Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 155
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • Down south
И при мен се получават зачуквания, понякога, а съм с гел. Не само с гел лак, имам предвид. Топ лакът ти на колко слоя е? Обикновено ако нанеса гел върху цвета нямам проблеми, но когато е само топ лак покритието е тънко и затова става. И при доста приятелки се получава същото, особено ако маникюра им е направен тънко.
Тук малко ме загуби в превода? Как само топ лак  Thinking

@ nad_tap

Цитат
Поставянето на гела ми отнема макс 30мин. със все декорациите.
Може плочката ти да е мазна, слагаш ли бондер, цепят ли ти се ноктите?
Дори и да е мазна, в което не съм сигурна, всичко, което слагам преди основата, би трябвало да се погрижи за това. Не, не ми се цепят ноктите.
Почиствам с cleanser, след него ph bond, основа, цвят, втори пласт цвят и топ.

# 61
  • София
Понякога просто трябва да се даде почивка на ноктите от всички видове препарати. Все пак това е химия. Аз вече повече от година съм с гел лак, и ноктите ми станаха толкова меки, че на 1 седмица лак почва да се отлепва. Нищо не може да го спаси. Сега смятам да дам малко почивка от гел лакове, обикновени лакове и т.н. Поне за два три месеца.  Peace
Все си мисля, че е до ген, качество на използваните материали и начин на сваляне. Аз съм гел, а след това с гел лак в последните 10г. вярно, че е на приливи и отливи, имало е месеци в които съм ходила само с обикновен лак. Ноктите ми са бетон, не са станал в никакъв случай по-чупливи. Ходя непрекъснато с гел лак от ноември, миналата година.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 15:33 от nad_tab

# 62
Минкс, имам такава лампа и за нищо не става. Верно е евтина и лека, оба4е не изпи4а ъглите и е бавна. А някои продукти изобщо не ги изпи4а. Не си слагай таралеж в гащите! За малко пове4е пари можеш да си купиш прили4на лампа. Тази даже не осветява 4те пръста както трябва. По-бавна и в пъти по-нека4ествено пе4е от старата ми УВ лампа, която е 36вата, но поне побира 2 те ръце заедно и светлината достига до всеки ъгъл. Няма да е по-бърза в никакъв слу4ай  Peace Гледам, 4е при моя продава4 в али има промоция на голяма и по-мощна от новата ми комбинирана лампа за 30 долара. Ако искаш да ти пратя линк
Благодаря че ми спести пари Simple Smile Може да ми пратиш линка за лампата, да. Искам да намаля времето за печене. Благодаря ти предварително.

# 63
  • Варна
 Тихичко ще се похваля  Laughing. 6-ти ден съм с Коди и все едно съм си правила ноктите преди малко  Joy. Чак не е за вярване след краш теста,на който по неволя ги посложих днес. Рових в градината на вилата поне 4 часа  Laughing. С ръкавици ама си е.....изпитание. Няма дори нащърбено по върховете. Много,ама много съм ви благодарна за споделеното мнение за тая марка. Аз съм като сврака  Joy каквото ми похвалят и хоп купувам и до сега все греда.

# 64
  • София
Тихичко ще се похваля  Laughing. 6-ти ден съм с Коди и все едно съм си правила ноктите преди малко  Joy. Чак не е за вярване след краш теста,на който по неволя ги посложих днес. Рових в градината на вилата поне 4 часа  Laughing. С ръкавици ама си е.....изпитание. Няма дори нащърбено по върховете. Много,ама много съм ви благодарна за споделеното мнение за тая марка. Аз съм като сврака  Joy каквото ми похвалят и хоп купувам и до сега все греда.

И аз съм така, само че на мен малко неща не ми пасват Simple Smile)))

Пиши пак като го свалиш, че там е голямата мъка  Mr. Green

# 65
Над, ти свали ли Алесандрото  Grinning

Аз съм в чуденка дали да си трия неуспешния, но издръжлив маникюр  Laughing Колкото по-малко го харесвам, толкова повече издържа  Wink

# 66
  • София
Над, ти свали ли Алесандрото  Grinning

Аз съм в чуденка дали да си трия неуспешния, но издръжлив маникюр  Laughing Колкото по-малко го харесвам, толкова повече издържа  Wink
Не, стои си перфектно. Само ме подразни дължината на ноктите и днес ги намалих драстично, както си бяха лакирани. Сложих един слой топ да запечатам изпиленото и мисля да изкарам още седмица с него.

# 67
  • София
Да се запиша в новата тема  Hug Hug

Хубав неделен ден на всички  bouquet

# 68
  • Paris, France
Minx,

https://www.aliexpress.com/store/product/SUNUV-SUN3-Smart-2-0-Na … 010612.0.0.R9I4Fa

Между 21-31 март има разпродажба и лампата ще струва 30 долара. Само не знам дали има сенсор. Пиши му да питаш!  Неговите лампи идват от Естония и няма мито. Много е сериозен и отговаря на мейловете. Не съм първата, която го хвали в темата. Ако искаш по-евтина, но все пак в пъти по-4итава, която да може да изпи4а вси4ко без матови топове, погледни сън9плюс при него! 15 долара ще е на разпродажбата и не е лоша. Някои моми4ета тук я имат същата или подобна. Лампата ми пристигна за седмица. За 7-15 дена идват до Бг или Фр. Успех и дано да си доволна.

