Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 218
  • 754
  •   2
Отговори
# 675
На Олга продуктите са с 2-3 лв. по-евтини от тези на показаната страница.И аз поръчвам от Олга.
Колкото до ултрабонда-той Не е обезмаслител,а свързващ елемент и се поставя за да спомогне на базата да се свърже с естествения нокът по -здраво  Peace Аз го слагам различно,зависи от нокътя.Ако не държи добре гел лака ,по цялата дължина,ако държи-само на свободния край.
Скрит текст:
Дайте да се съберем и да спретнем една поръчка на Коди
навсякъде пише, че ултрабонд е безкиселинен обезмаслител. Аз не ползвам нищо друго за обезмасляване откакто го имам и не съм имала надигнато или отлепено( правя доста момичета освен мен). Ама като зареди Олга ще си взема и дехидрататор Simple Smile

# 676
Prinzesata, много благодаря за подробното разяснение. bouquet

# 677
  • Варна
 По повод това дали ултрабонд е обезмаслител-ето описанието в сайта на Коди

Nail Fresher Kodi – очищает и обезжиривает ногтевую пластину, работает только в верхних слоях натурального ногтя. Используется только на натуральный ноготь перед нанесением любых искуственных покрытий. Не наносит вреда ногтевой пластине.

Nail Fresher Kodi - почиства и обезмаслява нокътната плочка,работи само в горните слоеве на естествения нокът. Използва се само на естествен нокът преди нанасяне на всички изкуствени покрития. Не вреди на нокътната плочка.

Ultrabond Kodi Professional – грунтовочное средство, не содержащее метакриловую кислоту. Ultrabond практически не имеет запаха, позволяет не сжигать ногтевую пластину и кутикулу. Это средство прекрасно подходит как для гелевых, так и для акриловых систем. Экономно расходуется и обеспечивает простое и удобное средство для моделирования ногтей.

Ultrabond Kodi Professional – грундиращо средство без киселина. Ултрабонд дефакто няма миризма и позволява да не се гори плочката и кутикулата. Това средство е подходящо както за гелови така и за акрилни системи. Икономично е и осигурява просто и удобно средство за моделиране на ноктите.

# 678
Много благодаря!  bouquet

# 679
И аз благодаря много

# 680
Някой ползвал ли е база блускай с цвят коди? Чудя се дали са съвместими или да си поръчам база коди

# 681
  • Варна
 База блускай с цвят Коди не съм,обратното да,но доколкото съм чела и блускай и Коди са съвместими с всички марки та едва ли ще има проблем.

# 682
База блускай с цвят Коди не съм,обратното да,но доколкото съм чела и блускай и Коди са съвместими с всички марки та едва ли ще има проблем.
Благодаря!

# 683
Пристигнаха ми първите ваденки от али и вчера нямах търпение да ги пробвам. Доста лесно се справих с тях и според мен добре се получи.......как не съм ги ползвала по-рано незнам, ако съм уцелила и поставянето, за да издържат дълго, направо ще се преродя Party

на малкия пръст ми е счупен нокътя и за това има този неугледен вид Sad

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 09:58 от MariyaS

# 684
Супер е станало!

# 685
  • FR
Мария, страхотен е. Аз за сега само веднъж слагах стикери и едвам ги откъснах в основата на нокъта  Crazy Другата седмица пак щепробвам по ръководството от тук  Mr. Green

# 686
Уф, че хубаво това светлозеленото  Heart Eyes

# 687
Мерси момичета Hug. И аз само четене от тук и се справих със сникерите. А зеленичкото е Елит99, много ми допадат цветовете им.

# 688
Как слагате камъчета на ноктите си? Когато съм ходила на маникюр съм забелязала,че ги слагат с някакво гелче,но не ми е ясно.. получава ли се ако просто сложа върху цвета и отгоре топ?

# 689
Или на база, или на гел, после запечатвам с топ без лепкав и пека повече време, че моите момичета много обичат камъни и екстравагантни декорации, а идват 1 месечно...
някои само ги слагат на топ без лепкав и пекат по-дълго

Общи условия

Активация на акаунт