кош вдигнах позицията на максимално ниво, което си е почти седнало и се надявам малко да подобри поведението му навън, защото иначе... Вчера му заявих, че ще излиза само с баща си, ако се държи така, а аз ще го изведа чак на първия учебен ден в първи клас. hahaha
Поли, душичке мила, то като тръгна да му махам сърцевината на този пащърнак не остава нищичко. :hahaha  Повече изхвърлих отколкото замразих.  Thinking
Cristi, тази материя ми е тъмна Индия. Не мога да помагам с домашните.  Hug

# 110
Давам на Мишето днес лъжичките картоф и после млякото ,но не го иска .... Мажа и уста с картоф спира да реве и мляска  Joy Излъгах я като пина вода успокой се изпи млякото

# 111
Така е Лид,но пък същата работа е да го свариш със сърцевината и да минеш през едра цедка да не паднат конците.

# 112
Попитах, Поли, защото помислих, че правя нещо грешно. Но щом и при теб е така, значи не бъркам.  Embarassed

# 113
Правя мила всичко домашно,че ми направи алергия от консервант на пюре. Но пък на плодовите,нищо newsm78 Хах

# 114
Знам, че така стана. Стискам палци да нямате повече такива неприятности.  Hug
Попитах за пащърнака, защото много брак от него, напълних една торба с боклук и се зачудих да не би пък аз да махам каквото не трябва. Но то ясно си личи сърцевината, която трябва да се премахне, а на някои тя е доста голяма.

# 115
Аз пък се опитах някакъв интелектуален труд да извърша днес след педиатъра и ваксините, почти ми се получи Laughing
Да ви питам, има ли бебоци с атопична кожа и с какво мажете?

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 19:08 от помбер

# 116
Кожата на бебка педиатрите твърдят, че е с лека форма на атопичен дерматит, но дерматолога твърди, че е иритативен дерматит и че кожата и е много чувствителна... и аз вече не знам с какво сме! Simple Smile Та, мажа я с Lipikar Baume, къпя я с Lipikar Syndet. Мажа лицето с Нахткерцен-а. Бяха ни изписали и едно кремче правено в аптека, но не го знам точно какво беше.

# 117
Не помня,коя дама питаше за броколи с ориз . Моля , като отвори бурканчето и моля да ми докладва има ли малки остатъци от ориз,не че оризовата каша на Хип има де. Помъчих се да направя за утре тиквичка с ориз,но нещо пасатора не направи гладка сместа на ориза.

# 118
Adinko87, при нас също не знам какво е точно, на приливи и отливи. Биодерма атодерм засега е добре.
При кой дерматолог сте ходили, аз ще искам направление?

# 119
Точно, и при нас се появява и изчезва, най-силно и е по коленцата. Биодермата ни я препоръча единият педиатър, но аз реших да послушам дерматолога, реално не мисля, че има кой знае какво значение какъв е крема, стига да е с емолиенти.
Ходим при д-р Ивайло Петров в Дерматолгична клиника София в Дървеница, много е свестен, според мен. Прегледът е 40лв., мисля, че може и с направление да се ходи.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт