Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 84 266
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
ferriy страхотно е станало, наистина много свежо    Wink

# 616
И на мен много ми хареса Simple Smile

# 617
Всъщност аз тях имах предвид Grinning лошото е,че вероятно съм направила огромна грешка като съм си купила топ и база на тях,но нямах друг избор вмомента и реших да ги пробвам ;/ а защо не си доволна от тях?

Лакирах една приятелка и на 4 ден започна да се лющи. На втората й седи вече една седмица. Може пък аз да съм объркала нещо първия път.
Сега аз съм с база и топ на блу скай и цвят на джеси. Експериментите продължават Simple Smile

# 618
Нанасяй ги тънко и печи повече. Лаковете на джеси са плътни. И при мен в началото беше така. Също е важно хубав обезмаслител. На мен лащовете на Джеси ми харесват. Цветовете са хубави и плътни. И при добро изпичане изкарват 10 дни на моите капризни нокти.

# 619
Здравейте!Имам няколко въпроса,дано тук намеря отговорите им😊Обяснявам на кратко ситуацията:Искам да се занимавам професионално с маникюр,като за тази цел съм се насочила към курсовете на Интеркозметика.Изчетох почти всички теми,проучих почти всичко и като най-добър вариант ми се стори работата със CND Shellac.Знам,че ще ви се стори странно,но съм решила да тръгна "отзад-напред",тоест желанието ми е първо да си купя лампа,база,обезмаслител,няколко лака и топ.Та въпросите ми са(понеже от толкова четене се обърках)-каква лампа да си взема за професионална употреба,която да изпича Shellac,едновременно с това да може да пече акрил и гел(и да мога да си я купя от България),както и от прочетеното разбрах,че лаковете на CND се продават само от представителството им,продават ли се в България някъде и "свободно",но оригинални?

# 620
Вземи си комбинирана лампа 36 или 48в. Акрилът не се пече, изсъхва от само себе си. Не знам в коя държава мислиш да работиш, но в Бг трябва да имаш етикет на Бг със съдържанието на продукта, който ползваш. Не е зле да провериш от законова гледна точка как стоят нещата. Редактирам се-никъде не си писала, че искаш да работиш в чужбина, така че не обръщай внинание на втората част на поста ми 😂👌

# 621
Не се продават свободно, за съжаление.

# 622
Интеркозметика продават на маникюристи, така че направо от тях може да се закупят.

# 623
Привет, момичета!
От доста време се чудя за един продукт, та ако някой знае какво е и от къде да си купя, ще съм много благодарна.
Гледала съм клипчета: рисуват върху хартия или метална плочка и после минават отгоре с нещо, приличащо на лак, след което го вземат с пинсета и слагат на нокътя. Знаете ли кое е това нещо, приличащо на лак?
Май не обясних много добре, но се надявам да сте ме разбрали  Simple Smile

# 624
Благодаря за отговорите,много сте мили 💐

# 625
Аз съм рисувала с лакове върху наилон и после го слагам на нокътя.

# 626
Привет, момичета!
От доста време се чудя за един продукт, та ако някой знае какво е и от къде да си купя, ще съм много благодарна.
Гледала съм клипчета: рисуват върху хартия или метална плочка и после минават отгоре с нещо, приличащо на лак, след което го вземат с пинсета и слагат на нокътя. Знаете ли кое е това нещо, приличащо на лак?
Май не обясних много добре, но се надявам да сте ме разбрали  Simple Smile
Тона нещо е най-обикновен безцветен лак (топ). Също като Камалия и аз съм рисувала в/у целофан. Оставям хубаво да изсъхне и се отделя като картинка. Лакирам ноктите с обикновен лак(с гел не съм пробвала, но мисля че ще стане). Още докато не е изсъхнал топа, поставям отлепената картинка и воала Peace
G85 не приемай, че се заяждам, тук всички сме с една цел да обменяме опит, но и отзад напред и настрани да искаш да започнеш, съвета ми е да изкараш курс и то не само един. От поста ти и незнанието, че акрил не се пече, ме води до извода, че доста още четене и запознаване с материята ти трябва. За професионална употреба не са ти достатъчни само лампа и два-три лака, там става въпрос за дизинфекция, инструменти за професионалисти и такива за еднократна употреба, трябва да имаш разнообразие от цветове и т.н., за да се установиш на пазара. Доста от самоуките тук са тук заради пишман маникюристки. Успех ти желая! bouquet

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 14:02 от MariyaS

# 627
Благодаря ви, ще пробвам.
Аз си мислех, че е някакъв специален лак  Simple Smile

# 628
Привет, момичета!
Май не обясних много добре, но се надявам да сте ме разбрали  Simple Smile
Тона нещо е най-обикновен безцветен лак (топ). Също като Камалия и аз съм рисувала в/у целофан. Оставям хубаво да изсъхне и се отделя като картинка. Лакирам ноктите с обикновен лак(с гел не съм пробвала, но мисля че ще стане). Още докато не е изсъхнал топа, поставям отлепената картинка и воала Peace
G85 не приемай, че се заяждам, тук всички сме с една цел да обменяме опит, но и отзад напред и настрани да искаш да започнеш, съвета ми е да изкараш курс и то не само един. От поста ти и незнанието, че акрил не се пече, ме води до извода, че доста още четене и запознаване с материята ти трябва. За професионална употреба не са ти достатъчни само лампа и два-три лака, там става въпрос за дизинфекция, инструменти за професионалисти и такива за еднократна употреба, трябва да имаш разнообразие от цветове и т.н., за да се установиш на пазара. Доста от самоуките тук са тук заради пишман маникюристки. Успех ти желая! bouquet
Благодаря за мнението,курс ще изкарам задължително,защото няма как да започна работа без сертификат или диплома,а и не случайно хората правят обученията,иначе всеки да се е научил вкъщи,а грешката с акрила е станала неволно 😊.Знам,че имам нужда от много неща,и никога не бих си позволила да работя върху друг човек ,без да съм минала нужното обучение.Исках да пробвам единствено върху себе си.

# 629
  • Габрово
А какво ще кажете за тази лампа?Някой от вас  ползва ли такава?
http://nailsbg.com/magazin/el-pili/uv-%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%bf%d0%b0-36-w/

Общи условия

Активация на акаунт