Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 086
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
На мене пък точно на втората рокля горната част ми харесва много. Може би защото на мене ми седят такива високи деколтета с голи рамене.

# 541
Страхотни рокли, и на мен в зелената ми останаха очите, а и зеленото е актуално или поне така пише из сайтовете за мода. Но е претенциозно, както и жълтото.

Много младежко и свежо! Но не съм убедена, че е от тазгодишна колекция.

Тази е колекция 2017 и пак е с гол гръб.

Скрит текст:

Втората рокля е много хубава Heart Eyes

# 542
# 543
Сега сигурно ще ме заклеймиш като моден помияр, ама тия рокли изобщо не ми харесаха. С толкова камъчаци са конкуренция на Мечо Омуртаг Stop

# 544
Никого не заклеймявам. Това е мой вкус и не го налагам, просто споделям. Само да се извиня може би, че се сблъсквам всеки ден с дизайнери и тенденции. My bad  bouquet
Ellie Saab, Chanel, както и някои източноевропейски дизайнери подвизаващи се в Европа (Роксанда).
Да се извиня и че ги харесвам  bowuu

Предишните сатенени рокли с цветенца и бродерийки са ми меко казано евтинджос кич. Нещо което се вкара като тенденция преди 30 години.

Ако разгледате уебсайтове, където шият по поръчка трика за гимнастички ще откриете много общи неща от елементите показани тук. Сценични облекла.

Хвърляйте камъните!  Joy аз нося на бой!

Прави ми впечатление как  през 90-те всички в България се хвърлиха на камъните, бродериите и т.н.
След това тези елементи масово се отричат. Всичко, което има цирконии, стъкълца и пайети се отрича.
Останалото се нарича 'стилно'. Любима моя думичка.

Семплите дълги рокли много ми харесаха и на мен. Както и сета от 1 (или 2) части показано от абитуриентката.

Извинявам се за невежеството - кой е Мечо Омуртаг?!

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 21:45 от Stardust@

# 545
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На мен ми допадна един тоалет,но не успях да кача снимката  newsm78

# 546
Снимки не знам как да качвам ... #Crazy

# 547
Гледайте Долче и Габана какви са евтинджоси с тези цветя😉
http://store.dolcegabbana.com/en/women/clothing/dresses/a-line-p … Black&start=1

# 548
На нищо не носиш,  Stardust@ и никого не впечатляваш с репченето си. А вкусът ти е голЕм смЕх... вярвай си, не пречи. Може да си бръщолевиш колкото искаш  Peace Никоя от нас няма нищо против.
Дори дънките тази година са с апликации на цветя, модна разбирачке. Laughing
Само ще те замоля да не вкарваш разправии в хубавата тема, щото ти си срещу всички. Ние, плебса, ще се радваме на нашите си, прости роклички.

# 549
Кой е против апликациите? Между апликации и бродерии има голяма разлика?!
Във връзка с твоя пост - дънките нямат място на бала. Модата с цветята и апликациите се завръща от преди 20-30г.

Не съм нарекла никого плебс. По-скоро аз го отнесох ...

И се репча? това че качвам своите разбирания за бални рокли/сетове (различни от показаните) явно дразни много от тесния ви кръг. Стойте си стеснени.

Не приемате външни  Peace

Мислех, че темата е за абитуриенти - не за оценки на вкуса на когото и да било! Моят вкус нека да ви разсмива - явно хората с подобен продават творенията си за доста пари.

Успех на абитуриентите! И много блясък  bouquet (без камъни).

Успех и на потребителките, чийто живот минава пред теуевизора (гледайки реалитита и сериали) и в нета (ау, 600 дни във форумите е много сериозна цифра).

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 22:12 от Stardust@

# 550
  • Варна
Аз май съм единствената в темата, която харесва роклите, които качваш  Simple Smile

Ах, Шанел  Heart Eyes
Дори това подобие на кюлоти под роклята ми харесват, хаха

На Ели Сааб не ми тръгнаха клипчетата, но като знам какви творения прави съм сигурна, че ще се прехласна.

Напиши в гугъл Мечо Омуртаг и виж клипчетата  hahaha всичко е много шукарно  hahaha

# 551
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

не можах да отворя всички линкове, само четвъртия и честно тези са плашещи  Blush

Скрит текст:

може да са модерни, не споря.  Peace

# 552
  • Варна
Ау, а на мен ми харесва. Този линк не ми се отвори.
С изключение на дължината на гащеризона и обувките под него, по точно подметката. 
Забравих да кажа, че за съжаление, роклите от Stаrdust, не ги виждам изобщо в нашата действителност, по нашите улици, пред нашите блокове, по нашите балове.

# 553
Съжалявам, че не съм се изразила ясно - имах предвид, че могат да се взаимстват идеи (отделни елементи) от клипчетата / линковете. как изглеждат някои модели - това е отделен въпрос, все пак не е Вик Сикрет шоу.
Обувките под гащеризона са ужасни. Моя толеранс (стилни) са страп сандали с остър тъник висок ток. И камъни  Joy

В своя защита ще кажа, че само в последния си пост съм използвала негативно 'репчене' (относно евтинджосите). Иначе не разбрах къде точно развалям темата.
Научих си урока, че някои от потребителите се подвизават в едни и същи теми, подкрепят се и т.н.
Само не разбрах коментара за запетайките.

# 554
Ужас... няма си показвам май щерката аз...
Освен, че горе е тюл с дантела роклята, има и мънистааааааааа, а надолу е тафта.И е огромна полата!Че и леко се влачи отзад......Мечо сме отвсякъде Wink

Общи условия

Активация на акаунт