"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 29

• 56 978
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте Simple Smile

Поздравления за темата. Да споделя и аз - дата на последна менструация: 21.02., с мъжът ми направихме един опит на 10.03. Цикълът ми не е редовен и не съм правила тестове за овулация, но имах симптоми за овулация около 10.03., така че според мен има шанс да сме уцелили момента. Мислех да изчакам повече, но не издържах и направих тест Clear лента вчера и днес - 25-и и 26-и март (със сутрешна урина) и двата резултата бяха напълно еднакви - бледа втора черта. Прикачвам снимка: http://prikachi.com/images.php?images/694/9077694A.jpg

Моля кажете какво мислите и дали според вас е рано да направя Sure check касета утре сутрин, тъй като в упътването пише, че при нередовен цикъл трябва да се направи 19 дни след евентуалното зачеване. Благодаря.

# 466
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Този тест си е положителен  Peace

# 467
Здравейте Simple Smile

Поздравления за темата. Да споделя и аз - дата на последна менструация: 21.02., с мъжът ми направихме един опит на 10.03. Цикълът ми не е редовен и не съм правила тестове за овулация, но имах симптоми за овулация около 10.03., така че според мен има шанс да сме уцелили момента. Мислех да изчакам повече, но не издържах и направих тест Clear лента вчера и днес - 25-и и 26-и март (със сутрешна урина) и двата резултата бяха напълно еднакви - бледа втора черта. Прикачвам снимка: http://prikachi.com/images.php?images/694/9077694A.jpg

Моля кажете какво мислите и дали според вас е рано да направя Sure check касета утре сутрин, тъй като в упътването пише, че при нередовен цикъл трябва да се направи 19 дни след евентуалното зачеване. Благодаря.

Това е положителен тест, въпреки бледата чертичка !  Hug
Направи шуър чек утре, моята последна менструация беше на 23.02, теста направих на 24.03 и чертичката беше по-бледа като тази, а вчера вече беше наситена като контролната.

# 468
Здравейте Simple Smile

Тестът е положителен. Тази чертичка не е никак бледа и не поражда повод за съмнение. При 10 дни закъснение можеш да отидеш на преглед. Успех!

П.П. За твоя сигурност можеш да направиш и surecheck, но резултатът е ясен.  Peace

# 469
  • София
Благодаря ви! Много съм щастлива, чак не ми се вярваше, въпреки че втората чертичка се вижда явно. aleks.crystal, поздравления и успех Simple Smile

# 470
Здравейте ,имам питане пия може ли асперин протект да пречи на овулацията?Чак следващата седмица сум при АГ,
някой запознат ли е?
на мен ми изписват АП след овулация вечер по едно

# 471
Еххх  че хубава новина Simple Smile. Честито Хриси, лека и безпроблемна до финала  bouquet

# 472
Момичета здравейте. Ще се опитам да съм максимално кратка. Месец февруари мц пристигна на 23 до 26 включително. До ден днешен още нямам цикъл а той ми е с продължителност 28 дни. Днес след работа реших да направя тест и още на втората минута се показа втората ясна чертичка. Та въпроса ми е възможно ли е на такова малко закъснение да се покаже хубава черта. Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/932/9077932v.jpg

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 20:38 от Лисанка123

# 473
Възможно е разбира се. Честито  bouquet

# 474
Аз съм с 4 дни закъснение и тестовете ми отчитат колеблив резултат. Възможно ли е при мен по късно да отчете Sad

# 475
Теди , според мен си имала късно Ову и за това още не се е наситил хормона , ако се притесняваш и не вярваш на тестовете си направи Кръвен тест той е 100% точен  Peace

# 476
щом е колеблив значи ще се насити - както казва вивии просто иска още време, за да се види ясно.
на твое място бих пуснала един кръвен, за да си спокойна и да можеш да се зарадваш на 100%

# 477
Лисанка  Hug поздравления !
И моята последна менструация беше на 23.02.
Теди, върви на кръвен тест утре, той ще реши всичките ти притеснения. Желая ти успех и да ни информираш ! bouquet

# 478
Сутринта ще направя пак един тест и след това на кръвен. По един календар който изтеглих пише че 4 дни било нормално закъснение ... и така се обърквам още повече. Така че сутринта ако не е дошла лелката отивам на кръвен

# 479
Момичета здравейте!
Тази сутрин си направих тест (днес е 27-мия ден на М), две чертички са, но втората е много бледа... Какво означава това?! Боже, ще се побъркам от притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт