Та исках да попитам, тъй като наскоро започнахме търсене на апартамент, харесахме един, който отговаря на изискванията, които имаме и също така е в рамките на бюджета.
Това, което ме притеснява, е че е горе долу на последен етаж. Казвам горе долу, защото се намира на 5ти етаж, до нас има само още един апартамент и над нас има огромен мезонет. Тоест не е баш на последен, но! терасата на мезонета е като покрив на част от бъдещата ми (надявам се) дневна. Не знам дали го обясних добре и дали ме разбрахте. Просто част от дневната ще бъде нещо като все едно е на последен етаж. Затова искам да питам дали тук има хора, които живеят на последен етаж на ново строителство. Сградата в момента се достроява, не е на зелено и огледахме апартамента и изглежда ок, но пък какво разбирам аз.
Просто повечето хора казват, че много течове имало, много било студено зимата, топло лятото (но аз така или иначе мисля да сложа климатици, това не мисля, че е такъв проблем). Най-се притеснявам от течове.
Разбира се, знам че има и значение какво е строителството и така, проблема е че нямам познат или приятел който много да разбира. Майка ми познава една жена, която преди време се занимаваше със строителство на жилищни сгради, но фалира и мислим нея да я повикаме да поогледа, ама... честно казано не знам какво толкова може да се гледа.
Ако някой може да даде съвет за това какво трябва да се види така на пръв поглед, или какви въпроси трябва да зададем, моля да сподели