"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 29

• 56 976
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Brayda,мерси за бързия отговор!  bouquet

# 31
И аз се записвам. 3 дни преди МЦ започнаха м.болки, така че най-вероятно и този месец ударихме на камък, но пък надеждата умира последна. Simple Smile Следя ви.

# 32
Запис. Аз съм с 7 дневно закъснение и вече смятам да направя тест. До сега ме спираше факта, че ми се е случвало да имам месеци с по-дълъг цикъл. Но 7 дена са си 7 дена, хахаха

# 33
Запис. Аз съм с 7 дневно закъснение и вече смятам да направя тест. До сега ме спираше факта, че ми се е случвало да имам месеци с по-дълъг цикъл. Но 7 дена са си 7 дена, хахаха
Със 7 дни закъснение още сега на момента ще ти отчете вярно теста. Чакаме те с добри новини. Стискам ти палци  Peace

# 34
Започвам да се притеснявам.
Днес е 9-ти ден от закъснението на цикъла. Вчера направих тест, категорично отрицателен.  2 дни меря  базална температура, която е твърде висока - 37.8 и 37.9. Не съм болна, но съм отпаднала и вечер ме втриса. Не знам какво да мисля.
Да чакам ли още или да пусна кръвен тест. Имала съм забавяне на цикъла, но чак толкова - не.

# 35
Roni бих те посъветвала да си пуснеш кръвен тест и да те види док ,може да няма нищо и да е от смяната на сезоните дори,но ... никой няма как да знае,иначе чакам да кажеш какво става !

# 36
  • София
такава БТ сочи за температура, определено имате температура, при бременност БТ е в порядъка на 37.2-37.3
При боледуване цикъла може да има аномалии, но по-скоро бих посетила АГ

Примерно при мен този месец се разболях точно преди О и фоликула така и не се спука, а беше хубав и голям. Три дни имах висока БТ 37.50, през деня нямах температура, или имах съвсем малко, но БТ си показва много точно.

Според мен няма нужда от кръвен тест

# 37
Здравейте, дами! С половинката сме заедно от 5 години. Преди 2 години решихме да започнем опитите за бебче. След като една година не се получаваше посетих АГ, който откри киста на яйчника и ми предписа ОК , тъй като имам нередовен цикъл(38-42 дни). Каза да ги пия 5 месеца и ще стане. След два месеца отидох да видя дали кистата се е спукала, нямаше я и каза че яйчниците и матката са в перфектно състояние! Но като спрях хачетата стана по-зле. Започна да идва на 45/50 дни. Реших да сменя АГ , но преди това посетих ендокринолог, който ми пусна хормони на щитовидната жлеза- всички са в норма! След това пусна пролактин- също в норма! Сега ми предстои преглед при АГ, но междувременно последния ми цикъл беше на 02.01.2017г. С два отрицателни теста. След толкова (-) тестове не ми се вярва, че чудото може да ми се случи, но толкова голямо закъснение не съм имала и се надявам 😞
Моля ако някой е имал или чувал за подобен случай да каже възможно ли е все пак да е станало 🙏😩
Извинявам се за дългия пост !

# 38
  • София
Най-вероятно имаш поликистоза, всичко което си изброила си е типично за това.
Съвета ми е да се обърнете към репродуктивен доктор.
Проблема най-често при поликистозата е, че овулация липсва или ако има не е както трябва, защото хормонално нещата не са в правилните съотношения.
Всичко това се коригира и става възможно забременяването.
Противозачатъчните само замаскират положението докато се взимат, после пак се връща същото.

Не губете време при лекари, които не са репродуктивни специалисти, 2 години не са малко време, а дори много. Посетет клиника Simple Smile

# 39
Здравейте момичета. Вчера беше дата на МЦ, но днес по бельото ми има 2-3 много свтло розови капчици. Главата много ме боли, кръвното ми е ниско, гърдите ми и те видимо са наедрели и от вчера насам ходя до тоалетната на 30 мин. Може ли тези капчици да са сигнал за имплантирането на плода?

# 40
Да, това явно ще е следващата стъпка. Благодаря за бързия отговор 🤗🙂

# 41
Здравейте момичета. Вчера беше дата на МЦ, но днес по бельото ми има 2-3 много свтло розови капчици. Главата много ме боли, кръвното ми е ниско, гърдите ми и те видимо са наедрели и от вчера насам ходя до тоалетната на 30 мин. Може ли тези капчици да са сигнал за имплантирането на плода?
Имплантацията  се случва 7-10 дни след овулация. Ако вчера или днес ти е датата за Ц просто си направи един тест. Би трябвало да отчете. Стискам ти палци да се похвалиш  Peace

# 42
Здравейте, момиче на 24 съм с приятеля ми от вече 2 месеца се опитваме да си направим бебче, първия месец правих тестове всичко отрицателно, дойде ми менструацията отначало като зацапване, но после се увеличи доста решихме ,че просто не е станало.. Този месец обаче съм доста по-обнадеждена Simple Smile)  Последната ми МТ беше на 22. 01. 2017г. имам вече 15 дни закъснение и имам спазми ту в яйчниците, ту ниско в корема ..правих 2 теста за бременност ,единия още преди закъснението беше отрицателен, а другия беше с съвсем лека ,почти незабележима втора черта ..тези дни ще си направя и кръвен тест тъй като много четох за него и при него резултата е на 100 процента. Ще се радвам да споделите мнение по въпроса, много се вълнувам и постоянно за това мисля и вече нямам никакво търпение! Simple Smile Благодаря Ви предварително!

# 43
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
При толкова голямо закъснение и наличието на втора черта макар и бледа резултата е ясен  Peace

# 44
Втората чертичка си е втора чертичка и бледа да е си е валидна. Моята беше много бледа на първия тест, като ми закъсня повече вече ясно си лечеше....

Общи условия

Активация на акаунт