Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 814
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 1 350
Тези, последните, абитуриенти ли са или се изпращат? Леле, бледо розова рокля с черни обувки...  Tired

# 1 351

Каква "сладка" госпожа. Как ли се е справяла с тези тинейджъри.
Дано да са я слушали  Laughing

# 1 352
Всички снимки са от изпращане в училище.

# 1 353
Тези, последните, абитуриенти ли са или се изпращат? Леле, бледо розова рокля с черни обувки...  Tired
Още се изпращат, вкл. и днес.

# 1 354
Милата госпожа  #Crazy

# 1 355
Ми малко са прекалили в тоалетите в такъв случай. Даже една дълга рокля съзрях!  Rolling Eyes
Сами по себе си са хубави роклите, но чак пък толкова за едно изпращане... Обувките копита няма да коментирам. Оплезените са ужасни.

# 1 356
  • София
Ох, този милият, вдясно с червените панталони...ами не му отиват на късите краченца.
Имам предвид предния, към задния с червени панталон нямам бележки

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 15:30 от Cuckoo

# 1 357
Явно тази година на мода са панталоните с невероятни кройки #Crazy Надявах се да няма сандал с чорапогащник, но и това недоразумение не залязва.
Скрит текст:

# 1 358
Тия копита с токове са ужасни. Дантелите и лъскавите елементи  са толкова неуместни за изпращане, колкото момчетата с къси панталони. Белите неумело ушити рокли са много зле. Видях няколко много красиви деца, въпреки лошият стайлинг.

Това ме впечатли днес (хем ми харесва, хем ме дразни)- мярнах го във ФБ фийда си. Тази снимка е публикувана от майката на момичето в една ФБ група за шевици с над 13 хил. членове. Снимката е публична, затова не мисля, че е нередно да я показвам тук. Момичето е избродирало само абитуриентската си рокля, споделя майката.

Колко ли абитуриентки с елементи на носии ще се появят тази година? Залагам, че ще видим поне десетина.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 15:48 от Анонимен

# 1 359
  • Sofia
Аз шевици не виждам...и червената коса ми е в повече...

# 1 360
И аз виждам по-скоро пафти, от колкото шевици. Нещо много семпло, но преполагам трябва да окуражаваме младите хора и за малките усилия створчество, които са направили.

Цветът на косата и 'прическата' (не знам как е постигната) меко казано са в сблъсък.

Лилавите ризи на младежите горе случайни ли са се чудя, или е тенденция в училището ... или умишлено са комбинирани и с този цвят чинос?

# 1 361
Снимки от изпращането на абитуриентите от моя роден град.Simple SmileSimple Smile
http://elhovo.news/?p=89258

# 1 362
  • sofia
Аз бродерии не виждам. Има три реда пришити ширити.
Иначе, и аз си ших сама тоалета за бала.

# 1 363
# 1 364
Има някакви шевици по ръкавите и на ръба на полата. Детайлни снимки не въм видяла. Много силно се надявам това да е предварителна снимка, а на самия бал момичето да мине през фризьор и грим.

Общи условия

Активация на акаунт