"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 29

• 56 979
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Да на 5 минута имаше бледа черта а след това изчезна много странна

Най-добре изчакай да ти закъснее, после си купи хубав тест.

# 361
Момичета резултатът от кръвния тест е тлзи 175.80 нямам си идея какво значи

# 362
  • София
Значи, че е чудесно положителен. Значи и че другата седмица четв.-петък би трябвало да се види на ехограф.

# 363
  • Варна
Момичета резултатът от кръвния тест е тлзи 175.80 нямам си идея какво значи

Успех до края  Peace
И си смени гинеколога задължително!!!

# 364
Здравейте, имам въпрос относно ТТ и стойностите й при евентуално зачеване? Ако някоя има наблюдения, нека сподели Whistling

# 365
  • София
ТТ принципно след О е по-висока. При бременност също се наблюдава в началото леко завишение... примерно под мишница с живачен около 37гр, но не винаги това е показателно и не при всички, както и не по цял ден, по-скоро повече вечер...

Това по никакъв начин не може да е показателно за бременност!
Ако не си болна 1000% и имаш малко по-висока ТТ и си след овулация, то тази ТТ си е нормална, не сочи бременност.
Ако имаш закъснение, положителен тест и завишена ТТ, може да се каже, че тази ТТ е от бременността. Това е

# 366
Благодаря, чакам М след 7 дена, упорито търся нещо, за което да се закача,това е  ooooh!

# 367
  • София
Ако чакаш М след 7 дни, то значи са минали около 7 дни от О, следователно е нормално малко да е завишена ТТ, естествено стойности над 37.2 вече са си на вирус.

Прекалено е рано, а това търсене упорито просто не си струва, ама въобще не си струва  Tired

# 368
  • София
7 дене преди менструация няма какво да търсиш

# 369
Разбирам го на практика, ама пусто очакване... Много вглеждане = много разочарование, и това разбирам, ама ей на!

# 370
Благодаря ви дами сега съм по-спокойна от всякога . Hug

# 371
3-4 дни преди датата на МЦ имах ТТ около 37,1 - 37,4, помислих, че се разболявам. Това, което ме накара да се усъмня е, че температурата си се качваше и си падаше сама, без да пия лекарства, но пък и носа ми беше леко запушен от време на време, за това го отдадох на хрема. Така и не съм убедена, че това е симптом на бременност, просто споделям при мен как беше. За най-сигурно, поне ден закъснение. Успех!

# 372
Носа ми си тече целогодишно(имам гаден синузит), явно ТТ не значи нищо до закъснение. Благодаря  Hug
 Нетърпението ми тръгна от тези ранни тестове на Престо, но се оказа че в нашите аптеки няма, а едната даже не била ги чувала...

# 373
vania не бързай с доктора - моят резултат е 865 и още не се вижда на ехографа -  към края на другата седмица ще е най-добре .От личен опит вече ходя два пъти преди кръвния тест

# 374
  • София
7 дни след О, престо категорично не засича...
Мисля най-ранното тук е било 9-10 дни след О, без да се брои деня на О

Общи условия

Активация на акаунт