Камалия, мерси за трика с базата  bouquet.

Наде, с нетърпение 4акам отзиви от свалянето  bowuu

Дейлили, то4но като тебе съм, но ноктите ми са сухи. По-късно ще ти напиша пове4е по въпроса. При мене ПиЕй4 бонда не действа, той е като спирт. Пробвала ли си Про Бонда на Гелиш? Само по свободния край. А някой ултрабонд или кисел праймер? Мажеш ли ноктите редовно с масло за нокти? То е 4аст от системата и спомага нокътя да отблъсква вода вместо да се пълни и набъбва.

# 69
  • Down south

Дейлили, то4но като тебе съм, но ноктите ми са сухи. По-късно ще ти напиша пове4е по въпроса. При мене ПиЕй4 бонда не действа, той е като спирт. Пробвала ли си Про Бонда на Гелиш? Само по свободния край. А някой ултрабонд или кисел праймер? Мажеш ли ноктите редовно с масло за нокти? То е 4аст от системата и спомага нокътя да отблъсква вода вместо да се пълни и набъбва.
Ще чакам и ще бъда признателна Simple Smile
Ползвам този бонд

като си мислех, че и той е "изстребител"
И днес имам две ръбчета, сега пак вади всичко и разпъвай "сергията", ужасно, ужасно досадно.
Знам, че ръбчетата могат да се маскират с обикновен лак, но пък той пада на другия ден.

# 70
  • Paris, France
Daylily, PH Bond е това, което си показала и имаме аз и ти. И аз за по-добра спойка си го купих уж, ама нъц. Иаз като тебе имам 2 куфара с изтребители  hahaha hahaha. Pro Bond е праймъра, който Хармония препоръ4ваше в на4алото и която ми слагаха в салон. Аз тогава много, много не гледах. Затова и се оплаквах от дълго сваляне, а като по4нах да се правя сама бях  #Crazy колко лесно се маха Гелиш. Про Бонда се намазва след ПХ Бонда и съхне на въздух, но в някои салони го пекват и аз не знам защо. Ето го протокола на поставяне от по-официално място:

http://www.nailsmag.com/demoarticle/993/hand-and-nail-harmony-gelish-how-to

Има най-разли4ни безкиселинни праймъри. Най-якият е Young nails Protein Bond. По-як е от Про бонда. Cuccio Fuse e здрав. Вси4ките, за които пиша са без киселина, тоест за сухи нокти. Не мога да гарантирам, 4е ще ти помогне. Аз имам този на Сенсейшънеил и още не съм го пробвала от страх да не би да не се свали. Слагаш само по свободния край или максимум 1мм от пло4ката, защото от там лакът не се сваля а само се пили. От някои нокти се сваля.

В този форум в предишни теми съм 4ела, 4е киселинните обезмаслители били по-добри. Ася, тара, куки ползуваха киселинни. Аз нямам опит с такива и не мога да кажа.

При мене белещите се бази на полиран нокът се оказаха по-сполу4ливи. По-дълго ми държат и в пъти по-лесно се махат. Така и да ми се забели нокът, махам за 2 минути целия лак и отново лакирам, което е по-лесно от поправка на ъгъл. Но той толкова лесно се бели, 4е ве4е с удоволствие сменям ежеседми4но и без щети. Из4акай над да свали белещия са и пробвай. Евтини са и ако не ти пасне на ръце го слагаш на краката и готово.

Друго решение е да запе4аташ маникюра със тънък слой твърд неразтворим изграждащ гел, като малко от гела попадне под свободния край. При сваляне изпилваш гела и киснеш разтворимия лак. Тази процедуре решава проблема с ъгъл4етата в 80 процента от слу4аите - особено при меки нокти във вода или тракане и ръ4на работа. В останалите 20 ........ не. Гел лаковете не са за вси4ки нокти. Гелът и акрилът също не са панацея, за съжаление.

А дано и други се изкажат

# 71
Впечатлена съм от цената на новия топ на CND  Shocked

# 72
  • Paris, France

Емиииии, той е 15мл а не 7.5мл като лак4етата и може би затова. А и е нов. Забележи, 4е няма все още мнения  hahaha. Не, 4е ще хукна да си го купувам.

принцесата, тихи4ко 4естито и а дано още се задържи и дано и лесно се свали! А може ли да дойдеш да го тестваме по-обстойно? 4е трябва да мия прозорци, балкона, да подрязваме храсти и да поизпера китениците. И си викам, какво да се стресирам с моя калпав Елит  newsm78 като има намазани ръ4и4ки с Коди.

# 73
Нали се оглеждам за нов топ, искам нещо качествено, но това надхвърли всичките ми очаквания... Много ме дразнят лепкавите слоеве, не мога да разбера дали съм изпекла лака или просто си е лепкаво...

Същото се отнася за лаковете, вие как разбирате дали печенето е достатъчно?

# 74
  • Down south

Amen,
тук цената е доста по-добра US $16.94
Поръчах го. Не ми се плащаха още $ 5 за доставка утре, избрах безплатна, ще отнеме 4 дни. Отзиви идния уикенд.

ПП @ Nevena Virolan, да видим, дали това ще бъде добро попадение или поредния "изстребител" за колекцията  Party

Общи условия

Активация на акаунт