Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява процесът на поставяне на гел лак?
Какви са разликите между Bluesky и CND Shellac, както и между CND Shellac и Bluesky?
Какви са препоръките за изпичане на гел лак с UV или LED светлина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява процесът на поставяне на гел лак?
Процесът на поставяне на гел лак включва няколко стъпки: почистване на нокътната плочка, прилагане на основа, слой от цветен гел лак и топ лак, последвани от изпичане под UV или LED светлина. Важно е да се спазват инструкциите за време за изпичане, които могат да варират в зависимост от типа на лампата и специфичните инструкции за гел лака.
-
Какви са разликите между Bluesky и CND Shellac, както и между CND Shellac и Bluesky?
CND Shellac и Bluesky са различни марки гел лакове. Въпреки че някои хора ги сравняват, те не са еквивалентни. CND Shellac е известен с по-дълготрайната си издръжливост и висококачествени цветове, докато Bluesky и други китайски марки често се опитват да имитират цветовете на CND Shellac, но разликата в качеството и издръжливостта може да бъде забележима.
-
Какви са препоръките за изпичане на гел лак с UV или LED светлина?
Изпичането на гел лак с UV или LED светлина изисква спазване на указанията за времето за изпичане, което може да варира в зависимост от мощността на светлината и специфичните инструкции за гел лака. Обикновено се препоръчва изпичане на основата за 2 минути под UV светлина или 30 секунди под LED светлина, цветния гел лак за 2-3 минути под UV светлина или 30 секунди под LED светлина, и топ лака за 2 минути под UV светлина или 30 секунди под LED светлина.
-
Какво представлява CND Shellac?
-
Как се премахва гел лак?
, ама ето! Виждам само предимства ако не броя това, 4е топът гори под лампата, ако се сложи по-дебело, но и Гелиш попарваше понякога. Топът без лепкав се оказа лъскав колкото Гелиш. Само не е толкова плътен май, но това не съм сравнявала. ина4е си е твърд като Гелиш. Базата е фантазия - понеже няма лепкав слой, цветният лак се плъзга леко по нея и се отделя от кутикулите сам. Ве4е не 4истя като гламава с 4етката, топена в спирт. Мисля да си купя лакове 3 в 1, то4но защото нямат лепкав, но 4ета, 4е не са трайни и се колебая.
. Топът мек, матиран, не си е работа. Слагам отгоре още един тънък слой, защото ина4е не се изпи4а и пека пак, но 4-5 минути и така. Ве4е слагам ултра тънки слоеве и топа го пека 2мин в 48в лампа за по-сигурно. Ина4е ако е за проба върху лъжица 1 мин и даже 30с са достатъ4ни. По-трудните цветове и тях пека по 2 минути. По-добре да си загубя 2-3 минути в ненужно пе4ене отколкото да преправям. Тънки слоеве, силна лампа и по-дълго пе4ене са решението.
като има намазани ръ4и4ки с Коди.
)))))

. Ако пък и не се изпе4е добре, което в ъглите не е невъзможно, особено ако ноктите са извити, свърши. Топът без лепкав няма инхибитори и си се изпи4а интегрално. Аз виждам разлика. Приклю4их с топовете с лепкав слой, от които отваряни и 4истак нови имам, ехеееееееее, поне 10ина без да преувели4авам. Раздадох някои, но пък много съседки се отърват от техните нежелани при мене. Сега красят куфара с боклуци
и даже още не съм махнала синята лепенка от дъното. Вси4ки, които си купихме сън1 и сън2 на разпродажбата на 11.11 сме супер доволни. А като гледам сън3 е още по-мощна и с пове4е функции. Сън5 и Сън9 са съвсем прили4ни лампи, но за съжаление не изпи4ат вси4ко и не са достатъ4но мощни. А и без дъно от тях излиза много светлина. Това го пиша за колебаещите се, не за тебе над_таб. Ти си имаш лампи и на мене да дадеш