Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 387
  • 641
  •   1
Отговори
# 255
някои има ли информация за тези хапчета за козина да не би в тях да има нещо вредно за хората, защото за тримитаминола вече ме убедихте че няма нищо страшно, но за тях никой нищо не споменава

# 256
Габи ами аз май се сещам само за 1 ветиринарна аптека в сградата на ХЕИ,а може да питаш някои магазин за животни да те насочат към такава аптека Peace

# 257
довечера и аз си получавам ценната течност и само чакам да ми донесат мас. Сега към експерта - можем ли да редуваме като към маската слагаме аспирин и хапчета за козина на кучета hahaha Жълтък може ли слагаме постоянно?
По-добре е маската да варира т.е основните съставки - тривитаминол, газ, мас, оцет и ракия да слагаш постоянно, допълнителните да сменяш като веднъж слагаш жълтък, друг път кисело мляко, следващия път - аспирин, бадемово масло, мед и т.н.  Peace
От жълтъка доста пада боята!Внимавай мами.

# 258
От жълтъка доста пада боята!Внимавай мами.
Eй, Деси добре че го каза това....че ще щях да се обезцветя съвсем до бяло

# 259
За хапчетата за козина не знам нищо.Сега тук за първи път чух за тях newsm78

# 260
 If,а сещаш ли се до х-л "Нептун",отстрани,като тръгваш за "Ниш" имаше една аптека,тя обаче ветеринарна ли беше,не си спомням ConfusedТи купи ли си вече Тривитаминол?

# 261
Не съм си купила,а за тази аптека мисля че не е ветиринарна

# 262
Кой беше ходил във вет.клиниката в `Надежда`, нали на `Христо Силянов` се намира, близо до Шел?
Аз си поръчах при мойта приятелка в един зоомагазин, каза,че ще види дали има, ама за мое учудване хич не ми се смя, каза че съм я подсетила за едно друго/за коне било Shocked`,което спирало косопад.
Та си записа Тривитаминол,ако ми достави ще пиша. Heart Eyes
Леле-е-е-е,категорично няма да кажа на мъжа ми с какво смятам да се мажа. Joy

# 263

Леле-е-е-е,категорично няма да кажа на мъжа ми с какво смятам да се мажа. Joy

Недей казва, че голям смях ще отнесеш...с тия овце...пукна ме да ме бъзика

# 264
kolko chesto se prilaga vaprosnata maska s trivitaminol i kolko vreme prestoiava varhu kosata?posle izmivali se s shampoan?

# 265
kolko chesto se prilaga vaprosnata maska s trivitaminol i kolko vreme prestoiava varhu kosata?posle izmivali se s shampoan?

Аз лично мисля веднъж в седмицата да си я правя. В зависимост от това колко време мога да отделя, толкова ще стоя с нея. След това трябвало да се измие, защото миришела кофти  Simple Smile
Братовчедка ми си е направила снощи маската и каза, че косата и има страхотен блясък. До колкото разбрах тя е смесила Тривитаминола с някаква готова маска(ампула)  Simple Smile

# 266
  • Севлиево
Страхотна тема   bouquet  bouquet  bouquet
много се смях, но и мноооого се зарибих. След 17 часа ще излизам и задължително ще отида до ветеринарната аптека.
Обаче има питане: косата ми е с руси кичури-да слагам ли газ или не?

# 267
Страхотна тема   bouquet  bouquet  bouquet
много се смях, но и мноооого се зарибих. След 17 часа ще излизам и задължително ще отида до ветеринарната аптека.
Обаче има питане: косата ми е с руси кичури-да слагам ли газ или не?
Авторката беше споменала, че газта се маха от рецептата ако косата е руса...мисля, че и за кичурите важи, аз лично не бих рискувала с газта, защото много изсушава косата, но все пак решението е твое

# 268
След като 3 дни отбягвах да отворя и прочета темата, днес все пак количеството отговори и интереса към нея ме убдиха и естествено............... се зарибих .......... ще ставам овца и аз ама без газ ,че съм блондинка Grinning
преди години си правех маска от вит А,Е,Д, хининови стрити хапчета, прогестерон, ... и още 2 неща имаше и бях  супер доволна ..... ще взема и аз да подгогвя за лятато Лъвска/овча грива Joy

# 269
След като 3 дни отбягвах да отворя и прочета темата, днес все пак количеството отговори и интереса към нея ме убдиха и естествено............... се зарибих .......... ще ставам овца и аз ама без газ ,че съм блондинка Grinning
преди години си правех маска от вит А,Е,Д, хининови стрити хапчета, прогестерон, ... и още 2 неща имаше и бях  супер доволна ..... ще взема и аз да подгогвя за лятато Лъвска/овча грива Joy
Добре дошла в отбора на " овчичките " Simple Smile Аз си го купих тва чудо ама с намирането на мас доста зор виждам Sad

Общи условия

Активация на акаунт