Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 320
  • 641
  •   1
Отговори
# 345
Ефекта на газта е следния:леко неутрализира маста,леко изсушава мазните коси и най - вече за блясъка е виновна тя-газта.
Деси...е ние русите без блясък ли ще си ходим? Simple Smile
За Вас ще се погрижи оцета в маската  Peace

# 346
  • sofia
Няма ли вече гъсти бляскави гриви  newsm03? Показвайте снимки за стимул. Аз моята ще ви я покажа след още някое и друго намазване.

# 347
  • Sofia
Не зная дали има разлика, но продължавам!
http://community.webshots.com/photo/407622305/2497699550067348878sWhhTm

# 348

Ми добре изглежда. Peace
Ти усещаш ли да има разлика?

# 349
Боже какво ли не сме готови да направим за да сме красиви. Grinning Grinning Grinning

# 350
ми добре изглежда определено, но аз където съм те виждала на снимки все ти е била лъскава и хубава
ти трябва да определиш разлика има ли

# 351
а след като си я измиете, слагате ли балсам като след нормално измиване или е достатъчно мазна?  Crazy

# 352
Аз сложих, защото ми беше малко твърда от газта може би.

# 353
Балсам, кристали, флуид с УВ-филтри - каквото сте ползвали до сега след измиване, пак го използвайте.

# 354
  • София
намерих това чудо и ветеринарния лекар ме попита за какво ми е.и мен ме беше много срам да кажа ама казах и той не се засмя а го прие доста сериозно и каза че лекарството е много добро за маски.само не знам как да намеря ГАЗ , кажете някой магазин в софия където мога да намеря такова нещо , че нямам търпение да се намажа

благодаря ви предварително

# 355
само не знам как да намеря ГАЗ , кажете някой магазин в софия където мога да намеря такова нещо , че нямам търпение да се намажа

Газ купих от железария - 1 бутилка - 2.70

# 356
Lady marmalade, нали питаше за аптека в Пловдив. На Богомил до видеозоната на ъгъла има ветеринарна аптека - много добре заредена. От там си купих и аз - още една в стадото Laughing
П.П води се на "П. Д. Петков" 42

Последна редакция: пт, 05 май 2006, 17:12 от Inessa

# 357
намерих това чудо и ветеринарния лекар ме попита за какво ми е.и мен ме беше много срам да кажа ама казах и той не се засмя а го прие доста сериозно и каза че лекарството е много добро за маски.само не знам как да намеря ГАЗ , кажете някой магазин в софия където мога да намеря такова нещо , че нямам търпение да се намажа

благодаря ви предварително

В Бриколаж 0.5 л газ струва 1,50 лв

# 358
Lady marmalade, нали питаше за аптека в Пловдив. На Богомил до видеозоната на ъгъла има ветеринарна аптека - много добре заредена. От там си купих и аз - още една в стадото Laughing
П.П води се на "П. Д. Петков" 42

Супер, там ще отида! Злато си!  bouquet
Тъкмо днес измазах и последната доза и още тези дни ще отида да си купя още! Grinning

# 359
  • София
о мерси много той Бриколаж ми е такмо пред блока:))мерси много утре ще скокна и аз до там:)

Общи условия

Активация на акаунт