Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 862
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
И ти ми липсваш Simple Smile

Сега се прибрах с малкия и го храних. Такава нощ си спретнах, че не е истина.

Първо в полунощ простирах. После писах домашни, че съм изостанала с има-няма 3 седмици Mr. Green Към 2.30 си легнах и звярът се размърда! Устиска до 4.30, но аз не можах да мигна от скрибуцане, въртене и драскане по чаршафа. Нахраних го и реших, че ей сега ще спя. Да, ама не! По едно време в сумрака на стаята виждам една ръка на решетката на кошарата. После още една. Дотук добре - две ръце има дЯтитУ, пък и вече сме ги виждали там. След това обаче виждам ъгъла и позицията. Нашият използва решетката за опора и се мъчи да се изправя Crazy Представих си го размазан на пода и дотам бях със съня. Чак в 7.30 дремнах...до 8.30, когато трябваше да ставам, за да го водя при педиатрите Joy А хубавецът едва го събудих!!!

Измериха го 8470 и 74 см, всичко си му е наред, бихме последната ваксина (йеееееее newsm44) и сега се подготвям за разкошен ден с рев и други екстри Mr. Green Ако не вали силно, го мятам в каруцата и тръгваме, а довечера първото нещо, като се върне мъжо, ще е да свалим нивото на кошарата Twisted Evil

Поли, евала за казармения режим. Моят си яде 4 или 5 пъти на ден, в зависимост от нощното ставане.

Пош, я давай тефтера Grinning

Pure_nature, моят яде много странни количества. Сутрин 90, 120 или 150 мл, след това с всяко ядене увеличава дажбата и завършва на 210 с вечерното хранене Mr. Green Но се водя по него и не го насилвам.

Iid, моят е правил 12 часа без манджа, но е инцидентно.

# 91
Офффф милото нужно ти е много сън Hug Какви са тези домашни newsm78

# 92
Използвам майчинството да си оправям някои бакии, дето съм ги забравила, пък може да ми потрябват, ако сменям работата Mr. Green

# 93
Cristi, какво домашно имаш да пишеш?
Страхотни мерки имате, браво на младежа!
А имате ли белег от БЦЖ?
Ние нямаме и май ще трябва манту...
И моят направи 12 часа и аз затова попитах, че се притесних.

# 94
Търси и за мен Sunglasses Имам си една мечта, да стана контрола в градският транспорт,ма няма кажа що,че ще ме набедите в расизъм Sick

# 95
Търси и за мен Sunglasses Имам си една мечта, да стана контрола в градският транспорт,ма няма кажа що,че ще ме набедите в расизъм Sick
Сигурно е като моя расизъм и на щерка ти. Познах ли? Mr. Green

Лид, едни упражнения в Java Crazy Има белег уж, но казаха, че се решавало в седми месец дали ще се прави манту или не.

# 96
Да,да. Бе браво на юнака беееее. Напира да се изправя. Леля ще му даде печеничко ребърце,душичка мамин любов той Heart Eyes Heart Eyes Режима ми отива по дяволите, заради нова порция кризи със зъби. Айде след малко слагам лигавника и да се яде. Да видим дали ще си потърси млякото. Вчера след обяд я излъгах без мляко,та да видим сега да се надлъгваме  Mr. Green

# 97
Поли, трябва да направим нов сериал. Майки-лъжкини Joy

# 98
Даааа Крис,ма тоя път тя си ми го върна за вчера,пак станах на кичири Embarassed

# 99
Даааа Крис,ма тоя път тя си ми го върна за вчера,пак станах на кичири Embarassed
Докато не ти се сплете косата, всичко е наред Grinning

# 100
Така като се заговори за захранването, да попитам и аз - ядем оризова каша от три дни, та ориза го считам за въведен нали, и мога да дам броколи с ориз на Хип?
Лид, нашия хубавец също не иска да стои в количката Sad, реве, мрънка, събува си чорапите от скука....а като го взема млъква и е ухилен до уши.

# 101
Щом си дала оризова каша, оризът е въведен.
Вие сте добре, ние ядем по 100 пътиявно отглеждам не дете, А прасенце  Laughing

# 102
krassi, да можеш да дадеш пюрето след, като сте яли вече оризова каша.  Simple Smile И аз така мисля да направя.

Бебка днеска е много кисела, не знам защо, спала е достатъчно...май пак коремчето я мъчи, давам и чайчето от копър, дано има ефект....

# 103
krassi, да можеш да дадеш пюрето след, като сте яли вече оризова каша.  Simple Smile И аз така мисля да направя.

Бебка днеска е много кисела, не знам защо, спала е достатъчно...май пак коремчето я мъчи, давам и чайчето от копър, дано има ефект....

Добре дошла в клуба на нервозните шибеци   smile3511

Уфффф,амаааа #Cussing out

# 104
Значи правилно съм се ориентирала, благодаря момичета Hug. И ние сме неврозни днес, ама може да е от това, че вали и няма ревяща разходка.

Общи условия

Активация на акаунт