Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 237
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Ето нещо простичко от мен Rolling Eyes

# 136
Като сте тръгнали да се отчитате, да го направя и аз  Mr. Green
12 ден база и топ CND, лак Лечат, обелен един нокът на цяла люспа, други поражения няма  Joy

# 137
  • Down south
Така де, току виж, обединената форумна мъдрост, роди така желания издръжлив  маникюр.

# 138
  • София
Така де, току виж, обединената форумна мъдрост, роди така желания издръжлив  маникюр.

Че то е ясно, основа Коди и силна лампа и ще си носим маникюра по месец, ама кой ще го изтрае толкова  Mr. Green

Като намеря рецепта за траен маникюр, падащ лесно на люспа ще пиша  Joy Joy Joy

# 139
  • Down south

Че то е ясно, основа Коди и силна лампа и ще си носим маникюра по месец, ама кой ще го изтрае толкова  Mr. Green

Силна лампа, налична, това Коди, още не е стигнало до тукашните земи.

Когато някой намери система/лак, падащ лесно, като люспа, без да наранява плочката - моля, нека сигнализира  Heart Eyes (тук, "А дано, ама надали", може би, би било подходящо  Peace)

# 140
Момичета, които правя наистина си правят ноктите на 1м- и поддръжка на ноктопластика, и гел лак...

# 141
  • Down south
1 месец?
 Някакви препарати за забавяне на растеж ли взимат?
 При мен след 2 седмици, ноктите са  толкова видимо израснали, че чак ме е яд да ги гледам Sad Трудно ми е да си представя "резултати" от цял месец  ooooh!

# 142
И аз съм така, но тях не ги дразнят 3-4мм израснал нокът..
Скрит текст:

# 143
  • София
И аз съм така, но тях не ги дразнят 3-4мм израснал нокът..
Скрит текст:

Ужаст, констатацията ми беше риторична... повече от 2 седмици, гел лак не съм носила, Коди на 2 седмици съм ви го показвала, ето го пак, за мен си е екстра, но определено ми беше писнал  Mr. Green
Скрит текст:

# 144
  • Горна Оряховица

Силна лампа, налична, това Коди, още не е стигнало до тукашните земи.

Когато някой намери система/лак, падащ лесно, като люспа, без да наранява плочката - моля, нека сигнализира  Heart Eyes (тук, "А дано, ама надали", може би, би било подходящо  Peace)
от къде взимате Kodi , намерих страница във facebook само?

# 145
Пак ще питам, ползвали ли сте мат топ на коди. Може ли да го ползвам с основа блускай

# 146
  • София
от къде взимате Kodi , намерих страница във facebook само?
Kodi.pro

Пак ще питам, ползвали ли сте мат топ на коди. Може ли да го ползвам с основа блускай

Maй никой не го е използвал Simple Smile
Аз няма основа, цвят или топ, които да не могат да се използват един с друг.

# 147
  • Варна
 Ако не правите голяма поръчка страницата на Коди във фейса е вариант. Аз взех от там база,топ,фришер и ултрабонд. Пишете им и на другия ден нещата са при вас. Да цените не са като в Украйна но се търпят. База и топ 12мл. по 20 лв. другите 2 по 12лв.
 Не виждам проблем да се ползват с база на блускай макар,че според мен точно базата им е най-читавото нещо.

# 148
Здравейте група. От известно време ви чета и се ограмотявам от опита ви. Благодаря за всичко, което споделяте, много сте ми полезни. Аз съм с гел лак от сравнително скоро и нямам много опит. Днес ще "ремонтирам" три нокъта и имам нужда от помощ. Единият го закачих с рендето и ми се иска само да го мина с топ лака да го запечатам, но не знам дали може да се прави така.
Другият е с отлепено ъгълче и ще трябва да го сваля и направя отначало.
И третия ми е най-проблемен - счупила съм го леко отстрани. Нямам лепило и се чудя дали мога и него да мина само с топ и да го закрепи и дали ще държи така въобще? Или трябвяа да си сваля лака и на трите нокъта и да го лакирам изцяло от начало? Моля за съвет. Иначе са ми на 1 седмица и целта ми е да издържат още 1 поне.

# 149
Здравейте!
И аз от няколко месеца си правя гел лак в домашни условия. Справям се добре благодарение на клипчетата, които гледах и съветите, които прочетох и продължавам да чета тук.
Имам база, топ и няколко цвята на блускай. Нямам забележки. Получих като подарък един бляскав, един термо и още три цвята на Елит99, поръчани от английския ибей. Като прочетох тук, че се получават алергии от тях, се чудя дали да ги използвам.
Какво ще ме посъветвате?

В ДМ видях преобразовател - превръща обикновения лак в гел лак. Някой използвал ли е такъв и дали маникюра ще е с трайност като гел лак?

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 17:48 от Рени Н.

Общи условия

Активация на акаунт