Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 224
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Габрово
а  Кани   или   Ванелиса    как са им базите и топа....също  някой ползвал ли е база и топ на Bornprety?

# 661
На Канни имам каучукова база и топ- не са лоши, но при проблемни нокти не издържат. Средна работа.
На Веналиса топа без лепкав е много хубав.

# 662
  • Варна
Ако имаш предвид Олга - с лепкав слой е. Другата седмица трябва да пристигне поръчка от Коди. Ще си взема ултрабонд и фрешер, ако има топ без лепкав.
Защо слагате ултрабонд по свободния край? Като ходех в салон преди ми обезмасляваха ноктите в основата, където расте новия нокът?

https://www.facebook.com/Kodi-Professional-Bulgaria-1664587740471635/?fref=ts

От тук купувам. Не знам как се казва мацката,но е много точна. Видях,че има топ без лепкав мъничък 16лв. Писах и,но още не ме е отразила.

Ултрабонд слагам по свободния край,защото Невена така каза  Joy,а и при рускините го гледах това. Иначе фрешер слагам смело на целия нокът. Моите ръце обаче са изключително натоварени и ноктите в частност затова явно и ми е нужно това бетонно свързване.

# 663
Фрешера каква му е функцията. Аз останах с впечатление, че се препокрива с обезмаслителя. На сега като гледам слягате и двете или?

# 664
  • Варна
 Фрешерът е изсушител нокътя побелява малко от него. Не знам как да го обясня  Embarassed. Ултрабондът би следвало да е обезмаслителят,но оставя някакво покритие върху плочката. Рускините казват,че е свързващ продукт между базата и плочката.

Скрит текст:
С тия нокти си възстанових говоримия руски  :35 сумати клипове изгледах ама имам чувството,че тия жени нищо друго не правят освен да се лакират :

# 665
Аз по препоръка на Невена си взех топ-а без лепкав на Елит99, ама може по-нататък и Коди да поръчам Simple Smile Принцесата, ти ползвала ли си го?

# 666
Не, аз от една рускиня поръчвам. Групата е перфектен маникюр, снабдява ни с всичко желано. Фрешера  трябва да е дехидрататор. Аз слагам ултрабонд или праймър по цялата плочка.

# 667
Имам малко тъп въпрос, таймера 90 минути на лампата за какво се използва? Май е с ниска мощност каквото и да означава това  newsm78

# 668
  • Down south
Имам лакове от трите марки, избягвам да комбинирам, гледам всичко да е от една марка.
Направих смел опит и искам да се похваля с безумната комбинация от Gelish pH Bond,  база на Gelish, цвят на  Lechat, и топ CND Dura Force Top  Crazy
Издържа 2 седмици без забележки и за финал, при свалянето, цялата комбинация падна, като люспа  Party

# 669
  • На плажа
На Олга продуктите са с 2-3 лв. по-евтини от тези на показаната страница.И аз поръчвам от Олга.
Колкото до ултрабонда-той Не е обезмаслител,а свързващ елемент и се поставя за да спомогне на базата да се свърже с естествения нокът по -здраво  Peace Аз го слагам различно,зависи от нокътя.Ако не държи добре гел лака ,по цялата дължина,ако държи-само на свободния край.
Скрит текст:
Дайте да се съберем и да спретнем една поръчка на Коди

# 670
  • Варна
Дайте линк за Олга

# 671
# 672
  • Варна
 Благодаря Дани  bouquet пуснах заявка.

# 673
Момичета, не ми стана ясно, лаковото каре трябва ли да изсхне добре преди да се нанася всичко останало? А обезмаслител слага ли се под безцветния лак? Доколкото се ориентирах, върху безцветния лак се започва директно с база.

# 674
  • Варна
 Процедурата е обезмаслител/аз ползвам фрешер/,лаково каре/,чакаш да изсъхне хубаво по принцип 2 мин са достатъчни поне за Евелин 8в1,който аз ползвам,ултрабонд по свободния край....Не внимавам много слагам и върху карето,а когато експериментирам със смесени лакове слагам на цялата плочка върху карето,после база и нататък.
   Така или иначе целия нокът трябва да се обезмасли. Ролята на карето е да запази плочката. Реално там където е карето все едно сме лакирани с обикновен лак,а здравината идва от хубавата спойка на нокътя с базата по краищата. Свободния край е най-натоварен и податлив на отделяне затова и там е желателно да има ултрабонд особено при проблемни нокти. Мацките с нормални нокти минават и без него.

Общи условия

Активация на акаунт