Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 064
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 660
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
О,знам го това магазинче.Наистина предлагат по различни неща.
Сосче само една ще откраднеш  Laughing

# 661
О,знам го това магазинче.Наистина предлагат по различни неща.
Сосче само една ще откраднеш  Laughing
Става! Peace

# 662
  • София
Записвам се с надеждата да видя тази година момичета в гащеризони. Много харесвам..особено на високи и стройни момичета. Миналата година щерката на Гала много ми хареса

# 663
Относно наметките, буланите и т.н. - абитуриентка бях преди десетина години и в деня на бала ми беше такъв студ, че една кожена наметка щеше да ми дойде повече от добре. Аз обаче, за да съм красива и да не съм "лелка", имах на разположение само едно тънко шалче от материята на роклята ми, което уж трябваше да ме топли. Толкова ме беше студено, че доброто ми настроение отиде на кино, както и желанието ми да продължа вечерта заедно със съучениците си, които обикаляха заведенията цяла нощ. Комфортът не е за подценяване, дори и в такъв момент.  Wink

Комфортът наистина е много важен, явно е било необичайно студено за сезона ... някаква аномалия.
Така като гледам прогнозата за следващите седмици е между 17 и 25 градуса, а е все още Април. Представям си по-топло време от средата на май и наметки няма да са необходими. Дори не завиждам на мъжете, че трябва да носят ризи с дълъг ръкав и сака ... ooooh!

Ето един скандал днес по повод на естествените кожи:

http://news.sky.com/story/real-animal-fur-sold-as-fake-on-britis … h-street-10832370

В скоро време (може би години) ще ги забранят в цял свят.

# 664
  • Някъде там
Случайно ми попадна тази рокля от една колекция и много ми хареса с наметката.
Скрит текст:
Мисля че е подходяща и не изглежда лелски. Grinning

# 665
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Красива е да  Peace

# 666
  • с/у ОколоМръсТното
Записвам се с надеждата да видя тази година момичета в гащеризони. Много харесвам..особено на високи и стройни момичета. Миналата година щерката на Гала много ми хареса

моята иска да е така за предстоящия й бал. Аз пък не съм фен.

# 667
Ако и отива на фигурата защо не, Шани?
И аз ги обожавам, на висок ток, с хубава прическа и аксесоар ми е много свежо   Peace
Разбира се в представите ми е едно, но идея нямам какво има по магазините де  Mr. Green Имаме време ние.
Ама, Шани, не сте ли купили още тоалета?

# 668
И моето мнение е като на Рая. На мен ми допадат гащеризоните, особено добре ушити, и най - вече от качествена материя.

Все пак балът е техен, а не наш.

# 669
Случайно ми попадна тази рокля от една колекция и много ми хареса с наметката.
Скрит текст:
Мисля че е подходяща и не изглежда лелски. Grinning

Не съм сигурна дали топли тази. Тук по- скоро е като акцент.
Що се отнася до обикаляне на заведенията- не виждам нищо грозно да се обикаля с каквото имам под ръка, за да не ми е студено. Тогава кой ли ще ме отрази как и с какво съм облечена докато вляза в поредната дискотека.

# 670
  • София
Дъщерята на колегата ми беше абитуриентка миналата година и беше облечена в черен гащеризон с гол гръб. Беше много красива. Но пък тялото й е безупречно.

# 671
И аз много харесвам гащеризони. Heart Eyes Спомням си една година в спортното на Левски момичетата бяха повечето така облечени.

# 672
  • Варна
В последните години все повече гащеризони се виждат.
И аз ги харесвам.

# 673
В никой реален магазин не съм виждала гащеризони. Само по сайтове, но това не е дреха, която мажеш да поръчаш без проба. Срещали ли сте?

# 674
И аз не съм срещала  Thinking Навремето за сватбата на сестра ми исках гащеризон и пак не открих.Накрая ми шиха.

Общи условия

Активация на акаунт