Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 296
  • 641
  •   1
Отговори
# 420
Привет,
направих маската вчера, но някакъв хибриден вариант,че нямах съставки, а и ме мързеше да ги събирам.
Та забърках Тривитаминол, един жълтък и водка Blush и намазах-стоях 2 часа и измих с шампоан 2 пъти  и после балсам и е супер  bouquet Мъжа ми като ме погали и веднага вика-бе мнотго ти мекичка и хубава косичката, а не беше у дома , когато я правих маската и не знае за овчото лекарство Rolling Eyes, че ме е срам да  му кажа. Продължавам и аз.

# 421
аз съм естествено руса, мисля че при мен няма да е проблем газта, или не newsm78
Мисля,че правилото важи за изкуствените блондинки, при естествена руса коса не мисля, че има от какво да се притесняваш
Peace

# 422
Аз вчера се мазах с пълната версия на маската, но явно не съм отмила добре маста, въпреки че 4 пъти се мих с шампоан  Cry И сега ми седи като мръсна, на клечки, май днес пак ще си я мия...
Вие как я отмихте тази мас?!! Аз другия път май ще я направя без нея, тривитаминола и без това е мазен, пише, че има слънчогледово олио вътре...
Вече казах, че първия път мия с веро и после отгоре с шампоан!Иначе маста няма измиване!
Пък и не прекалявайте с маста!

# 423
Вие като си правите маската разтопявате ли маста?Аз я разтопявам.Как ли е по правилно  newsm78 или няма значение какво мислите?
Да, разтапя се на котлона или в микровълновата, после изчакваш малко и наливаш другите съставки за да не пръска!

# 424
Направих и аз маската- по рецептата. Не сложих газ, а мед,защото съм с руса третирана коса и кичури. Резултата- оплетени краища- не можах да я разреша./добре,че беше Керастаза с  цимент./Сега си чувствам косата много суха,а не мека и пухкава. Нещо сгреших ли??
На суха коса мед не се слага, защото изсушава още повече!!!
За теб само мазните неща от маската, без нищо друго!

# 425
и аз се включвам във стадото Grinningвчера си купих препарата.силно засрамена влезнах в аптеката и попитах за препарата.продавача веднага ми каза''за маска за коса ли ви трябва''олекна ми.оказа се че 50%от продажбите били за тази цел.снощи направих маската.сложих и 1жълтък.измих се първо с веро Embarassedа после с шампоан.не остана никаква миризма на газ.косата не ми стана мека,но има страхотен блесък.сега въпреки подигравките вкъщи за овчата маска ще продължа.най много на ми се накъдри като на овца Laughing
Ето една много изпълнителна мама! Heart Eyes

# 426
здравейте
направих си маската , но имам един въпрос-дали може да се сложи и Мед към маската, защото на мен ми пада косата и знам че меда помага?и друго нещо понеже косата ми е каса дали мога да разделя дозите от рецептата за д ане хвърлям после материал?

Може, ако не ти е суха косата!Можеш да направиш маската в каквото количества искаш, саво спазвай пропорциите!

# 427
Дали наистина с веро ще се измие по-добре  Rolling Eyes Следаващия път и аз ще пробвам.

Недейте с Веро, момичета- то не е за коси! Съвсем други съставки се ползват  за миене на мазни тенджери! НАнесете шампоана на косата си и  масагирайте/търкайте/ няколко минути. Ще се отмие идеално! Аз маста я бях разтопила, за да се нанася по-лесно, но това не е от голямо значение.
Аз винаги първо с веро я отмивам и не ми е окапала косата все още!

# 428
Първоначално може косата да започне да се омазнява малко по-бързо, но след няколко маски свиква и омазняването спира.При мен не се получи така, но ме предупредиха,че може да има този `ефект`!

# 429
Мамите с мазни коси да не се притесняват от маската - понеже видях,че има такива- когато мажеш една мазна коса с мазна маска, това не стимулира мастните клетки да отделят повече.Те се стимулират, когато използваме продукти за `мазна коса` - те почистват по агресивно и така мастните клетки започват да отделят все повече и повече....

# 430
  • София
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51
Разгеле! Намерих тривитаминола, купих си двечки и почвааам!
Оле! smile3508 smile3521 newsm51

# 431
  • Sf
Позволете един полезен съвет от мен при отмиването на мазни маски:
Използвайте разреден оцет с вода, може и ябълков, може и винен, тогава водичката трябва да е в повече. След като престоите с маската, измийте се с шампоан, после се залейте с оцетената вода, после пак с шампоан и ще се измиете идеално, а с оцета ще си възстановим киселниия баланс на скалпа  Peace
Ще взема и аз да я пробвам, че досега все със зехтин се мажа и съм доволна от ефекта Simple Smile Та понеже и зехтина няма отмиване, затова използвам оцетенета вода Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 432
Мисля към готова маска да прибавя Тривитаминола  Simple Smile
Някой пробва ли вече тази комбинация  Thinking

# 433
а след колко време се забелява първия резултат?и задължително ли е да използвам продукта в тази маска за коса която сте дали?

# 434
Мисля към готова маска да прибавя Тривитаминола  Simple Smile
Някой пробва ли вече тази комбинация  Thinking

Аз сега си правих подобна такава маска за,която питаш само че намазах се с тривитаминол седях 1 час и след това като влязох в банята си направих една готова 5 минутна маска.Мисля че добре стана и предполагам,че няма да има проблем да прибавиш тривитаминола направо кам маската.   bouquet

Иначе това дето си миете косите с веро ми се струва доста агресивно и не бих го пробвала.Незнам защо не можете да си отмиете маста.Аз със три измивания със шампоан и нямам проблеми.Косата ми издържа толкова време чиста,колкото обикновенно.

Позволете един полезен съвет от мен при отмиването на мазни маски:
Използвайте разреден оцет с вода, може и ябълков, може и винен, тогава водичката трябва да е в повече. След като престоите с маската, измийте се с шампоан, после се залейте с оцетената вода, после пак с шампоан и ще се измиете идеално, а с оцета ще си възстановим киселниия баланс на скалпа  Peace
Ще взема и аз да я пробвам, че досега все със зехтин се мажа и съм доволна от ефекта Simple Smile Та понеже и зехтина няма отмиване, затова използвам оцетенета вода Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Мисля,че това е добър вариант.Аз също използвам оцет,но си обливам косата на края на къпането за блясък,но сигурно ще помогне и срещу мазното.Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт