Апартамент на последен етаж

• 5 558
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Ах, малко ме отказвате Grinning Така или иначе, ние продължаваме да търсим. Ще помислим, може пък да се спазарим за още по-малка сума.

Имам още огледи, но вече много се отчаях с тези агенции брокерски, ти им звъниш, те ти казват, че ще ти звъннат и така си и остава. Или пък слагат нереални обяви само и само да им звъннеш и после те разкарват на огледи на апартаменти, които изобщо не отговарят на това, което си казал. Вчера точно ходих на оглед на един мезонет, страхотен, много малко пари и аз изрично казах, че не желая северен апартамент. Просто не е моето нещо и тя по телефона "да да не се безпокойте" отивам.... северен. Е? Как да не избеснееш.Всички нови строителства хубавите апартаменти са купени още на зелено, а аз дори не знам как да се добера до зелено.

Малко се отчайвам Grinning Хем се радвам, че за малката ми възраст мога да се уредя с приличен апартамент около 100 квадрата, хем пък вече не ми се занимава толкова. Имам приятели, които ми казват, че са търсили около 2 години!!!!!  Shocked Shocked Shocked докато намерят подходящ... мама миа

# 16
  • София
Апартамента ни е на предпоследен етаж, на който част от хола е терасата на съседите над нас. За сега не сме имали проблеми, но живеем там само от 7 месеца. Терасата обаче не е открита, а има козирка.

# 17
Е, както казах, при майка ми и баща ми даже не е тераса, а балкон, и не е да има козирка, ами си е вътрешен балкон, над който дори има още 5 етажа. И въпреки това като навява дъжд, сняг във балкона и се заледява, разтопява се...

# 18
Ах, малко ме отказвате Grinning Така или иначе, ние продължаваме да търсим. Ще помислим, може пък да се спазарим за още по-малка сума.

Имам още огледи, но вече много се отчаях с тези агенции брокерски, ти им звъниш, те ти казват, че ще ти звъннат и така си и остава. Или пък слагат нереални обяви само и само да им звъннеш и после те разкарват на огледи на апартаменти, които изобщо не отговарят на това, което си казал. Вчера точно ходих на оглед на един мезонет, страхотен, много малко пари и аз изрично казах, че не желая северен апартамент. Просто не е моето нещо и тя по телефона "да да не се безпокойте" отивам.... северен. Е? Как да не избеснееш.Всички нови строителства хубавите апартаменти са купени още на зелено, а аз дори не знам как да се добера до зелено.

Малко се отчайвам Grinning Хем се радвам, че за малката ми възраст мога да се уредя с приличен апартамент около 100 квадрата, хем пък вече не ми се занимава толкова. Имам приятели, които ми казват, че са търсили около 2 години!!!!!  Shocked Shocked Shocked докато намерят подходящ... мама миа

Харесай си на зелено, за 2г ще е готов.

# 19
Живях 2 години в такъв апаратмент, където тавана на половината хол е тераса на горния етаж. Нямаше течове, нито пък следи от стари такива, но много трудно за отоппление. Спреш ли климатика, топлината веднага изфирясва през покрива. Лятото сравнително лесно се охлаждаше, но пак ако спреш климатика, за нула време е жега.

# 20
  • София
Не бих купила такьв апартамент. Вьпросьт с течовете там не е "дали", а "кога". Отделно, че всички знаем, че теч се спира отгоре, а не отдолу.

# 21
Отгоре в мезонета ще живее управителката на строителната фирма. Тя ни развеждаше на огледи и като питахме за мезонета, тя каза, че го е оставила за нея си. 300 квадрата мезонет... май съм сбъркала професията Grinning

Колко такива истории съм гледала "оставил е за себе си". Обикновено това значи едно нищо  Mr. Green
Да не съм лош пророк, но съм виждала такива имоти, които си прогниват от единия инат на хора, които си трупат или все не им остава време и средства да си ги направят. Да се пазиш от тип "оставил за себе си"!

Според мен този тип етаж е минус, НО вие може да си го направихте хубаво и ваш дом! Мен не би ме спряло, но ще се разправяте с течове от фуги или най-малкото влага. Каквото и да си говорим "новото строителство" е плачебно зле.

Общи условия

Активация на акаунт