Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 26 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Ох, и нашият има сополи. Пръскам Стеримар и смуча с аспиратора на Чико. Чакам утре най-после да пристигне автоматичния. Чудя се вече да се тревожа ли, от климатиците ли са тия сополи. Имаме инхалатор от Лидл, но още никога не съм го ползвала. Той с какъв разтвор се ползва, че съм много невежа. Предполагам различен от единичните дози ФР за нос (аз имам Назо Либеро например).

# 136
Благодаря за подкрепата  Hug
Гест, благодаря за идеите за илачи, още утре ще ги подкарам. Лайка със сода ми се вижда много добър вариант.
За пюретата, сигурно се повтарям, но заместих обедното ядене с пюре и не дохранвам с мляко. Патето си е едричка, та, докато не стигнем до скандал с нея за манджа, няма да вдигам дозата 4*200мк готова смес АМ и 1*125гр пюре е повече от добре.
Днес наред със сополите и кашлицата изяде с 300 зора, няма и половин бурканче пюре, е, направих й половин доза мляко, него си го изцока доволно.

# 137
Добро утро и бързо да се оправят дечицата Peace

# 138
Имам питане. Моята беба си спеше нориално от 21:30 до 6/7. Обаче от две-три нощи започва от 1:30 да пуфти, да мрънка, да се върти. Не реве, не е гладна.... Ставам, давам биба, успокоява се, след 30 мин - пак. Чак в 4:30 се кротна и спа до 7...
Чудя се да не са вече зъби, защото не я захранвам още, за да я дразни нещо коремче. Нямаме никакви новости newsm78,

# 139
Posh и аз съм в чуденка от седмица. Шибечка е по същият начин Rolling Eyes

# 140
Добро утро и от мен.
Пош, Поли, наистина може да са зъбки. Може и нещо промяната на температурите да им влияе. Няколко нощи и при нас беше така, докато не смених пижамките с по-тънки, сложих и по-тънко одеало и по съвет на Мисис махнах протектора под главичката.
При нас след изтощителните разходки за мен и него, спеше добре през нощта. Но нали вчера не излязохме и ми разказа играта.  #Crazy hahaha
Ще имам нужда от 5 кафета днес, за да изкарам деня.
Ели, благодаря! Аз правих на себе си веднъж инхалации и сложих обикновен ФР, мисля, че и такъв се слага за бебе, но по-малко количество. Да оздравява малчо!  bouquet
Pure,  от сиропчето и капките има ли подобрение?
Хубав и усмихнат ден!

# 141
Днес ще взема Дентокинд и Дормикинд.
Спи с чувалче, боди с дълъг ръкав и гащеризонче. Може да сменя бодито с такова с къс. Обаче, ако махна чувалчето, а сложа одеало, ще се отвила. Ще потърся лятно чувалче...

# 142
  • Пловдив
Добро утро
И при нас положението е горе долу така.Пробужда се през 2часа,мрънка,вири краката.Като й дам да суче започва да се върти,да се драска по главата и лицето все едно се чеше.Така е и през деня плюс извиване като дъга,съответно повръщане и трудно заспиване.Мен ме предупредиха,че 4тия месец ще е така,пак е някакъв скок в растежа.Миналия път продължи около 2седмици.
Някой има ли термометър залъгалка и на коя фирма?

# 143
Добро утро и от нас! Пфууу от 7 е буден и му се спи и само мрънка, а не заспива, ръцете ми откапаха.Сега ще дремне 30 мин само...
Поли, аз питах за броколите, след два три дни ще го пробваме туй пюре и ще докладвам каква е консистенцията и има ли оризчета.А ти отделно ли вариш ориза и тиквичката или как, я ме светни?
Лид, дано на младежа му хареса новата позиция на коша и да е послушен, въпреки, че аз си мисля, че Иво не харесва количката Sad

# 144
Да ви кажа, онзи ден взех на малкия чувалче а сън от ИКЕА, интересно ми стана, че пишеше "температурата в стаята на детето (в която спи) трябва да е 16-20 градуса".

Аз се хващам, че го навличам много, обаче се старая да се освестя Laughing сега вкъщи е само с един кат дрехи вече, темп в стаята 22 градуса. Peace

# 145
Да Краси,отделно ги варя. Тиквичка средно голяма, обелена и почистена я разделих на две. Едната половина я сварих на кубчета и отделно ориза,една щипка и стана точно за едно бурканче от 190гр. Добавих малко ГХИ,закупено от ДМ. Ноооо ориза не стана на гладка консистенция  Embarassed

# 146
Мерси, Поли.Ще пробвам и аз днес, дано го яде де.А ГХИ може ли да се замени с зехтин примерно?

# 147
Може,разбира се. Зехтинът и маслото спомагат за по бързото разграждане и усвояване на организма на новата храна. Съдържат ред витамини, спомагайки за развитието на мозъка при бебоците. Я ма виж аз колко съм умна,като си намажа филия с масло и мед hahaha

# 148
Момичета престраших се и нахраниха малката сама ...наложи ми се от декември не съм оставала сама с нея за хранене

# 149
Момичета престраших се и нахраниха малката сама ...наложи ми се от декември не съм оставала сама с нея за хранене
Ани, браво на теб Simple Smile.
Поли, и аз обичам мед и масло, че взе и да ми личи Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт