Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 376
  • 641
  •   1
Отговори
# 270
Kasidy според мен можеш да си направиш всякаква маска и просто да добавиш Тривитаминола вътре  Peace Аз лично мас не искам да слагам, за да не ми омазни коса, а газ, защото ще я изсуши  Rolling Eyes Затова реших да втривам директно "чудото" или в краен случай да ползвам нещо готово  Thinking

# 271
Момичета, мисля, че няколко капки газ няма да изсушат чак толкова русите ви гриви Peace   bouquet

# 272
Kasidy според мен можеш да си направиш всякаква маска и просто да добавиш Тривитаминола вътре  Peace Аз лично мас не искам да слагам, за да не ми омазни коса, а газ, защото ще я изсуши  Rolling Eyes Затова реших да втривам директно "чудото" или в краен случай да ползвам нещо готово  Thinking
И аз си мислех за този по-мързелив вариант ама ако нема кой знае какъв ефект ще се пукна от яд, че не съм се придържала стриктно към рецептата на Деси

# 273
  • Бургас
Kasidy , до коя аптека разходи мъжа си?

# 274
Около Била някъде се намирала...но не еточно аптека,а някакъв магазин за препарати за животни и растения,но да знаеш че там това чудо се казва Vitaminol, иначе после се сетих за още едно място...на Ботева срещу онова кафе " Екстази " май се казваше.. от другата страна на улицата има струпани магазиин за авточасти,сещаш ли се?

# 275
Страхотна тема   bouquet  bouquet  bouquet
много се смях, но и мноооого се зарибих. След 17 часа ще излизам и задължително ще отида до ветеринарната аптека.
Обаче има питане: косата ми е с руси кичури-да слагам ли газ или не?
Ако не е суха - слагай, ако е суха - недей.

# 276
  • Пловдив
Току що и аз поръчах на мъжа си и като се има предвид, че е на "ти" с химията успя да каже само едно глухо "м", но аз затворих, за да избегна последващи въпроси. Blush

Хайдеееее, след известно време ще броим стадото.

# 277
Успяхте да ме навиете и мен Grinning
Утре ще ходя на пазар и ще потърся този вълшебен преперат.  Wink

# 278
  • Бургас
Около Била някъде се намирала...
........иначе после се сетих за още едно място...на Ботева срещу онова кафе " Екстази " май се казваше.. от другата страна на улицата има струпани магазиин за авточасти,сещаш ли се?

Предполагам, че говориш за Била на Трапезица?
Сетих се и за двете аптеки. Днес, ще мина първо през Зорница и Славейков (знам две ветеринарни аптеки), ако не - утре ще мина от там.

# 279
Ще пробвамммммммммммммм

# 280
  • sofia
Мацки, аз днес случайно имах ходене до автогарата в "Овча купел". Съвсем случайно съзрях някаква ветеринарна лечебница и аптека на самата автогара Simple Smile. Влязох да питам и не ми се вярваше, че ще открия лекарството, но го имаше и си го купих, струва 3.60. Утре ще се плескам с него и ще докладвам за резултати   Peace.

# 281
Ще се пробвам и аз, че косата ми е ужасна направо ужас  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Почвам от понеделник 08.05.2006
  bouquet

Много ти благодаря Деси  Hug

# 282
Айде бе някой маза ли се снощи? Чакаме първи впечатления! Wink

# 283
И аз се снабдих ама на моето пише Виалитон. Кажете същото ли е що ли? Съставките са същите, но концентрацията не. Иначе ме увериха че производителите си го кръщават различно, но да ви питам все пак.

# 284
И аз се снабдих ама на моето пише Виалитон. Кажете същото ли е що ли? Съставките са същите, но концентрацията не. Иначе ме увериха че производителите си го кръщават различно, но да ви питам все пак.
Аз също си го взех от Бургас и моето се казва така, тук момичетата ме увериха,че е идн и същи продукт! Кафяво шише със зелена капачка нали?

Общи условия

Активация на акаунт