Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 83 500
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
И аз, даже по един пласт слагам. Вече имам цяла чанта мостри, май 7 връзки  Crazy

# 706
А след всеки пласт ли дращете, напр с клечка за зъби?

# 707
Какво да драскаме?

# 708
Аз не искам да правя мостри а да тествам дали и за колко време се изпича, тук някой каза че така се правело.

# 709
  • Варна
 Тест правя само на нови съмнителни китайци,които не съм ползвала до момента. Ако е за тест само не ви трябват два слоя. Печете примерно 30сек. и пробвате,ако не е изпечено още 30 и пак и така докато ви хареса.
 Аз ги слагам на два слоя и надписвам,защото се оказа,че имам много повтарящи се цветове от различни марки и съм им загубила края...абе блондинска работа  Laughing

Венелиса 930 с топ без лепкав слой на Коди

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 19:05 от prinzesata

# 710
Момичета, как е Веналиса като покривност и трайност? Има хубави цветове, та се чудя дали да си поръчам.

# 711
  • София
Момичета, как е Веналиса като покривност и трайност? Има хубави цветове, та се чудя дали да си поръчам.

Момичета, направете си труда да прочетете и назад, за да не повтаряме цялата група едно и също до безкрайност!

# 712

Момичета, направете си труда да прочетете и назад, за да не повтаряме цялата група едно и също до безкрайност!

Прочела съм всички теми и следя всичко ново, което се пише!
Доста хора си поръчаха Веналиса и просто исках да кажат какво е положението

# 713
Mомичета, един въпрос от абсолютно начинаещ - нормално ли е базата и цветните слоеве между печенията да седят течни и лепкави като неизпечени? Като сложих топа накрая всичко си изглежда нормално и изпечено, твърдичко...но се чудя това нормално ли е с предните слоеве. Купила съм си една мини 12В лампа пъровначално колкото да разбера дали ще се справя, а за следваща покупка съм набелязала една от 48В. та, мисълта ми е ако това състояние им е нормално как разбирам дали им е достатъчно печенето на базата и на цветните слоеве?

# 714
Да са лепкави е нормално. Да са течни, не.

# 715
Като ги минеш със спирт ако не паднат са Ок.

# 716
Aми при докосване на слоя остават отпечатъка от кожата с която съм ги докоснала. Какво означава това - че не печа достатъчно? Дори след 2 мин печене пак са си така  newsm78 Като изпека топа - всичко си е наред

# 717
Има лепкав слой, затова става така. Щом не се отлепя или избърсва като го пипнеш значи е изпечен.

# 718
Има лепкав слой, затова става така. Щом не се отлепя или избърсва като го пипнеш значи е изпечен.

Имаш предвид след топа, нали? Защото преди това слоевете имам чуството че ще се избършат

# 719
Тези от вас, които използват праймър, след него забърсвате ли ноктите или просто оставяте да изсъхне? Направи ми впечатление, че като сложа праймър и после база, на места лакът се дръпва (става като точица все едно няма база и трябва да повтарям, като мазно петънце).
И на мен ми се случи да стои като недоизпечен лака, но вече не пипам между слоевете, пека и толкова. Вчера реших топа да го пека два пъти за по-сигурно, уж няма лепкав слой ама пак минах със спирт.
Аз имам Веналиса и съм доволна от покривност и издръжливост. като цяло съм срещала само положителни отзиви относно техните гел лакове. Първия път бях с червен лак, който нанесох само веднъж и издържа 2 седмици, докато не го свалих аз. Втория път се направих с млечно розово и около 8-9 ден започна да се забелва по края и го свалих. От вчера съм с розово и лилаво, ще видим как е. Интересното е, че го свалям с чоплене, няма нужда от ацетон ама така май си прецаквам ноктите.

Общи условия

Активация на акаунт