Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 198
  • 641
  •   1
Отговори
# 90
навихте ме и аз се включвам в инициативата "с коса красива като козината на авцете" Crazy
а дали помага при късопад newsm78 Мъжо по цял ден ходи с шапка и косата му просто намалява. Ще има ли ефект и при него?
При косапад също има ефект маската, но все пак зависи от косопада.Нищо не пречи да пробвате.

# 91
Деска, все пак не може ли без газ newsm78 Sick
Маската са ми я дали в този вид, в който я давам на вас, но разбира се не на всички коси всяка съставка се отразява добре, следователно пробвате няколко пъти с различни варианти на маската, която най-добре действа на косата, тази е вашата маска.Та предполагам, че може  Thinking

# 92
  • София
Абсолютно почвам.  Mr. Green
Само остава да си купя чудото,
абе дали не може да си го поръчам в някоя квартална аптека newsm78вместо да ходя да издирвам ветеринарна?

# 93
  • София
как му е точно името на това чудо-Тривитаминол или AD3E?

# 94
Абсолютно почвам.  Mr. Green
Само остава да си купя чудото,
абе дали не може да си го поръчам в някоя квартална аптека newsm78вместо да ходя да издирвам ветеринарна?
мисля, че няма да стане.пробвай при ветеринарен лекар.

# 95
как му е точно името на това чудо-Тривитаминол или AD3E?
Аз го знам като тривитаминол.

# 96
  • София
Добре Деска, ще порбвам при ветеринар да си го поръчам, че нямам възможност да търся аптека. Егати, как е възможно в София да има две аптеки на кръст ?????

# 97
Добре Деска, ще порбвам при ветеринар да си го поръчам, че нямам възможност да търся аптека. Егати, как е възможно в София да има две аптеки на кръст ?????
Това и аз не мога да го повярвам... TiredВ Димитровград, който е незнам си колко детески пъти по-малък от София има две ветеринарни аптеки.Може би, защото в провинцията се гледат повече животни.

# 98
  • София
Предполага се, че в София не гледаме овце Laughing Ама това е щото те не знаят колко овце бродят по Витошка Joy

# 99
Предполага се, че в София не гледаме овце Laughing Ама това е щото те не знаят колко овце бродят по Витошка Joy

И крави също така  Joy
Търсих вчера още някоя аптечка в София-но уви....а като гледах в Добрич имаше поне 10  newsm78

# 100
  • Sofia
Аз ще отида днес до вет. апт. на Шипченски проход!
Някой ако иска мога да му взема!

# 101
Айде който направи първата маска, да се разписва тук!Чакам отзиви  Rolling Eyes

# 102
Аз си купих всичко необходимо.Попитах в магазина където взимам храна на домашните любимци къде има ветеринарна аптека и те ме пратиха в една клиника близо до нас.Умрях от срам като отидох там и като попитах и доктора като ме попита за маска за коса ли ми трябва  Embarassed - ей така изглеждах.Днес ще пробвам маската и ще пиша отзиви,ако има такива още след първото мазане!

# 103
Аз си купих всичко необходимо.Попитах в магазина където взимам храна на домашните любимци къде има ветеринарна аптека и те ме пратиха в една клиника близо до нас.Умрях от срам като отидох там и като попитах и доктора като ме попита за маска за коса ли ми трябва  Embarassed - ей така изглеждах.Днес ще пробвам маската и ще пиша отзиви,ако има такива още след първото мазане!
Хехехе то май повече ние жените го използваме Тривитаминола, отколкото овцете.... newsm78

# 104
  • Sofia
Аз 1-во ще отида до пазара за животни да видя овчата вълна как е  и ако ми хареса как седи на овцете започвам  Laughing
Иначе сериозно на никой няма да казвам, но ще си го слагам на главата

Общи условия

Активация на акаунт