Мартенските дни Oктомврийчето с усмивката си озари! - Тема 9

• 27 243
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Все не ѝ харесваше позата, която бях заела. Опитах се да обясня, че с пет кила бебе в корема, той не може да се прибере към колената, колкото тя иска, ама не. Не спря да бучи как не съм я била слушала, само за глупости съм си била мислила, пипаше супер грубо и изобщо се държа все едно съм някакъв парцал на масата.
Русолява, с очила?
Точно тя. Било ѝ четвърто секцио за деня, тя била изморена, нямало ли да има край, защо лекарят ми само се шегувал, да бъдел по-сериозен, за да си ходят вече и какво ли не Crazy

# 376
Офф не искам да си спомням началото, то първо беше цял ден контракции от който ми се искаше да умра,после мойта докторка ме убеждаяаше, че няма да рофя скоро (бяха ме приели вече в болницата, и беше дежурна неделя през деня), после родата беше при мен до 20.00 и седяха щото аз имах ужаснооо контракции в 23.00 звъннах на мъЖО да ходи да взима докторката,че слизам в родилна зала до 3през ноща не излезна шушонката и ме резнаха по спешност, ама вече на операционната бех Железна  Laughing първо виках,че не ме е хванала упойката ( което не беше така,ама пустата паника)
И най-смешното, докторката ми вика: как ще се казва бебето и аз НЕЗНАМ  Joy

# 377
Pure, аз стратегии и пуцалки никога не съм обичала. Ама MMORPG мога да играя денонощно  Mr. Green Дай ми там елфи, гномове, магии, дракони, коне, потоци и къщурки. Романтика, вуйче  Joy
Хихи и аз Simple Smile
Сега довършвам Witcher 3. Най-добрата игра, която съм играла до сега. Ама нещо малката е доста кисела напоследък и не ме оставя да си я доиграя.
И от двете раждания имам хубави спомени. По време на второто се чудех с кой акъл съм се навила втори път на това, но бързо мина.
Сложиха ни втората ваксина. Доста е кисела и има малко температура. Дано през нощта да е спокойна.
Сещам се и аз за коя анестезиоложка говорите. Така бързо ми дръпна епидуралния катетър и ми се скара, че съм била мръднала.

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 22:36 от Zireael

# 378
Все не ѝ харесваше позата, която бях заела. Опитах се да обясня, че с пет кила бебе в корема, той не може да се прибере към колената, колкото тя иска, ама не. Не спря да бучи как не съм я била слушала, само за глупости съм си била мислила, пипаше супер грубо и изобщо се държа все едно съм някакъв парцал на масата.
Русолява, с очила?
Точно тя. Било ѝ четвърто секцио за деня, тя била изморена, нямало ли да има край, защо лекарят ми само се шегувал, да бъдел по-сериозен, за да си ходят вече и какво ли не Crazy
Мда. При мен също беше много болезнено, за разлика от първото. Тогава беше един млад и готин анестезиолог, нищичко не усетих.
И аз все не й се бях сгънала достатъчно...

# 379
Аз не разбрах момичетата със секцио треперехте ли по време на операцията? Или при мен е било нещо инцидентно?!

# 380
Доста често се случва. И на нормално също.

# 381
Не само треперих ми и след операцията температура вдигнах....

# 382
Аз така се разстроих, че треперех като лист. Не знам дали защото ревях заради въпросната дама или защото ми беше студено Rolling Eyes

Пош, Зира, мислех, че аз съм била черната овца, ама явно жената трябва да смени работата Crazy

Сега довършвам Witcher 3. Най-добрата игра, която съм играла до сега. Ама нещо малката е доста кисела напоследък и не ме оставя да си я доиграя.
Не съм я пробвала. Виждам, че я има в Steam и графиката изглежда много добре. Гледах някакво видео и ми стана смешно - The Witcher 3: Wild Hunt - Top 10 Tips For Beginners:

4. Loot everything
 Joy Joy Joy

# 383
И аз имам като цяло хубави спомени от ражданията и двете без усложнения. С първото, секциото, се бях яко спекла, мислех, че не ме е хванала упойката, щото си усещах тук таме мускулите. Обаче не можех да се сетя как да им кажа на немски, че мога да си стягам задника и се псникьосах тотално, реших че ще си мра там. А те ме бяха срязали вече. И аз треперех яко там на масата, дали студ, дали нещо друго, не можех да хвана бебето. Наляха ми някаква дрога, при което ме обля блажената топлина и се залепих размазана до края на операцията. А с второто емоцията беше коренно различна, щото раждах нормално. Като родих исках лично да черпя всеки там и бях готова да родя още 5. После ми мина бързо всяко желание Simple Smile

# 384
Не съм я пробвала. Виждам, че я има в Steam и графиката изглежда много добре. Гледах някакво видео и ми стана смешно - The Witcher 3: Wild Hunt - Top 10 Tips For Beginners:

4. Loot everything
 Joy Joy Joy
Така си е.  Mr. Green В началото не ти стигат парите за нищо. А и за предметите и поушъните трябват най-различни неща.

# 385
Стана ми смешно, защото аз навсякъде го спазвам това правило. Нищо утрепано не пропускам Mr. Green

ge.st., какви пет?! Аз исках три, ама и за тях ми мина мерака. Едно още да даде Господ и толкоз!

# 386
 Благодаря, значи е нормално, да не се спичам пак от страх, дай Боже при второ раждане. Hug

# 387
Аз не разбрах момичетата със секцио треперехте ли по време на операцията? Или при мен е било нещо инцидентно?!
По време на операцията не, но веднага след това много се разтреперих. След около час ми мина. Казаха ми, че се получава така от упойката.

# 388
  • София
Обичам да си говоря за раждания  Heart Eyes С първото беше голяма емоция: Планово секцио (заради плацента превия), почти на термин... докато ме вкараха в операционната и аз се настройвах за раждане, чух някакъв плач. Изобщо не вдянах  Crazy Shocked докато не чух гласа на доки: "Ееее, не сме те извадили още даже, много си гласовит" и тогава!!!!! си дадох сметка, че това е гласчето на моето дете  Crazy Няма да ви описвам каква паника ме заля  hahaha Исках да спра всички, и да кажа "чакайте, не съм готова да преживея момента", не съм готова за нищоооооо  hahaha hahaha Половин минута по-късно усетих дърпанията и видях беб  Heart Eyes
С второто беше изненада - термина ми беше 3-ти октомври, на 3-ти септември ми изтекоха водите  Crazy Анестезиологът ми беше чешит  Mr. Green Викам му по едно време "Не ми е добре, нещо ми става" а той се смее и вика "Нищо ти няма, гледай ме мене, ако ме видиш да се притеснявам, тогава започвай да се притесняваш и ти"  ooooh! Tired hahaha
Връщам се назад да ви чета  bouquet

# 389
Викам му по едно време "Не ми е добре, нещо ми става" а той се смее и вика "Нищо ти няма, гледай ме мене, ако ме видиш да се притеснявам, тогава започвай да се притесняваш и ти"  ooooh! Tired hahaha
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт