Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 308
  • 641
  •   1
Отговори
# 405
Направих и аз маската- по рецептата. Не сложих газ, а мед,защото съм с руса третирана коса и кичури. Резултата- оплетени краища- не можах да я разреша./добре,че беше Керастаза с  цимент./Сега си чувствам косата много суха,а не мека и пухкава. Нещо сгреших ли??

# 406
Нани на аз си го купих от ветеринарната аптека до Електрон.Първа частна клиника ли е не знам точно как се казва но от там си го взех.Срува 4.30лв.

Мерси Hands Clap, за там наистина не бях се сетила а ми е най-близо  doh

# 407
Такаааааа, ами и аз се зарибих. Направих я, съжалявам, 4е нямах газ. Следващият път ще си взема и ще пробвам, нищо 4е съм изрусена. Към оснавната рецепта добавих кис. мляко една с. л. и малко мед. Много ме изгади миризмата - от таз ракия и маста - пфууууу. Едно такова на старешко.....  Close . Дали  не мога да сменя маста с нещо друго?

И за варненки да кажа, 4е си купих Тривитаминола от ветеринарната на Царевец, до Електрон.

# 408
Сега се разрових из Гергьовче и видях че имат :
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 100 мл бр 1,55 лв            1,86     2,42  
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 1 л бр 13,00 лв           15,60     20,28

Производство на фирма Ветбиофарм
в нашата аптека не са й чували за това чудо, от ветеринарната ли трябва да го купя  newsm78

# 409
  • София
Сега се разрових из Гергьовче и видях че имат :
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 100 мл бр 1,55 лв            1,86     2,42  
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 1 л бр 13,00 лв           15,60     20,28

Производство на фирма Ветбиофарм
в нашата аптека не са й чували за това чудо, от ветеринарната ли трябва да го купя  newsm78
Естествено, нали е за животни Crazy

# 410
  • малкия йеросалим
и аз се включвам във стадото Grinningвчера си купих препарата.силно засрамена влезнах в аптеката и попитах за препарата.продавача веднага ми каза''за маска за коса ли ви трябва''олекна ми.оказа се че 50%от продажбите били за тази цел.снощи направих маската.сложих и 1жълтък.измих се първо с веро Embarassedа после с шампоан.не остана никаква миризма на газ.косата не ми стана мека,но има страхотен блесък.сега въпреки подигравките вкъщи за овчата маска ще продължа.най много на ми се накъдри като на овца Laughing

# 411
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нани на аз си го купих от ветеринарната аптека до Електрон.Първа частна клиника ли е не знам точно как се казва но от там си го взех.Срува 4.30лв.

Айде като свърша шишето и ако има ефект и аз оттам ще си взема, че ми е по-близо. 0,10стотинки ще ги прежаля Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 412
  • София
здравейте
направих си маската , но имам един въпрос-дали може да се сложи и Мед към маската, защото на мен ми пада косата и знам че меда помага?и друго нещо понеже косата ми е каса дали мога да разделя дозите от рецептата за д ане хвърлям после материал?

# 413
  • София
Егати и Тривитаминола newsm61 newsm61 smile3511, егати и чудото!
Никъде не мога да намеря, обиколих света брате!!! Отчаях се вече, купила съм си и мас и газ, само същественото го нямам. Иде ми не знам какво да направя smile3514 smile3514 smile3514

# 414
Много се притеснявах от тази мас да не ми седи мазна и да не мога да я измия, но се получи чиста, лъскава и гладка коса.

Вили, как така не ти седи мазна, моята остана доста мазна, хем я мих 4 пъти с шампоан!?? Да не би да не е била добре разбъркана смеската ми, останалите до напълно хомогенна смес ли я бъркахте, че аз не се престарах... И май ракията седеше малко по-отделно..
Май избързах да се похваля, тази сутрин като станах косата беше страшно мазна  ooooh! Наложи се отново да я мия. Не знам ако я правя по два пъти в седмицата като авторката на темата вечно ще си ходя с мазна коса.
измих се първо с веро Embarassedа после с шампоан.не остана никаква миризма на газ.косата не ми стана мека,но има страхотен блесък.
Дали наистина с веро ще се измие по-добре  Rolling Eyes Следаващия път и аз ще пробвам.

# 415
Дали наистина с веро ще се измие по-добре  Rolling Eyes Следаващия път и аз ще пробвам.

Недейте с Веро, момичета- то не е за коси! Съвсем други съставки се ползват  за миене на мазни тенджери! НАнесете шампоана на косата си и  масагирайте/търкайте/ няколко минути. Ще се отмие идеално! Аз маста я бях разтопила, за да се нанася по-лесно, но това не е от голямо значение.

# 416
  • София
Никъде не мога да намеря, обиколих света брате!!! Отчаях се вече, купила съм си и мас и газ, само същественото го нямам. Иде ми не знам какво да направя smile3514 smile3514 smile3514
Отпада ли варианта за колективно поръчване?Аз сериозно се бях навила, кажете какво става?

# 417
  • София
Не че е отпаднал варианта, просто се опитвам да намеря.
А иначе аз и вчера писах, че съм ЗА, само че нямам толкова пари, за да платя поръчката като пристигне. Някой друг ако иска да поръча, нямам нищо против

# 418
Ех, милата, чак ми дожаля за тебе Cry Heart Eyes. Ако искаш ще ти изпратя едно шишенце с наложен платеж Thinking. ако наистина искаш  ми пиши на лични  за да се разберем. Hug

# 419
  • София
Ще потърся и утре, на няколко места, които днес бяха затворени и ако няма и не могат да ми доставят, ще ти кажа! Благодаря ти много за предложението! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт