Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 308
  • 641
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви момичета за комплиментите   bouquet
Много съм доволна и продължавам  Peace Днес говорих с една позната лекарка и тя каза, че газта не се препоръчва за всеки, особенно за хора със сух скалп .   Rolling Eyes

# 361
Чета и все повече ме хваща яд,че не мога да намеря това мазило. Crossing Arms

# 362
  • София
Преброяване
Всеки който иска Тривитаминол да пише само това и и колко бройки.

• 4 бр

Последна редакция: пт, 05 май 2006, 20:37 от Вивиан

# 363
  • София
5бр

# 364
На мен ми го каза, една фризьорка преди доста години, аз така малко не и повярвах...но с тая перушина реших да пробвам...и...ефекта е поразителен.Не е временен ефекта, при мен ефекта е вече 4-та година.След като направих курса от 1 година, сега правя маски профилактично два пъти в месеца.
ТРИВИТАМИНОЛА е във вид на олио и струва около 5 лв., която доза стига за около 10 намазвания - зависи от дължината на косата.
Маската е следната:
2 суп.л. тривитаминол
1 суп.л мас
1 суп.л ракия
1 суп.л оцет
2-3 капки газ.
Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави кисело мляко, мед или жълтък.

ок ще пробвам  Wink

# 365
# 366
# 367
# 368
  • Разпиляна във въображението
Ефекта на газта е следния:леко неутрализира маста,леко изсушава мазните коси и най - вече за блясъка е виновна тя-газта.
Деси...е ние русите без блясък ли ще си ходим? Simple Smile
За Вас ще се погрижи оцета в маската  Peace

аз съм естествено руса, мисля че при мен няма да е проблем газта, или не newsm78

# 369
аз съм естествено руса, мисля че при мен няма да е проблем газта, или не newsm78
Мисля,че правилото важи за изкуствените блондинки, при естествена руса коса не мисля, че има от какво да се притесняваш

# 370
Ето и моята коса след маската. Sunglasses

# 371
И аз ще я пробвам тази маска Peace

# 372
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ето и моята коса след маската. Sunglasses

Аз не виждам нищо... Sad Sad Sad Sad

# 373
  • София
То така еднва ли ние - страничните наблюдатели бихме забелязали каквото и да е. Всеки може сам да си направи разликата, като си знае каква му е принципно косата. А и на снимка, и то качена в нета....едва ли ще се види. Вярно, има блясък, аз ако си снимам косата и половината блясък от този няма да имам. Naughty

# 374
а ако маската е без газ и мас фатално ли е  newsm78

Дивиана
незнам от маската ли, ама много ми харесва косата ти Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт