"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 29

• 56 976
  • 731
  •   1
Отговори
Тази тема е за всички, които имат съмнения, че може да са забременели. Моля, ограничавайте се само до задаването на конкретни въпроси. За споделяне на вълненията около забременяването потърсете двете отчетни теми в същия подфорум.

Полезна информация:

Тестовете за бременност дават най-коректни резултати, когато са направени навреме,а именно:
Кръвен тест (бета ЧХГ) – най-рано 11 дни след ДОКАЗАНА овулация
Уринарен тест – най-рано 12 дни след ДОКАЗАНА   овулация или на първият ден от закъснението.
Щом на уринарния тест се появи втора черта, колкото и бледа да е тя, теста е положителен

Във  въпроса си не пропускайте следната информация:
1) Дата на последната менструация и продължителност на месечния цикъл (от първи ден на менструацията до първия ден следващата менструация; за първи ден се счита денят с истинско кървене, а не само зацапване);
2) Метод на засичане на овулацията, ако има такъв;
3) Ден/дни с непротектиран полов акт (дни със съмнение за евентуално зачеване);
4) Лекарства, които биха имали някакво значение (прогестеронови препарати, противозачатъчни, Клостилбегит, Кломифен и др.)
5) Правени ли са хормонални изследвания и има ли отклонения при тях
Така ще бъдем максимално полезни.

Моля задавайте въпросите си тук, за да не се създават нови теми с еднакво или подобно съдържание.

Успех и се надявам да намерите отговор на въпросите си!

# 1
Запис!
Да е изпълнена с много положителни тестчета!

# 2
И от мен ...гол запис  Mr. Green Нека има повече категорични + тестове  Praynig
Вики , ти си бременна!  Гарантирам  bouquet

# 3
И аз се записвам. Ще ви чета с удоволствие, но реших да спра постоянно да търся под вола теле, да спра да се следя постоянно и да се поуспокоя. Успех на всички и все пак не забравяйте, че 1+1= II.

# 4
Тук съм и аз Simple Smile  хайде с новата тема много положителни емоции !!!

# 5
Хайде и аз да се запиша! Дано има повече + на всички ни

# 6
Хихи да, Ливче, аз бременея, но споделям трепетите и в тази тема. Така вълнуващо е!
Дано като ми е първи поста да повлека крак след мен! Praynig

# 7
Хайде дано! Записвам се и аз 🍀🍀🍀

# 8
Хайде да залеем групата с много +++ положителни тестчета и много щастливи емоции Simple Smile  Praynig

# 9
Запис и от мен ! Късмет на всички който чакат +

# 10
Здравейте момичета, след като предния месец нямахме успех се надявам този месец и аз да видя двете чертички. Оказа се ,че няколко месеца МЦ не е бил 28 дена, а 24 и се очаква лелката да ме посети на 8.03, но засега нямам никакви симптоми, че ще идва на гости. Стискайте палци и пожелавам на всички да видим повече + този месец :*

# 11
Мале мале една седмица ме нямаше,а вие сте напълнили темичката с положитешни тестчета. Момичета честито на всички ви,които видяхте мечтаните две чертички. Искрено се радвам за вас и ви желая лека бременност.
Записвам се да ви  следя. Аз този месец не съм тествала О,не бях в България ,но мисля че се постарах ме(и хванахме момента). Кой знае може съдбата да ни изненада. Късмет на всички bouquet

# 12
Стискам ви палци и чакам да ме зарадвате,имам нужда да виждам чудеса Simple Smile защото моята надежда за бебче след онзи явно дефектен тест се изпари и е изместена с надеждата да не е киста.
Днес е 3ти ден преди МЦ, а нощеска се събудих от силна срязваща болка в дясно, явно съм се протягала(нямам апендикс),та теста тази сутрин е категорично отрицателен и ако е киста като нищо може и да закъснее.Като свърши пак ще съм в АГ-то.
Успех момичета Heart

# 13
Здравейте  Simple Smile ! С мъжа ми не се пазим от миналия месец , но това става след овулацията ми и най - вероятно не съм бременна . По точно началото на последния ми цикъл беше на 08.02 и от първи ден на менструацията до първия ден следващата менструация попринцип са 31-32 дни , ние не се пазихме след 23тия ден . Смятам овулацията си с едно много удобно приложение на телефона My calendar в случая пише че от 13-ти до 19-ти ден е най- голяма вероятността за забремняване , който момент сме го изтървали . Естествено това е приложение и се чудя дали да не си взема тест за овулация за следващи опити тъй като знам ,че може и да се премести и по друго време  newsm78

Успех на всички  bouquet

# 14
  • София
щом ви са първи месеци, може все още да не задълбаваш с тестовете за овулация, а просто правете повече секс, примерно през ден от началото до края Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт