Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 173
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Относно комплектите на Кучио според мен са гел лак + обикновен лак с еднакъв цвят, имам такива на Лечат.

# 736
  • Перник
Здравейте и от мен.Отчет след база и топ Коди-лака ми издържа около8-9 дни,след това все някъде запчва да се забелва-като цяло съм доволна.Вчера минах през китайския магазин и реших да взема Джеси-топ и база-китайката беше с тях-5ти ден и не й бяха мръднали,та рискувах и аз,и си ги взех,и какво беше учудването ми,когато видях Коди-топ Мате на цена 10лв....,погледнах отзад-оригиналния топ си беше,пишеше на руски отзад...

# 737
От къде го взе?

# 738
# 739
Момичета да сте живи и здрави и все по-здрави да са Ви маникюрите bouquet
Ако не бяхте вие да ме светнете за Коди и за водните стикери все още щях да се чудя какво да си правя ноктите. Вчера на такъв стрес тест го подложих Коди-то, изтърках двете бани, чистих фурната, месих тесто, след това търках тавите от пицата и всякакво друго домашно почистване, няма какво да ви обяснявам и всичко без ръкавици. И на финала имах захабен маникюр естествено, но спокойно можеше да откарам още няколко дни с него.
Вечерта обаче спретнах нещичко

полудях по тея стикери hahaha

# 740
  • София
Наде, много благодаря  Hug Heart Eyes
Щом Шилак са по-сложни, ще поръчам ОПИ. Ей, бях го забравила този продавач, преди и аз все от него поръчвах. Дано не отидат на митница само.
Ще разгледам и тези коди, не ги бях чувала преди.

amini, мерси. явно единият лак е обикновен и просто отговаря на цвета на гел лака в комплекта. bouquet

пуснах request за групата перфектен маникюр във фб, там ли си поръчвате коди?

# 741
  • rousse
ЗАПИС ДА СЛЕДЯ
ОТ КЪДЕ КУПУВАТЕ КОДИ

# 742
  • Варна
Аз купувам ето от тук

https://www.facebook.com/Kodi-Professional-Bulgaria-1664587740471635/?fref=ts

и ще кажа,че съм изключително доволна.  База,топ и основните неща ги поддържа мацката налични по принцип. Ако нещо липсва до седмица го доставя. Същото важи и за цветните лакове.

Повечето мацки тук са доволни и от моята съгражданка Олга. Мислех да си замълча,но е редно да се знае.

Имах много неприятна комуникация с въпросната дама. Едно момиче във фейса сподели в дискусия,че е превело на Олга пари за продукти предварително с обещанието,че въпросните ще се доставят до определена дата. Е датата минава,а продуктите ги няма,а Олга си позволява грубо държание.
 Моя коментар по темата беше,че е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО некоректно да се вземат пари за доставката на нещо предварително и като бонус да се държат грубо и да не спазват уговорките. Все пак тя си слага достатъчна надценка и го играе търговец. Един търговец би следвало да уважава клиентите си.
   Та бях пуснала покана на въпросната дама. Една вечер след сигурно седмица тя ми се включва на личен чат и се държа толкова безобразно,че просто я блокирах. Няма опция който и да е да ми държи тон и сметка за мнението ми по даден въпрос. Нито съм я обидила нито съм използвала какъвто и да било груб израз по нейн адрес. Лично аз с подобен човек няма да комуникирам по какъвто и да било повод.

mil4eto  само да предупредя...пуснаха Коди и в Али та...тоя в китайския магазин е Коди колкото аз съм майк Тайсън  Laughing-гаранция.
  Няма опция нещо толкова коментирано и хвалено да не го копират автоматично. Естествено копие е само шишето с всичките надписи на руски. Вътре е поредния китайски шит.  

MariyaS сътворила си красота браво  bouquet. А относно търкането и аз съсипах Коди-то с подобен тормоз  Joy.  След ремонта вече всичко е Ок. Днес така праснах единия палец в един ръб,че се чудя как не си откъртих целия нокът. Лака обаче е бетон-не мръдна  ooooh!.

# 743
Я, спидели какви неща за маникюр има. Отдавна се каня да ходя да разгледам, но още не съм стигнала  Wink

# 744
  • Перник
Я, спидели какви неща за маникюр има. Отдавна се каня да ходя да разгледам, но още не съм стигнала  Wink

Здравейте пак,може и да е имитация,не мога да съм сигурна...за Коди-то,иначе в китайския в Перник има лакове Джеси-всякакви цветове,+база и топ,които си взех и още не съм пробвала,иначе за маникюр има всичко,което се сетиш-от лампи,лепенки,брокат,поставки за ръце,клинсери,пили и тн,не съм разглеждала подробно,защото исках само основа+топ да си взема.

# 745
Много благодаря 😊

# 746
  • София
Аз нещо ударих на камък с поръчката на Коди.
Писах на Олга и изобщо не получих отговор, а с Kodi-Professional-Bulgaria имах толкова абсурдна комуникация, че направо останах като гръмната. Много дръпнато и грубо отговаряха, сякаш искам да ми подаряват нещо, не да пазарувам... В крайна сметка казаха - ако съм искала, да проверявам когато реша дали има наличност. Не можели да ми кажат кога ще е това.

Иначе в момента съм с база и топ на Опи, но топът изобщо не ми харесва и минах отгоре с този на Елит99, за да докарам поне някаква плътност и хубав блясък. Иначе базата е супер и се сваля доста лесно, което за мен е много важно, защото нямам никакви нерви да седя с опаковани пръсти и после да търкам.

Междувременно ми дойдоха още едни китайци, които поръчах тотално на сляпо в миг на умопомрачение. Цветовете обаче се оказаха доста хубави - много плътни и дълбоки, пълни с многоцветни блестящи частички. Не знам как ще се държат на нокти обаче. Ще ги тествам по-натам.

Скрит текст:
Левият е термо. Струва ми се доста по-чувствителен на температурни промени от този на Елит99, но пък е коренно различен цвят от снимките на продавача и не съм очарована (трябваше да е телесно към графитено, а то е коралово към лилаво  ooooh! )

# 747
тези с блестящите частички много хубави Simple Smile Да кажеш как са се представили на нокти Simple Smile

# 748
Някой може ли да пусне нова тема?

# 749
http://bg-mamma.com/index.php?topic=979312.new#new

Линк към новата тема, само да прикпя малкия и ще я дооформя както трябва Wink

Общи условия

Активация на акаунт