Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 83 500
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Аз имам Веналиса и съм доволна от покривност и издръжливост. като цяло съм срещала само положителни отзиви относно техните гел лакове. Първия път бях с червен лак, който нанесох само веднъж и издържа 2 седмици, докато не го свалих аз. Втория път се направих с млечно розово и около 8-9 ден започна да се забелва по края и го свалих. От вчера съм с розово и лилаво, ще видим как е. Интересното е, че го свалям с чоплене, няма нужда от ацетон ама така май си прецаквам ноктите.

Благодаря!
Харесах си няколко цвята и може би ще си ги поръчам.

# 721
Аз рискувах и направо поръчах 10-тина лака, но добре че го направих, че ги чаках 3 месеца  ooooh! Заслужават си всеки цент Simple Smile казам го като човек, който не е готов да инвестира в скъпи лакове и лампи. За тези пари са си идеални лаковете  Peace

# 722
  • Варна
 По-идеални и от някой скъпи ще кажа аз.
 Чакайте да помрънкам малко. Топът без лепкав слой на Коди ми скрои кофти номер. Обели ми се един нокът днес на 4-ти ден-направо откачих  #Cussing out. Толкова ми харесва блясъка му,но на моите смотани нокти явно е слаб искат си каучука и толкова. Така и така ще ремонтирам ей сега ще се сглася със стикери  Laughing за пръв път. Най-накрая ми се довлякоха китайците поръчани на намалението  Laughing има няма 3 месеца-ужас.

Така така....речено сторено свалих лака на 4 нокътя и О-ужас очарователното тъмно синьо някак си се е просмукало през каучуковата база и ми е боядисало плочката. Не цялата де само по края където няма лаково каре  #Cussing out слава богу. Голямо търкане падна с ацетон и пак не се изчисти до край.
 С предния цвят го нямаше тоя проблем.
 Стикерите идват тесни за моите нокти,но с малко разпъване горе долу стана.
 Предложете ми моля ви алтернатива на това синьо. това е един от цветовете на идващото лято и много много го искам. 

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 20:51 от prinzesata

# 723
  • на брега на морето
И аз не пипам между слоевете. Само като си лепя стикерите/гледам хубаво да ги натисна, че някои са по-релефни/ съм забелязала, че ми остава лек отпечатък някой път, и усещам, че е леко лепкав слоя. Но като сложа топа отгоре, всичко е перфектно. Просто пека по 2 мин, само посл. топ пека 3 мин, с комбинирана ув-лед лампа съм, 36 вата. Докато се лакирвам я изключвам по някое време, че все ме гони параноята, че замирисва на кабел и пак ме е страх да не ми изпуши докато си пека лака/както стана с предната/.
Сега съм с оранжев/ Crazy/ СНД, подарък ми е от приятелката ми, щото не го ползала, то и аз не бих се засилила да си купя такъв цвят... Но, честно казано, не е лош. Мм каза, че е като грунд. Joy А на няколко пръста сложих от термо-тюркоазения топ на Коди, който всъщност се оказа от прозрачно към тюркоазено. Т.е. като е топло се вижда оранжевия лак, а като е студено се вижда тюркоазено. На едната ръка 2 стикера с морско охлювче и морска звезда, на др- 2 целувки и една дамска чантичка, стана муцка- вади очи. Laughing

# 724
Аз съм с котешко око, безименния го смених, защото не ми харесва. Сложих мн як игмент, но утре ще снимам.
Скрит текст:

# 725
  • sf
Интересното е, че го свалям с чоплене, няма нужда от ацетон ама така май си прецаквам ноктите.
Не май, ами наистина си ги прецакваш.
И внимавайте с тия китайски боклуци, че такива алергии докарват понякога...

# 726
  • Варна
 Мелина кой е тоя термо тюркоазен топ на Коди  newsm78. Аз защо съм го пропуснала  Grinning.

donsita наясно съм с боклуците,които ползвам.

# 727
  • FR
Принцеса, моя също около 10тия ден започва да се поотлепва и мога да го отлепя даже целия като плочка. Но забелязах, че нокъта ми става грапав после и за това си спазвам процедурата с тапите. Между другото базата и топа ми са IBD, исках да взема Опи, но в Амазон бяха много скъпи и отложих за по-натам.

# 728
Да, става грапав, после минавам с буфера и всичко е ок ама ще си стоя с ацетона вече.
На кое викаш тапи, на щипките ли? Или сигурно на силиконовите напръстници?
За сега нямам проблеми с китайските боклуци, дано и занапред е така Sunglasses

# 729
Като си купих първия топ без лепкав слой( Старлет, не бях и чувала, че има) ми обясниха, че той е подходящ за запечатване на нокти с гел. За гел лак се ползвал този с лепкав слой. След това обаче излязоха пигментите и топа  без лепкав стана много популярен.

# 730
  • FR
Да, става грапав, после минавам с буфера и всичко е ок ама ще си стоя с ацетона вече.
На кое викаш тапи, на щипките ли? Или сигурно на силиконовите напръстници?
За сега нямам проблеми с китайските боклуци, дано и занапред е така Sunglasses
Май са силиконовите напръстници. Не знам защо ги набедих за тапи  Joy
 http://s.aliexpress.com/Ib2A3eeQ

# 731
  • Варна
 Ренита моя не се отлепва нацяло. Просто ми се забели едно връхче.Не  ми се е случвало от месеци....Всъщност не ми се е случвало откакто ползвам Коди. Отдавам го на факта,че ползвах топа без лепкав слой и на това,че си подложих ръцете на убийствен тормоз. Другите ми нокти са си Ок,но за всеки случай пляснах още един пласт топ в/у първия. Ще видим....Много ми харесва блясъка на пустия му топ  Laughing. Ако успее да изкара поне седмица няма да го отписвам.

# 732
  • на брега на морето
Принцесата, топът е Canni chameleon , 389 turquoise, 7,3 ml, UV top coat.
Купих си го от ибей, нямаше почти никаква информация, на снимката го даваха розов-тюркоазено, затова се запалих, щото харесвам последните цветове. Само че първия път си го сложих върху светлосин лак и беше светлосино-тюркоазено. По-късно се светнах, че е прозрачен към тюркоазено. Сега го сложих върху оранжево, за да си проверя теорията. Но всъщност и при топлото има леко синкави отсенки върху оранжевото на места. Имаше и други термо-топове, ама не помня какви.  newsm78 Simple Smile

# 733
  • София
Здравейте,

Сдобих се по случайност с лед лампа за манкюр и искам да си поръчам лакове. Тъй като искам бързо да пробвам да се лакирам и не ми се чака от Али, а и се притеснявам от алергии от китайските лакове, намерих в един сайт Cuccio гел лакове.
Не съм сигурна дали са особено читави, но мисля да пробвам. Забелязах че има едни дуо комплекти с 2 лака, но няма описание дали е топ/база + цвят или нещо друго. Може ли да кажете като по-запознати според вас ?

http://www.vipnokti.com/bg/products/category89.html

Забелязах че и blue sky имат на свободна продажба, но като са ме правили с такива в салон съм запомнила, че много трудно се сваляха  Rolling Eyes По принцип исках shellac, но виждам, че в ибей под 40-50 лв и съответно и митници няма да открия  Rolling Eyes bouquet

# 734
  • София
Илли, аз имам регистрация в Интеркозметика, те са вносители на Шилак. По спомен бяха 32лв. цвят и 37-38 основа и топ, мога и да греша но са в тези граници.

Мой съвет, не си взимай Шилак, капризни са, нанасят се по-дебело, например от ОПИ. Ако искаш китайчета, аз харесах Елит99, тези в шарените шишета, имитиращи Шилак. Веналиса не съм пробвала, а тук много ги хвалят. Cuccio и БлуСкай са ужасни за сваляне, не си го причинявай, аз не харесва и двете марки.

Ако искаш нещо по-добро,си вземи ОПИ или Коди. Аз действам с основа на ОПИ, цвят(ОПИ, Лечат, Коди, Орли, Гелиш) и топ Коди.
Ето този продавач, мисля че го знаеш, от години поръчвам от него.
http://www.ebay.com/itm/OPI-GelColor-Nail-Gel-lacquer-Nail-Polis … sh=item5423432f6c

За Коди, момичетата да дадът линк, някой спомена Светлана във фейсбук, аз си ги взех от kodi.pro.

Общи условия

Активация на акаунт