Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 135
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Моето момиче е абитуриентка. Ще бъде с къса рокля и сандали от споменатата по-горе марка, но друг модел. Това беше нейното желание, акцентът да е върху обувките и чантата.
Едва ли ще я покажа обаче тук.  Wink

# 151
  • Варна
Цоп, макар много да не ме интересува...
Бал правихме през 2016та и мисля, че беше неповторимо и красиво моето момиче.

Шани, наистина беше такава. Heart Eyes Може би трябваше да я покажеш, не е толкова страшно. Всички тук определено са благосклонни към "нашите" момичета. Simple Smile

# 152
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Точно се замислих дали я е показала.Може сега да го направиш  Grinning
Oceans поне роклята и обучвките можеш да ни покажеш  Peace

# 153
А пък аз следя и за костюмите за момчета,кои ли са актуалните цветове newsm78

# 154
И аз това се чудя -според показаните колекции по магазините -няма такива Mr. Green

# 155
По мое мнение тъмносиният мъжки костюм винаги е актуален, а и ще е приложим и след бала ( по- практичен). След три (абитуриента) единият с костюм слонова кост, другият - в бордо, тъмносиният се котира все още. Само дето му стана малък. Но е класика за мен.

# 156
Цоп, макар много да не ме интересува...
Бал правихме през 2016та и мисля, че беше неповторимо и красиво моето момиче.

Всички тук определено са благосклонни към "нашите" момичета. Simple Smile

Северина, не защото са ваши.Твоята дъщеря е поразителна красавица и беше изключително елегантна .

Бих се радвала да видя дъщерята на Шани.

За съжаление, аз нямам дъщеря, но много се радвам на красивите и изискани момичета.

С момчетата май е по-лесно, моят не е и суетен, живот и здраве, много години имаме още.

# 157
Обичам времето на баловете, сутрин като ги срещам  на път за работа, толкова много настроение внасят

# 158
  • Пловдив
Някой който пуши все се случва да бъде щракнат с цигара от цялата вечер.

# 159
По мое мнение тъмносиният мъжки костюм винаги е актуален, а и ще е приложим и след бала ( по- практичен). След три (абитуриента) единият с костюм слонова кост, другият - в бордо, тъмносиният се котира все още. Само дето му стана малък. Но е класика за мен.

С какви обувки съчетавате тъмносиния костюм?

# 160
Може би графитено  newsm78 Кафяво, бордо, само не черно

# 161
Кафяво към червено да, но бордо не и черно не!

# 162
  • Варна

С какви обувки съчетавате тъмносиния костюм?
Не питаш мен, но аз много харесвам съчетан с обувки и/или друг аксесоар в camel.

# 163
Камел, бежов или кафяв! Peace

# 164
  • с/у ОколоМръсТното
Моето момиче е абитуриентка. Ще бъде с къса рокля и сандали от споменатата по-горе марка, но друг модел. Това беше нейното желание, акцентът да е върху обувките и чантата.
Едва ли ще я покажа обаче тук.  Wink

недей.
И моята беше с къса рокля Simple Smile както и момичето на... (избяга ми никнейма на майката...), което също беше уникална красавица Simple Smile
Северина  Heart Eyes bouquet Нали знаеш, защо са ни красиви щерките... От майсторите им било Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт