Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 168
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Paris, France
amini, и мене много ме дразни лепкавия слой. Толкова много, 4е ве4е и базата ми е без лепкав слой. И топът също, разбира се. Имам 3 цветни лака без лепкав слой от които съм много доволна. На ЛакИт - канадски и ве4е не се продават тук и на Лакее Рет - китайски, които се продават в Холандия и в Белгия. Не мога да купувам само цветни лакове без лепкав слой а и имам лакове, които да ми стигнат до пенсия  Joy Joy. Определено съм във възторг от лаковете без лепкав слой и откакто съм с белеща се база и топ без лепкав спиртът ми няма свършване а ацетона май ще го подаря. Не мога да повярвам, 4е съм попаднала на по-добро от Гелиш, 4е и по-евтино  hahaha, ама ето! Виждам само предимства ако не броя това, 4е топът гори под лампата, ако се сложи по-дебело, но и Гелиш попарваше понякога. Топът без лепкав се оказа лъскав колкото Гелиш. Само не е толкова плътен май, но това не съм сравнявала. ина4е си е твърд като Гелиш. Базата е фантазия - понеже няма лепкав слой, цветният лак се плъзга леко по нея и се отделя от кутикулите сам. Ве4е не 4истя като гламава с 4етката, топена в спирт. Мисля да си купя лакове 3 в 1, то4но защото нямат лепкав, но 4ета, 4е не са трайни и се колебая.

Някой знае ли защо гел-лаковете са пове4ето с лепкав слой? Цветните гелове нямат лепкав. Луда работа.

Как разбирам изпе4ен ли е лака - всеки нов лак го пробвам върху бяла пластмасова лъжица и с кле4ка за зъби стържа отгоре да видя дали е изпе4ен и долу горе разбирам за колко време се изпи4а. На нокти не е лесно и съм имала жестоки фалове. Пека топа 3 минути, бърша лепкавия и ужас  ooooh!. Топът мек, матиран, не си е работа. Слагам отгоре още един тънък слой, защото ина4е не се изпи4а и пека пак, но 4-5 минути и така. Ве4е слагам ултра тънки слоеве и топа го пека 2мин в 48в лампа за по-сигурно. Ина4е ако е за проба върху лъжица 1 мин и даже 30с са достатъ4ни. По-трудните цветове и тях пека по 2 минути. По-добре да си загубя 2-3 минути в ненужно пе4ене отколкото да преправям. Тънки слоеве, силна лампа и по-дълго пе4ене са решението.

Дейлили, стискам палци и с трепет о4аквам отзивите, макар 4е няма да си го купя заради лепкавия слой. Или този е без лепкав?

# 76
  • Down south
Да си призная, нямам претенции, свързани с лепкав или не слой, искам само да няма ъгълчета за "поправка  ooooh!

Ще споделя, дали става и най-вече каква е издръжливостта.

# 77
  • Варна
Впечатлена съм от цената на новия топ на CND  Shocked

Емиииии, той е 15мл а не 7.5мл като лак4етата и може би затова. А и е нов. Забележи, 4е няма все още мнения  hahaha. Не, 4е ще хукна да си го купувам.

принцесата, тихи4ко 4естито и а дано още се задържи и дано и лесно се свали! А може ли да дойдеш да го тестваме по-обстойно? 4е трябва да мия прозорци, балкона, да подрязваме храсти и да поизпера китениците. И си викам, какво да се стресирам с моя калпав Елит  newsm78 като има намазани ръ4и4ки с Коди.

Хаха,че колко му е даваш координати и се дислокирам  Joy Колко ще изчистим не е сигурно,ама със сигурност ще оправим клюките на тема лакове  Joy. Моите нокти определено са мазни или другия вариант е да са шуплести-знам ли ги  newsm78.
  Коди взех цялата система,фрешър,ултра бонд/безкиселинния/,база и топ и за сега седмица всичко е ОК. Толкова ми издържа и Опи с твърдата база,но със сериозно пазене.
   Невена моля те сподели какво масло ползваш. Аз съм си забъркала един арган с рициново и се мажа с него,но идея си нямам дали това не спомага за бързото съсипване на гел лака иначе на кожичките ми се отразява супер. От много години само избутвам и нищо не режа даже с маникюристки сме изпадали в люти спорове по темата.....
    Ще видим кога ще ми остане време да го сваля,че тоя кюлотен цвят взе да ме дразни в това
  смотано време навън  Laughing

Малко си модифицирах лампата Laughing/ SUN9 китайче/ те нямат дъно та на моята и направих. Един картон завит в домакинско фолио да видим ще има ли разлика

# 78
  • София

https://www.aliexpress.com/store/product/SUNUV-SUN3-Smart-2-0-Na … 010612.0.0.R9I4Fa

Между 21-31 март има разпродажба и лампата ще струва 30 долара. Само не знам дали има сенсор. Пиши му да питаш!  Неговите лампи идват от Естония и няма мито. Много е сериозен и отговаря на мейловете. Не съм първата, която го хвали в темата.

Кой те би през пръстите, да покажеш тази лампа... обмислям да си я купя, само заради датчика, ако има такъв.... страхотен външен вид са и докарали, само огледални стени/дъно и липсват.

Много ми липсва на моята голяма лампа датчик за движение, малката ми има и бях свикнала с него. На голямата веднъж натискам секундните, втори път старта  Mr. Green

Усещам как ще си имам лампа и на вилата  Mr. Green

Ето този бондер, поне при мен прави гела железен. Преди година от beauty1 ми подариха комплект  на Прогел, който включваше основа, топ, цвят и бондер, така изобщо разбрах за тях  Laughing
http://www.beauty1bg.com/produkti/super-nail-super-bond-produkt- … -na-noktite-14-ml

От един комплект на Супернайл имам и техния бондер, но не съм го тествала, взех си и безкиселинния бондер на Коди, уж по лек и щадящ... ще пиша, като го пробвам.

Грешка, не Супернайл а Sensationail и като гледам не е бондер а праймер Simple Smile)))))

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 13:58 от nad_tab

# 79
  • София
Здравейте,
имам нужда от лампа за домашна употреба, но се колебая между няколко, можете ли да ме ориентирате?

- https://www.aliexpress.com/store/product/SUNUV-SUN9x-Plus-36W-Na … _32781433246.html
 - https://www.aliexpress.com/store/product/SUNUV-SUN9c-plus-36W-UV … _32753589534.html - тези са от последно коментирания продавач

- https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Professional-Gel-Na … a7e1-4957cef4dc64

- https://www.aliexpress.com/item/1006Long-life-36W-Nail-Lamp-UV-L … b23a-e7cd760d69c9
При последната ме притеснява формата на крушката - не знам дали изпича добре, а и дали ще мога да намеря резервна след време.

# 80
Невена, сякаш описваш моите пепипетии с печенето  Crossing Arms
Какъв ти е топа без лепкав слой. И мен много ме изкушава лампата, но ще се опитам да се въздържа. Просто ще пека повече. Лампата ми има таймер 30 минути  Joy

# 81
  • София
Здравейте,
имам нужда от лампа за домашна употреба, но се колебая между няколко, можете ли да ме ориентирате?

- https://www.aliexpress.com/store/product/SUNUV-SUN9x-Plus-36W-Na … _32781433246.html
 - https://www.aliexpress.com/store/product/SUNUV-SUN9c-plus-36W-UV … _32753589534.html - тези са от последно коментирания продавач

- https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Professional-Gel-Na … a7e1-4957cef4dc64

- https://www.aliexpress.com/item/1006Long-life-36W-Nail-Lamp-UV-L … b23a-e7cd760d69c9
При последната ме притеснява формата на крушката - не знам дали изпича добре, а и дали ще мога да намеря резервна след време.

Не ти ли хареса, лампата, която ще е намалена на 30$, от коментирания продавач? Ако нямах лампа, нямаше да се замисля дори, коя да взема.
https://www.aliexpress.com/store/product/SUNUV-SUN3-Smart-2-0-Na … 010612.0.0.R9I4Fa

# 82
  • София

Не ти ли хареса, лампата, която ще е намалена на 30$, от коментирания продавач? Ако нямах лампа, нямаше да се замисля дори, коя да взема.

Абсолютно начинаеща съм и мислех, че 36W са достатъчни, а и цената ми идва малко отгоре - тепърва ще трябва да взимам и останалите продукти, та и там сигурно ще помоля за помощ. Мислех, че е професионална с тези 48W. Но пък ако е драстична разликата ще отделя още малко финанси.

# 83
  • Paris, France
Малееееее, много сте писали.

серендипити, гел-лаковете са скъпо на4инание. Гор4ивият ми ли4ен опит показва, 4е евтините лампи са само една мъка в пове4е. Ве4е в али има евтини и много добри бази, топове, цветове, които и аз си купувам. Но от лампа недей да пестиш. Показаната лампа ще е на промоция от 21.03 и ще струва 30 долара а не 90 колкото струва сега. Верно с 30 лева пове4е от показаните от тебе, но поне е мощна. Ако наистина нямаш нищо против да си играеш с фолио и да пе4еш по дълго, сън9 с екран и таймер, 36в и с 18  лампи не е лоша. Спести от друго и си спести алергии, забелвания и загуба на време!

Амини, Елит99 в 4ерно шише с розов етикет от 10мл от али е топа без лепкав. Колкото и дълго да се пе4е лака, като не е мощна лампата не се изпи4а добре и го казвам от опит.

принцесата, мажа с квото ми падне. Авоплекс имам в момента. На СнД е хубаво маслото. И със зехтин и със всякакво става. От жожоба е добро, защото молекулата е малка и прониква лесно в нокътя.Да, идвай, пералнята ще пере китеници, робота ще мие прозорци а ти ще напътствуваш со4ейки с лакиран нокът  hahaha

Дейлили, загледай праймера на над_таб! Мисля си, 4е по би помогнал от топа. После ще ти пиша за топовете без лепкав.

# 84
  • София
Ако наистина нямаш нищо против да си играеш с фолио и да пе4еш по дълго, сън9 с екран и таймер, 36в и с 18  лампи не е лоша. Спести от друго и си спести алергии, забелвания и загуба на време!

Защо да си играя с фолио при изпичането?  newsm78
От 7г. използвам CND, но май няма как да се сдобия с техни продукти, а не съм запозната с другите марки. Ще използвам не повече от 3 цвята + база, топ и вероятно обезмаслител. Харесала съм Гелиш и Блускай, но бих искала да мога да погледна цветовете на живо. Важно ми е да не се налага надраскване или матиране на нокътя преди гел-лака. Май много искам   Embarassed

# 85
  • София
Ако наистина нямаш нищо против да си играеш с фолио и да пе4еш по дълго, сън9 с екран и таймер, 36в и с 18  лампи не е лоша. Спести от друго и си спести алергии, забелвания и загуба на време!

Защо да си играя с фолио при изпичането?  newsm78
От 7г. използвам CND, но май няма как да се сдобия с техни продукти, а не съм запозната с другите марки. Ще използвам не повече от 3 цвята + база, топ и вероятно обезмаслител. Харесала съм Гелиш и Блускай, но бих искала да мога да погледна цветовете на живо. Важно ми е да не се налага надраскване или матиране на нокътя преди гел-лака. Май много искам   Embarassed

Аз никога не съм си драскала/матирала нокътя преди нанасяне, като кажа на някоя маникюристка че не искам и ме гледа странно Simple Smile  Полирам единствено преди белеща се база.

С Блускай е лесно, отиваш на пазарчето на Младост 1, бул. Андрей Сахаров 14, имат страхотни цветове, всички  лакирани на лъжици. На мен са ми ад за сваляне и съм си купила само един техен гел.
Гелиш също сигурно могат да се видят при вносителя, но цената им в БГ беше абсурдна...

CND са много щадящи за нокътя. Аз съм ги купувала преди години от Интеркозметика, не знам сега дали все още може да отидеш на място и да си ги купиш.

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 14:22 от nad_tab

# 86
  • София

С Блускай е лесно, отиваш на пазарчето на Младост 1, бул. Андрей Сахаров 14 всички цветове ги има лакирани на лъжици. Имат страхотни цветове, но на мен са ми ад за сваляне и съм си купила само един техен гел.
Гелиш също сигурно могат да се видят при вносителя, но цената им в БГ беше абсурдна...

CND са много по щадящи за нокътя. Аз съм ги купувала преди години от Интеркозметика, не знам сега дали сега могат да се закупят от вносителя.

nad_tab, Nevena Virolan, благодаря ви!
За съжаление не може от Интеркозметика - иска се да съм маникюрист, иначе предпочитам тях. Харесвам ги защото съм много тънки и чупливи нокти и Шеллакът ми ги укрепва, прави ги по-плътни и почти не пада, докато не го сваля. Страх ме е и от алергии, и то става една... Има ли други марки, които да се продават тук, но да има начин да се видят цветовете?

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 14:25 от serrendipity

# 87
  • Paris, France
Daylily, извинявам се за предложения праймер на Супернейл. Не видях редакцията на над. Да, моят е абсолютно същия, на Сенсейшънейл. Само дето оше не съм го пробвала  hahaha и даже не знам за какъв такъв си го купих. А! купих го в комплект с комбинираната база/топ уж като пътувам да я нося, 4е не заема място, но така си седи. Така като ви 4ета си мисля, 4е ако направим една разпродажба от никога неотваряни 4истак нови изстребители, може и да съберем няколко милиона в лева, долари или там за каквото ги продадем  Joy Joy Joy.

Дейлили, топът с лепкав ако не се сложи дебело ((а тогава се разти4а), като му се махне лепкавото и не остава никой  Grinning. Ако пък и не се изпе4е добре, което в ъглите не е невъзможно, особено ако ноктите са извити, свърши. Топът без лепкав няма инхибитори и си се изпи4а интегрално. Аз виждам разлика. Приклю4их с топовете с лепкав слой, от които отваряни и 4истак нови имам, ехеееееееее, поне 10ина без да преувели4авам. Раздадох някои, но пък много съседки се отърват от техните нежелани при мене. Сега красят куфара с боклуци  hahaha hahaha и правят компания на лампи, бази, бондери. Хайде, грабвай един ултрабонд и да видим  hahaha. После над_таб като свали мигновено Алесандрото ....... знаеш какво  Mr. Green.

Над, ми аз за друг пуснах линка, защото си заслужава. И сега съм я сложила в кошницата и аз  Embarassed. Май не и се сваля дъното като гледам  newsm78, ама пък има екран. Да питам ли продава4а? Ти хубаво за вилата ама аз и в мазето имам лампи. Освен на балкона. За отразяващата повърхност - не е болка за умиралка. Като си купих моята половината квартал си накупи подобни. И много се двоумих между сън1 и сън2. Сън2 на снимката беше пластмасова и с 25 май лампи. Съседката си я взе и се оказа с отразяваща повърхност и 33лампи а моята пластмасова и с 30лампи. По4ти ревнах. Миииии няма разлика или е 2-5 секунди. Тя пък се ядосва6е, 4е на моята коп4етата са и отгоре а на нейната отзад. Даже си ги разменяхме, сравнявахме. Все тая. Стига да имат 30лампи минимум пекат супер. Новата верно не е огледална или поне бяла като моята, но има 20 процента пове4е лампи от моята, които мисля, 4е компенсират и със сигурноаст няма да е по-лоша. Моята има огледално дъно, което махам при ползуване за по-удобно  bowuu и даже още не съм махнала синята лепенка от дъното. Вси4ки, които си купихме сън1 и сън2 на разпродажбата на 11.11 сме супер доволни. А като гледам сън3 е още по-мощна и с пове4е функции. Сън5 и Сън9 са съвсем прили4ни лампи, но за съжаление не изпи4ат вси4ко и не са достатъ4но мощни. А и без дъно от тях излиза много светлина. Това го пиша за колебаещите се, не за тебе над_таб. Ти си имаш лампи и на мене да дадеш  hahaha. Знам, 4е по4ти си я купила, за което се извинявам. Ох, само да ти се махне Алесандрото, 4е съм за бой, нали  #2gunfire

серендипити, принцесата е писала малко по-горе, 4е завива сън9 във фолио за да не излиза светлината. А ти си я показала като желана покупка. Попро4ети, моля те предни теми. 100 пъти съм писала, 4е не матирам нокти и не давам да ми ги матират в салон. Ве4е има и по-щадящи от шилак. За Шилак ти трябва наистина мощна лампа, те не се изпи4ат добре във всякаква.

# 88
  • София
серендипити, принцесата е писала малко по-горе, 4е завива сън9 във фолио за да не излиза светлината. А ти си я показала като желана покупка. Попро4ети, моля те предни теми. 100 пъти съм писала, 4е не матирам нокти и не давам да ми ги матират в салон. Ве4е има и по-щадящи от шилак. За Шилак ти трябва наистина мощна лампа, те не се изпи4ат добре във всякаква.

Да, сега видях какво е писала, отново благодаря, Невена. Темите са 10, а аз сега започвам, ще се опитам да не прекалявам с въпросите.
Колкото до Шеллакът - до сега са ми го изпичали в обикновена 36W лампа и никога не е имало проблем с изпичането. Все пак тази, която сте показали, явно би пестяла време, така че вече е в кошницата  bouquet

# 89
  • Paris, France
serendipiti, питай, няма лошо! С питане до Цариград се стига, нали знаеш ? Ватовете не са единственото мерило за мощ. В али има 48в лампи с 24 до 36 еднакви крушки. Сама се сещаш, 4е не са еднакво мощни макар и на хартия да се водвт 48в. Има и такива, които се водят ув лед, но не изпи4ат ув продуктите, зашото са на 410нм а фотоинициаторите са за 350, 365 или 375нм и не реагират на тези дължини. След това има входяща и изходяща мощност итн итн. Мъжит ми каза,4е едната лампи4ка била 1 или 1.5 вата. Не помня то4но. Но е факт, 4е са интензивни и пекат добре. Питай за всеки слу4ай! Лампата, в която ми пекат шилака в салон е в пъти по мощна от старата ми 36в лампа а уж са еднакви. При старите лампи с ув крушки има зна4ение и възрастта на крушките и с какъв газ са пълни. Първите ми бяха Филипс май и бяха доста добри и силни.

Шилак, Гелиш, ОПИ имат страшно много ментаци в ибей. Ако искаш шилак, вземи си го от трансдизайн или потърси познат със салон и номер да ти до купи официално. Ментаците - някои са много хубави, но някои не се махат. Ако шилак не ти държи и не искаш да матираш ти трябва и скръбфреш. в сефора се продава.

Общи условия

Активация на акаунт