Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 049
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 720
Е, вярно е че има и по-вманиячени в модата момчета/моите не са/, но повечето много не им пука за бала и каквото таквоз. На синът ми съученик /семейство с финансови възможнасти/ купи всичко от Милано. Еми то бяха едни шарении от гладко кадифе с риза с едни къдрички и шарен гердан. Лачени чепици. Сигурно е било последен писък на модата, но лично на мен не ми хареса. Ала клоунът Лоло!

# 721
Е, вярно е че има и по-вманиячени в модата момчета/моите не са/, но повечето много не им пука за бала и каквото таквоз. На синът ми съученик /семейство с финансови възможнасти/ купи всичко от Милано. Еми то бяха едни шарении от гладко кадифе с риза с едни къдрички и шарен гердан. Лачени чепици. Сигурно е било последен писък на модата, но лично на мен не ми хареса. Ала клоунът Лоло!

Е, то освен възможности трябва и вкус Simple Smile

Аз си признавам, че съм виждала немислими, ужасяващи неща, носени от италианци, които обаче успяват някак да изглеждат невероятно добре и елегантно. Когато неиталианец се опита да ги повтори, резулатът е трагичен. Simple Smile Мисля, че мъжете там (а и жените) имат една вродена елегантност, както и вкус култивиран през целия им живот, все пак са в меката на модната индустрия. Дяволът често е в детайлите и в начина по който се носят дрехите, затова да отиде човек до Италия и да пазарува в най-скъпите магазини, нищо не му гарантира.

# 722
  • Пловдив
Аз имах познат, който си замазваше всяка точица на лицето с някакви мазала - зелено за зачервените участъци, по- светло за пигментните петънца и т.н. Не си личеше кой знае колко, но на мене ми беше смешен. Както и мъж с изскубани тънки вежди и лакирани с безцветен лак нокти. Скоро ме обслужи такъв в една банка.

# 723
Някои от показаните гащеризони са страхотни. Аз си закупих и си го харесвам, но ходебето до тоалетната налага разсъбличане Simple Smile.

# 724
често срещано явление в Лондон е, продавачите - консултанти да носят фон дьо тен. Не само в козметичните магазини, масово.  newsm78 За оформените вежди - мъж с 'перфектни' вежди ми е прекалено метро.

# 725
  • София /Абсурдистан
Няма по-неудобна дреха от гащеризон. Преди време, когато бях супер слабичка, имах страхотен от естествена коприна, но го изхвърлих. Егати и измишльотината е това. Предпочитам панталон и блуза, 2 части, които изглеждат като 1  Simple Smile

# 726
Добър вечер от мен Simple Smile за първи път пиша в тази тема и съм любопитна да чуя няколко мнения.
Всъщност тази година завършвам, от Димитровград съм. Взели сме рокля и обувки, имам запазен час за прическа, но тук идва голямото НО  Grinning Grinning имам малки премеждия с грима. Не останах с много варианти и не знам какво да правя. Изборът ми е между Рени Узуни и Ивилина Банева. Някой ако е ползвал услугите им, моля  да изкаже мнение - ще съм много благодарна

# 727
  • София
На дъщеря ми аз избрах уж на шега бижутата, отиде да ги погледне и....ги купи.
Но с тоалета имаше история: тя си беше харесала една рокля за малко над 300 лв., хубава, но и двете се съгласихме, че няма да купим първата срещната. Отиваме на другия ден - нейна съученичка, и то от класа я купила веднага. Разбира се, щерката нямаше как да вземе същата рокля. Следващата харесана рокля вече беше 600 лв. Е, купихме я, аз не съм обикаляла с нея, тя си знае кое беше тогава актуално и й харесва.

# 728
Ето едни абсолвенти, от началото на април т. г. Ни- що! не ми хванА окото.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 20:41 от Билян@

# 729
А си мислех, че поне абсолвентите вече са пораснали достатъчно, за да не сложат ток, с който им е трудно да стоят прави  Simple Smile

# 730
От Свищовските имаше една девойка с много хубава рокличка.
Но не я виждам на снимката  Laughing

# 731
rummi_pl, зависи коя специалност, тук са само Туризъм, а аз познавам фотографката.

Всъщност има ги и всеки по отделно снимани, и ми хареса момичето с розовата блуза и тъмния панталон, много  нежни и фини черти има, но нарочно сложих тази снимка отдалеч, защото не е етично да ги накича тук, без разрешение.  Embarassed Даже се замислям дали да не изтрия снимката.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 18:54 от Билян@

# 732
А си мислех, че поне абсолвентите вече са пораснали достатъчно, за да не сложат ток, с който им е трудно да стоят прави  Simple Smile
Не го разбрах. newsm78 По една снимка си направи извода, че някой не може да върви....

# 733
По нищо не мога да съдя как вървят и не съм коментирала, но на снимката няколко изглеждат некомфортно с височината на тока, която са избрали, и то не ходейки.

# 734
Винаги може да се дължи на кофти кадър.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт