Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 27 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Тц. В Пловдив е  Mr. Green

# 316
Опс! Моя грешка, живея с убеждението, че и тя е в София. Нищо тогава само с теб ще заформим едно дружно цамбуркане, ако искаш.  bouquet

# 317
Искам, разбира се Simple Smile Моят ходи от втория месец и му е кеф.

# 318
Много пък важни тея софиянки,уууууу  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 319
Аз пък излязох, въпреки тъпото време. Скочих в гумените ботуши, метнах дребната в раницата, имам и чадър тип камбана и беж.

# 320
Да се израдвам и на вас! Хората, които взеха торбата с покупките ми миналата седмица са я върнали и ММ ми ги донесе.  Вече имам нужния брой шишета.Party
И втората радост : днес малката буболечка стоя цели 15 минути в Бобата без ревове и гънене като дъждовен червей. Party

# 321
И що мълчите сега,като си нямате деца и мъже Mr. Green?
Лид,браво, имало свестни хорица Hug

# 322
Чуден ден за теб, Лид  Hug

За протокола: моят се научи да се върти и от корем по гръб. Така добре се научи, че се пльокна от леглото на земята  ooooh! Сега му свърши царството! Или в кошарата, или с придружител, или на земята върху пъзел  Crossing Arms

# 323
Ей я шумкарката се показа Mr. Green Браос и детето потрошила,дааааа такива са модерните софиянки Twisted Evil

# 324
Cristi,  много гадно. И аз съм се приготвила психически за момента с първото падане/удряне, но знам, че трудно се преживява. Иначе аз слагам вече възглавници дори и да го оставям само за минута, а на дивана не смея изобщо да ставам, ако той е там. Иначе наистина се зарадвах, тъкмо пак ми бяха потънали гемиите и се пооправих.
Поли, определено има и свестни хора. Аз ги бях отписала нещата, защото минаха около пет дни, а и вътре бях оставила касовата бележка и спрях да се надявам. Затова като ги видях и не можах да повярвам.

# 325
  • Варна
Оо Лид браво ще черпиш 😁😁😁
Ох с тва въртене е луда работа оставих го по корем обърнах се  да взема памперс за 2 сек. И той нашия по гръб и ми се смее че успял да се обърне.. Ам на мен не ми беше много смешнуУ че на края на леглото и щеше да падне после кво щяха да ми  чуят ушите не ми се мисли.. Хаха...
и при нас вали ☔ и е мн смотано..  тъпо време....
Нещо щях да ви питам мЪъ от мнооу акъл забРайх... 😁 😁 😁 😈

# 326
# 327
Аз изпуснах всичко, а много ми се играеше тоя експанжън с промяната на pvp и талантите. Мъж ми се пробва да играе, ама няма време и той, та сме замразили всичките осем акаунта Mr. Green

# 328
Крис, ма жено, объркала си се - наследника ти не се е пльокнал долу, просто е слязъл от дивана! Той е достатъчно голям та да си слиза самостоятелно.
Нащо плуване мина много сладко. Малката ми жаба беше много доволна и спи вече 3 часа. Усещам, че често ще се плува.
Това време много ме дразни. Зимата студено, пролетта дъждовно или ДУХовно, лятото жега... Е кога, по дяволите ще го разкарвам това  бебе?

# 329
Дами, някой ползва ли студена стерилизация с хапчета, да ме светне бива ли го тоя метод или не?

Общи условия

Активация на акаунт