Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 298
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за отговорите , база и топ съм си взела на SNB , а за лакове какви бихте ми препоръчали тези на Елит добри ли са , и също за изграждащ гел мисля да си взимам или SNB или Clarissa , някакви отзиви ?

# 211
  • София
Когато качваш снимка в Интернет по сайтове за споделяне на снимки примерно, това значи, че нямаш против снимката да бъде използвана и от други

Качвам основно тук и в снимка.бг, някак странно ми се струва да се публикува снимка, без да попиташ собственика. Както и да е, явно е въпрос на усещане  Mr. Green
Ползвай воден надпис, върху пръст или част от нокътя, така няма да могат да я копират. Peace

# 212
Аз съм си сложила спирачки за покупка на нови лакове, само топ ми трябва, за предпочитане без лепкав слой.
Каква е цената на новия топ в Интеркозметика?

# 213
Пак аз с въпроси. Препоръчайте ми добър обезмаслител и топ лак. По възможност без лепкав слой. Търся трайност. Да не мърдат поне 10 дни Simple Smile

# 214
  • Варна
 Хаха Над това си е признание за таланта ти  Hug. Ноктенца мечта.

# 215
  • FR
Здравейте, за пръв път пиша в темата, защото съм абсолютно начинаеща, но искам да започна сама да си правя гел лак. Прочетох темата от началото и се опитвам да направя списък на нещата, които ми трябват, но започва да ми става каша в главата. Ще взема печката, която препоръчахте Sun3, но какви база и топ? Отлепваща се база и топ без лепкащ слой или обикновенни база и топ?
Живея във Франция и за сега пазарувам от Алиекспрес. В магазините има Sensationail Gel, но е с база и топ в едно и от темата видях, че още не сте го изпробвали. Има ли друго място/сайт, от където мога да поръчам хубави топ и база (не знам как се пазарува от ebay), ако тези от Али не са добри?
Другото, което не можах да разбера е за това, което се слага преди базата. Primer или bonder, кое да избера от двете и от Али ли да се поръча? Много ще съм благодарна да ми помогнете в избора на марка и място за купуване  bouquet

# 216
  • София
Здравейте, за пръв път пиша в темата, защото съм абсолютно начинаеща, но искам да започна сама да си правя гел лак. Прочетох темата от началото и се опитвам да направя списък на нещата, които ми трябват, но започва да ми става каша в главата. Ще взема печката, която препоръчахте Sun3, но какви база и топ? Отлепваща се база и топ без лепкащ слой или обикновенни база и топ?
Живея във Франция и за сега пазарувам от Алиекспрес. В магазините има Sensationail Gel, но е с база и топ в едно и от темата видях, че още не сте го изпробвали. Има ли друго място/сайт, от където мога да поръчам хубави топ и база (не знам как се пазарува от ebay), ако тези от Али не са добри?
Другото, което не можах да разбера е за това, което се слага преди базата. Primer или bonder, кое да избера от двете и от Али ли да се поръча? Много ще съм благодарна да ми помогнете в избора на марка и място за купуване  bouquet

Препоръчаната лампа, която уж утре ще е 30$ е SUNUV SUN3 Smart 2.0, да видим, че миналата седмица, така и не я намалиха...
Основа и топ, аз не бих си взела от Али, виж кой внася във Франция CND или  ОПИ, те са читави но имат много ментета, трябва ти официален вносител/магазин.
Sensationail, не са никак лоши, но прекалено скъпи за това което предлагат.

Пак аз с въпроси. Препоръчайте ми добър обезмаслител и топ лак. По възможност без лепкав слой. Търся трайност. Да не мърдат поне 10 дни Simple Smile

Добър обезмаслител е Scrub Fresh na CND, след това ако търсиш издържливост ти трябва и бондер, доволна съм от този http://www.beauty1bg.com/produkti/super-nail-super-bond-produkt- … -na-noktite-14-ml

Топ без лепкав слой, на нокти не съм използвала, не мога да препоръчам.

# 217
Лампата сега е на 33 долара, но не може да бъде доставена от Русия, а само от Китай newsm78

# 218
  • София
Лампата сега е на 33 долара, но не може да бъде доставена от Русия, а само от Китай newsm78

Аз я поръчах, не знам по каква причина, но при плащането ми намали още 4$, пазарувах и с кешбек, та и от там са -2$.

Ето ако някой не го знае http://www.quidco.com/user/4484963/2383526/

Взех тези двете:

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 10:38 от nad_tab

# 219
Аз поръчах първата, чакам да мине плащането сега. Изписа ми, че може да отнеме до 24 часа Shocked

# 220
  • FR
Аз ако правилно съм разбрала трябва да си купя за 4,5 долара тази доставка от Естониия
https://www.aliexpress.com/store/product/Fast-delivery-Russia-wa … 010615.0.0.hxMHZd
Сега се чудя да я взимам ли и нея  newsm78

# 221
  • София
Аз ако правилно съм разбрала трябва да си купя за 4,5 долара тази доставка от Естониия
https://www.aliexpress.com/store/product/Fast-delivery-Russia-wa … 010615.0.0.hxMHZd
Сега се чудя да я взимам ли и нея  newsm78

На 99% съм сигурна, че е безсмислено, с нея и без нея все ще дойде от Естония.

# 222
На мен изобщо не ми го даде като опция newsm78 Директно ме прати към доставка от Китай Rolling Eyes

# 223
И аз искам лампа, ама хич не се справям с тези ссайтове...

# 224
с този алиекспрес сте много лоши значи Crossing Arms, как да не го прегледа човек  Whistling hahaha
През ап-а гледам тази лампа, как да разбирам, че след 19 часа, цената автоматично ще стане $4.84? Или ще трябва да търся и някакви допълнителни купони?

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 15:06 от MariyaS

Общи условия

Активация на акаунт