Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 27 243
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Пош, аз имам течност, хапчета не съм пробвала.

Шошка
, той слиза от столче за хранене Mr. Green Къде плувахте? Във вана или басейн?

# 331
Във вана, ама инструкторката каза, че с тея размери спокойно мога да я пусна в басейн с олимпийски размер  Joy

# 332
Познато  hahaha

# 333
lid, супер, явно има все още свестни хора!  Simple Smile

cristi, той е искал направо и да проходи, ама само обръщането му се е получило!  Mr. Green

Мойта още не се е тупнала на пода, но скоро ще стане. Вече не я обезопасявам с възглавници, защото се вре под тях, та още по-лошо може да стане...иначе се опитва упорито да си разбие главата в таблата на леглото!  Mr. Green

# 334
Адинко, иска той, ама едно е да искаш, друго да можеш, трето да ти дадат да се пробваш  Mr. Green Ай засега да си седи на задника!

# 335
Строга господарка  hahaha

# 336
Смятай за снахата каква ще съм  Joy

# 337
Хихихих, абе едно е да искаш да си седи на задника, друго е той да иска!  hahaha

# 338
 gydi Ко речи

# 339
И нащо маймунче се върти на всички посоки луда ме направи  Joy Чакам да почне да сяда и тогава вече ще ми строши гьома

# 340
Нори, казвай каква почерпка искаш и я имаш веднага!
Моят пък е станал мързел ( обяви го и педиатърката му ) Както се обръщаше просто спря. Сега само се изкривява в активната гимнастика, защото в нормалната позиция, в която го слагам, телевизорът му се пада зад главата и няма видимост, лапа си юмрука и започва да гледа.  Crossing Arms
Тази ергораница върши чудеса с приспиването.  Flutter
15 минутно клатене и заспива като порче.

# 341
  • Варна
Лид каквото ти душа дава 😘😁😈🍰🍩🍮🍧🍨🍼🍕🍔🍝🍯🌯🌮🌭🍟🍔🍗🍱🍤🧀🍜🍡🍢🍥
За Всеки по нещо
Кога мислите да слагате бебоците да седят аз моя го полусядвам..
Мислите ли да взимате проходилка тип паяк с каката ми беше много полезна от около 6+м до към 11-12м избутахме в нея
Бънджи за скачане?
😘😘😘
По колко време  спят бебоците бряяя...
Моя много актувен напоследък чак почвам да кукуригам. Спи 2-3 пъти по мах 15-20мин за целия ден от 7 сутринта до 22ч и само мрънка така не иска инак не иска... 😤😤😤

# 342
Нори, оздравяхте ли?
Крис, голям акробат ще дойде този малък Мушмул! Всичко е наред, нали?

Аз Патето вече я оставям да седи, то е голяма аларма иначе, по 2-3 мин седи, сама - без да я подпирам и си дърпа чорапите. Все гледам да е полулегнало-седнала, но тя се набира на преса и си сяда. Обаче не иска да се върти, завъртя се преди време и на двете страни, даже от гръб по корем още втория месец, преди няколко седмици от корем по гръб и толкова, аз я въртя, играя си с нея, но тя се сърди и това е, иска само да седи.

Аз бънджи мисля да взема, забавно ми изглежда. Проходилка- не, нещо не ме кефят, мисля че им забавят развитието в прохождането.

# 343
Започваме почерпката: за пазещите диети - вкусни салатки, за Поли специално мариновани медени ребърца по моя рецепта, за всички останали суши, сьомга или телешки стек по избор, а може и от всичко. А а десерт - суфле.
Надявам се някоя да не е бременна и да не ни е казала.  Hug
Моят спи по 2 пъти по 15-30 минути. Но днес спи доста и даже се притесних, вече за четвърти път заспива, а отделно по това време никога не е спал.  Thinking
А за седенето - седи от трети месец насам, иначе не мирясва.

# 344
  • Варна
Пюр благодаря  по добре сме до два дни трябва да сме съвсем оздравели..

Общи условия

Активация на акаунт