Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 27 243
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Говорите за WoW... Много я ненавиждам тая игра, откакто едно гадже в младините ми ме заряза, защото заради връзката ни не му оставало време да цъка и били на път да го изритат от гилдията Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Нашето първо падане беше преди два месеца още и то по вина на ММ. Приспал той бубенцето, сложил я в шезлонга и я завил с одеалце, после се прибрах и той ми "остави смяната" и излезе някъде. И аз, разбира се, дори и не допускам, че тя може да не е закопчана под одеалото. При което по някое време тя почва да се върти и да пъшка на сън. Излязох за няма и минута да ѝ приготвя шишенцето с АМ и като влизам точно, чувам - ТУП! - и бубенцето паднало от шезлонга, който е върху дивана, чак долу под масата #Crazy Порева си от шока, ама нищо ѝ нямаше. Май беше паднала странично или по дупе, защото синки не видях никъде.

Днес реших да почна да си водя дневник кога, какво и колко яде. И да записвам също кога и колко спи. По принцип ѝ засичам кога се буди и я приспивам на всеки два часа будуване, защото иначе ми седи вкисната и мрънкаща. Но на обяд сега просто изби рибата като спа от 11:30 до 15:30. Не ми се мисли довечера какво ще е.  Tired Като  се замисля, приспиването на бебето целодневно е мое задължение. На ММ като я връча да я приспи и му обърна гръб, после го виждам как седи с нея, на светнато, и си гледат Д-р Хаус. Е, как да заспи горкото така? Crossing Arms То си иска тишина, изгасена лампа, гушкане... Иначе ще си седи и до полунощ ще ми се буби Laughing Laughing

И пак има някакъв обрив от вече седмица - по врата и кожата под врата, под дрешките на местата, където все ѝ е мокро от лиги и връщане на мляко. Чудя дали не се обрива от контакта със стомашната киселина или пак е от АД.  newsm78 С каквото и да мажа, не минава. Днес я оставих цял ден да седи с гумен лигавник. Дано има подобрение утре.

Пробва днес пюре от картофи с моркови. Изяде някъде 1/3-та от бурканчето, после изпи 120 мл АМ. Чудя се колко време трябва да мине преди да почне да изяжда цялото бурканче. newsm78 Тя педиатърката каза да го раздавам по-смело, ама пусти притеснения...

Болните бебенца да оздравяват! Hug Вече лошо ми става от мисълта за болести. Още повече че за 5-6 месеца тя от нормални неща не боледува. Никога не е имала обикновена настинка, както при нормалните деца. Не, тя се гътва директно с нещо тежко все, което и възрастен ще прати в болница, да не говорим за бебе. ooooh!

# 346
Inner, аз бях от другата страна - на геймъра  Mr. Green Изкарвала съм 15 часа на Мимирон примерно за first realm kill. Като имаш предвид, че даже не беше последен бос, ми ей така, от злоба и да си мерим пишките с другата най-добра гилдия на сървъра. Или преди години, когато беше различна pvp системата, преди да свърши сезона съм стояла цели денонощия да дебна рейтингите за топ ранг на гладиатор. Еххх, хубави времена!

# 347
Кристи ще ме умориш  Joy

# 348
Тц,тц,тц,тц....... tooth

Лид,златна си кака. Да се проявя като Св.Йоан Златоуст,,златна ти уста и ръце.......Който има голяма вила да вдига ръка,там ще се съберем,или ще си наемем къща за гости,ние,бебоците и ММ за детегледачи. Лид и Крис ще готвят,аз Нори,Шоши,Pure,и други героини ще се джуким,ежжжжжж Flutter

# 349
Аз съм за!

# 350
Супер си ги наредила, само за засукани манджички говорят! Аз твърдо ЗА всякакви сбирки под навеси на поляни и слъъъъънце   Mr. Green

Аз съм от по-старо поколение, ние цъкахме Хирос, Стар крафт, Куейк, а по-късно и Кънтър страйк  Mr. Green, колко денонощтни съм изкарала по клубовете и колко отсъствия в даскалото бях натрупала, оле мале. Цялото си средно там изкарах, майка ми идваше да ни носи банички, че брато и той с мен, като кажеше "а, защо кака може?" Варианта беше да е с мен, че иначе не ме пускаха. Добре си беше, яко забавно!

# 351
Брей, хакерска работа... Аз ли съм дърто, не знам, ама мен геймърството ме е подминало тотално.
За сбирки и седянки съм ЗА! Ама съм от прУвинцийътъъъ... Елате в Пловдив, бе, знаете ли кво е хубаво - имаме си тепета и СтолЮпиново.  Joy

# 352
И аз съм ЗА! Ще ви готвя какво ли не - всичко правя от питки и хляб до суши. Само да има кой да гледа беб!
Шоши, аз учих 5 години в Пловдив и да си призная малко го намразих.  Sad

# 353
Еееее,Шоши,сега гледам,като бодлива крава,стане ли на въпрос за манго джери Sick
Та да добавя,щерка ми учи в иконома "Селски туризъм",та и аз знам къде Peace

# 354
  • Варна
Ее нямате проблем лятото елате на море ще си наемен една вила за нас и ще си дивеем.. Ние имаме вила ама има дамо 4 стай а и лятото племенничките пт София да тук 2месеца та няма много място... 😁 😁 😁

# 355
Pure, аз стратегии и пуцалки никога не съм обичала. Ама MMORPG мога да играя денонощно  Mr. Green Дай ми там елфи, гномове, магии, дракони, коне, потоци и къщурки. Романтика, вуйче  Joy

# 356
Шошии, аз ида у Пловдив лятото на феста Hills of Rock, мислех да съм без бебока, ама колко му е и нея да я замъкна да види Evanescence!  Mr. Green

Уф малкия монстър спа цял ден, и сега точно като се обличам да излизам, реши да мрънкя и да хвърля биби...поне 5467 пъти съм събирала днеска биби от пода! А съм убедена, че вече го прави нарочно, гледа ме, гледа ме, ухили ми се и метне!  Mr. Green

Inner, дано и мине бързо обрива на душичката! Иначе, спокойно, убедена съм, че след всичко преживяно, дълго време ще имате спокойни дни, все има някаква закономерност в тоя свят!  Rolling Eyes

# 357
Аз само разлайвам хората тук,но като си гледам трите божествени създания си спомням всяко едно раждане. Ако не неудобно,може ли да споделите,какво няма да забравите,когато раждахте.
Аз като ме изведоха от операционната,видях размазано моя(бях още под упойка), и като ме сложиха на леглото,видях го надвесен над мен и ме милваше по челото. Много се разревах тогава........Дъщерята голямата я раждах 13часа Shocked,а сина ......не ми се говори ,........

# 358
Песента Mi amor Mr. Green На нея раждах!
И ужасно киселата анестезиоложка, която ме разрева и исках да я опердаша!

# 359
Хаха,сега се сетих че една година с ММ сме в райд и започва земетресение.Стола ми се движи,монитора се клати и му викам бързо да излизаме,а той: "Стой да убием боса"  Joy
Та аз не бях играла от достааа време,че все нямам време,но той е мераклия заедно да играем.

Общи условия

Активация на акаунт