Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 549
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 3 060
Да не сте сбъркали дира, с мобиле бг. Колата отзад, наистина е между първите пет, и мой фаворит.

# 3 061
Aaхаахаха, не се бях смяла толкова отдавна.Какво е това недоразумение- язък за колата отзад Wink
За по- горното момиче- не ми харесва руската прическа, ама изобщо.

# 3 062
Момичето с преливащата рокля-ужасен цвят на роклята.А в лицето изглежда като 40 годишна.
Момичето с рокля на цветя-хубава рокля, не ми харесва само в горната част, прическата вече сте коментирали.

# 3 063
На мен ми харесва "руската" прическа - по сайтовете съм виждала много известни личности с подобни, та не знам колко е руска. Всеки с вкуса си Wink

# 3 064
То едно нещо може да е много хубаво и да ти харесва, ама като не ти отива.. Peace

# 3 065
Скрит текст:

Роклята е интересна, но тази прическа..... жалко.
+1 Много по-добре щеше да бъде със свободно пусната коса. Харесвам такива прически и изобщо плитки, но не и за такъв случай.

# 3 066
Петя, под руска прическа имах предвид плитката около лицето (рускините често така се наплитат)!И не е подходяща за повода  Peace

# 3 067
Ок, както казах - всеки харесва различни неща. Но според мен си е добра за официален повод - този тип прически по принцип са официални - едва ли някой ще отиде на фризьор да му заплитат сложни плитки в продължение на няколко часа, за да се носи така в ежедневието.
Скрит текст:
Джесика Алба с подобна плитка

# 3 068
Показвам пак моето дете в цял ръст.

Това беше момичето, за което казах, че на една снимка ми прилича на изящна рисунка от детска приказка, бях забравила на коя съфорумка е дете.

Много бъдещи успехи и сбъднати мечти!

# 3 069
  • В свой си свят :))))
Жабка Кикирица
Има някакви пухчета по букета май-като на обувките и, виждат се по-ясно на другите снимки. А отгоре и е косата, но явно я е подпряла някакси с букета  newsm78

Явно изоставам... толкова млади и хубави деца, защо се правят на маймуни...не мога да разбера....а да не говорим ,че някои от тях изглеждат в пъти по-възрастни.... не мога да си го обясня... Sad

# 3 070
Aaхаахаха, не се бях смяла толкова отдавна.Какво е това недоразумение- язък за колата отзад Wink
За по- горното момиче- не ми харесва руската прическа, ама изобщо.
Е, то едно недоразумение имаше и точно то се пуснало в дир.а. Вече съм сигурна, че хубавите момичета не са там Peace Руската плитка и на мен въобще не ми хареса Naughty

# 3 071
Скрит текст:

А тази фотографска хрумка ме остави безмълвна  ooooh!
Скрит текст:

# 3 072
Ох, последната снимка ме накара да се смея до сълзи! Щях да го утрепя този фотограф Crazy

# 3 073
  • В свой си свят :))))
Ох, последната снимка ме накара да се смея до сълзи! Щях да го утрепя този фотограф Crazy

Да окепази така детето! Линч заслужава!  #Cussing out

# 3 074
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Може момичето да е пожелало да застане в тази поза  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт