Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 214
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Някой, който си издължава ноктите може ли да ми каже как е по-лесно с гел за изграждане върху форми или с изкуствени удължители и кое издържа повече. Понеже моите нокти и с гел лак продължават да се чупят отстрани като пораснат повече и не ми се ще да ги режа всичките заради 1-2 нокътя. Simple Smile

# 691
  • Варна
 Топ без лепкав слой на Коди

страхотен блясък. Пляснах го върху 10 дневните ми нокти и без това тук там съм ги очукала с тормоз по цял ден. Направо е като стъкло възхитена съм. Поръчах си и детайна четка 00 и като подарък ми пратиха такава за чистене на прах от пилене.

Аааааааа и китайските ми четки дойдоха сле близо 3 месеца  Laughing. Амин!

# 692
  • Враца
Скрит текст:
Дайте да се съберем и да спретнем една поръчка на Коди
Аз съм ЗА. Ако още някой иска да се включи? Simple Smile Колкото повече толкова по-добре. Simple Smile Аз не съм в София, но това няма значение де, после ще се разпределят нещата и по куриер.

Да се включа и с един въпрос. Взех си изграждащ гел на Кани. Главно за да поправям счупен нокът някой път с някой тънък пласт върху естествен нокът. Дали ще стане? И в какви стъпки трябва да го направя? Каква база се ползва, обезмаслява ли се плочката както при гел лак?

# 693
  • Варна
 Обезмаслява се като преди гел лак разбира се. За лепене на счупен нокът обаче имаше някаква магария с акрилна пудра в гела. Камалия вероятно ще се включи да обясни.

# 694
Аз лепя с гел и акрил. Топвам четката в гела, после в акрилен и мажа. При много проблемни нокти също така правя ноктопластика. Става изключително твърдо и здраво.

# 695
  • Пловдив
Дами, включвам се отново, че съм в издирване на електрическа пила за маникюр. Май и Камалия търсеше, но професионална. Не разбирам нищо от такива устройства, само знам, че ми писна с това стъргане, пилене, полиране и прочие  ooooh! Whistling. Много, ама много ми е досадно, та ако попаднете на нещо подобаващо добро (само дето не зная какво значи добро в случая), имайте предвид и алармирайте  Praynig. Вие какви ползвате?

Камъчета  ползвам доста, защото рядко правя други декорации. Поставям ги върху последния слой лак, преди печене и после топ отгоре. Никога до този момент не са ми падали.

Скрит текст:
...връщам се да погледна за какво се комбинирате...

# 696
Поръчах нова, като дойде ще дам отзиви

# 697
  • София
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате ЛЕД лампа, която може да пече CND Shellack и Harmony Gelish. Маникюристката ми каза, че лампата на CND не може да пече Gelish, и според зависи от марката ме прави и със съответната лампа, което ми е много странно.
Мисля да си взема направо комплект и да се правя вкъщи, но ми е интересно наистина ли трябва да си купя оригиналната лампа на съответната марка?

# 698
Момичета и аз имам въпрос за Лед лампите, имам и Ув и Лед лампа, но в Лед лампата 12V е, колко трябва да се седи да се изпече лака, имам таймер за 30,60 и 90сек. и белия и черния цвят повече ли трябва да се пекат ?

# 699
  • Варна
Момичета и аз имам въпрос за Лед лампите, имам и Ув и Лед лампа, но в Лед лампата 12V е, колко трябва да се седи да се изпече лака, имам таймер за 30,60 и 90сек. и белия и черния цвят повече ли трябва да се пекат ?

12 ватова лед лампа е доста слаба. По мнение на мацките тук в темата минимума е 36. Моята е 24 ватова и пека база и топ по 2 мин. Някой цветове по минута други по 2 мин. Не съм забелязала бяло и черно да искат повече печене. По-скоро има марки,които го изискват.

# 700
  • София
ето нещичко ново от мен, гел лак Macks Professional с рубър база и рубър топ, за декорация малко фолио директно върху лепкавия слой на цвета  Grinning

# 701
elasmen много нежен маникюр, цвета е изключително подходящ за къси нокти bouquet

# 702
Днес си купих мостра за маникюр, така наречените от вас лъжици, искам да тествам времето на изпичане. Трябва ли да слагам база и въобще как процедирате  newsm78

# 703
  • Варна
 Не слагам база  директно по два пласта цвят.

# 704
И аз така.

Общи условия

Активация на акаунт