Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 329
  • 641
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Сега се разрових из Гергьовче и видях че имат :
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 100 мл бр 1,55 лв            1,86     2,42  
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 1 л бр 13,00 лв           15,60     20,28

Производство на фирма Ветбиофарм

# 391
Наистина ли може да се поръча в зоомагазин???
Аз там си го поръчах,в началото на седмицата трябва да ми пристигне,ще пиша. Flutter

# 392
Момичета, днес и аз си го купих, но довечера ще се мажа. Утре ще пиша как е подействало.

# 393
Да се похваля и аз се сдобих с чудото. Струва 4,20 лв. и пише Витамин АДзЕ / кафяво шишенце с зелен етикет/. За мамите от Варна, които търсят и не знаят къде да пишат ще им кажа от къде го е взел любимия  Flutter

Казвай моля те newsm17, че немога да го намеря това чудо, ходих до ветеринарната аптека на "Калитин", доктора там ми каза че го нямат а друга ветеринарна аптека имало някъде на гарата. Лошото е, че нямам много време да обикалям след работа, защотото работното ми време е до 19.00, а почивам само в неделя smile3518

# 394
Пуснете снимка ''преди'' и ''след'', за да направим разликата. Иначе косите ви на снимките наистина изглеждат много лъскави.

# 395
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да се похваля и аз се сдобих с чудото. Струва 4,20 лв. и пише Витамин АДзЕ / кафяво шишенце с зелен етикет/. За мамите от Варна, които търсят и не знаят къде да пишат ще им кажа от къде го е взел любимия  Flutter

Казвай моля те newsm17, че немога да го намеря това чудо, ходих до ветеринарната аптека на "Калитин", доктора там ми каза че го нямат а друга ветеринарна аптека имало някъде на гарата. Лошото е, че нямам много време да обикалям след работа, защотото работното ми време е до 19.00, а почивам само в неделя smile3518

Ветиринарната аптека се намира зад старите хали. Мисля, че улицата се казва Ю. Скайлер. Има нарисувани куче и котка, няма как да я объркаш...Писала съм го на 18 стр. , но може би не си го видяла Sunglasses... и с тези еднакви аватрчета..?? hahaha hahaha

# 396
  • Кацнала на едно дърво.
А, и аз съм решила да се мажа с овчото лекарство. Пък да видя дали моята перушинка ще стане като овча вълна ( hahahaможе дори да ми се изблондини).
Пък после ще се познаваме по хубавите коси.  Flutter

# 397
Наистина несъм видяла Embarassed, мерси за адреса, ще я намеря  thumbsup

# 398
Намазах се, изкъпах се и току що ми изсъхна косата, чувствам я много жива. Дано се пооправи малко, че на пролет много ми се къса. Много се притеснявах от тази мас да не ми седи мазна и да не мога да я измия, но се получи чиста, лъскава и гладка коса.
Не сложих газ, защото нямам, а и съм руса, нали за руси не се слагало. Но ми е интересно тя с каква цел се слага?

# 399
Много се притеснявах от тази мас да не ми седи мазна и да не мога да я измия, но се получи чиста, лъскава и гладка коса.

Вили, как така не ти седи мазна, моята остана доста мазна, хем я мих 4 пъти с шампоан!?? Да не би да не е била добре разбъркана смеската ми, останалите до напълно хомогенна смес ли я бъркахте, че аз не се престарах... И май ракията седеше малко по-отделно..

# 400
  • София
Много се притеснявах от тази мас да не ми седи мазна и да не мога да я измия, но се получи чиста, лъскава и гладка коса.

Вили, как така не ти седи мазна, моята остана доста мазна, хем я мих 4 пъти с шампоан!?? Да не би да не е била добре разбъркана смеската ми, останалите до напълно хомогенна смес ли я бъркахте, че аз не се престарах... И май ракията седеше малко по-отделно..
Може би твърде много мас слагаш, друго не мога да ти кажа, защото никога не съм си слагала такива неща по косата, а и съм с мазна коса по принцип, та не мисля, че добре ще ми се отрази

# 401
Нани на аз си го купих от ветеринарната аптека до Електрон.Първа частна клиника ли е не знам точно как се казва но от там си го взех.Срува 4.30лв.

# 402
Вие като си правите маската разтопявате ли маста?Аз я разтопявам.Как ли е по правилно  newsm78 или няма значение какво мислите?

# 403
  • София
Вие като си правите маската разтопявате ли маста? Как ли е по правилно  newsm78 или няма значение какво мислите?

Тъкмо това щях да питам и аз  newsm78 не съм пробвала още маската, но се зарибих.  Grinning

# 404
Не знам дали е редно, но аз я разтопих, така по-лесно се смесиха съставките, по-лесно я нанесох на косата, пък и не ми беше трудно да я отмия, но едва ли е от разтопената мас  Wink

Общи условия

Активация на акаунт