Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 014
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Намира се на ул. Самуил 72 (мисля), близо до Тодор Александров. Самият магазин е толкова малък и неугледен, че никога не бих влязла там, ако не ми го бяха препоръчали. Намерихме и костюм за мъжа ми за 90 лв, който също е много е хубав. Цените там са заводски и има големи намаления. Не знам обаче дали още съществува.
Според сайта им  - още си е там. http://www.mizia96ad.eu/index.php/bg/magazini/magazin-sofiya

# 766
Благодаря не,купихме най накрая,един магазин  в началото пиротска, една много приятна дама обгрижи синковеца Simple Smileи мисля добре  се получи. Дано да имат късмет децата !!!

# 767
  • на морето
Момичета, предложете някой сайт за бижута,. Трябват ни златни( не истински) дълги,без камъни и такава гривна. Купихме едни, но нещо не връзват много с роклята. Дайте предложения,моля Hug

# 768
Момичета, предложете някой сайт за бижута,. Трябват ни златни( не истински) дълги,без камъни и такава гривна. Купихме едни, но нещо не връзват много с роклята. Дайте предложения,моля Hug
Asos, Azuria.bg

# 769
  • на морето
Asos, Azuria.bg
Благодаря, ще разгледаме

# 770
  • Down south
Снощи беше бала на дъщерята на моя приятелка. Ще погледна дали има снимки и ако има ще пусна тук Simple Smile

# 771
  • Sofia
Какъв бал толкова рано?

# 772
  • Down south
Девойката в бяло е въпросното момиче

# 773
  • Down south
Не знам, дали съм споменавала, но тук освен цветята на ръцете, които са подарявани от кавалерите има и една странна, за мен, традиция.
За бала, има и специален жартиер, който е комбинират с роклята. По време на бала се дава/подарява   на кавалерът.

# 774
Нито една не ми хареса от последната снимка. Роклите им изобщо не са подбрани за фигурите им.

# 775
  • Някъде там
Двете момичета на първата снимка  ми харесаха,на втората не.Скучни ми са някък.

# 776
  • Sofia
Много еднотипни рокли,никоя не се отличава с нещо по-така... а и с тия жартиери ooooh!

# 777
  • Down south
Нито една не ми хареса от последната снимка. Роклите им изобщо не са подбрани за фигурите им.
Втората снимка я сложих, заради "традицията" с жартиерите. Пуснати роклите, вероятно изглеждат по-добре.

# 778
  • BG
Добре, че слагате снимки на абитуриенти от други държави, та да си напомня пак колко са хубави и по-хубави и още по-хубави нашите младежи.

# 779
  • Down south
Предполагам е въпрос на това, което вижда човек в средата си, ежедневието, медиите и пр.
Ако за красавици биват наложени девойки с издути устнии, вафли в косите пр. американките вероятно изглеждат "постни"

ПП Съжалявам да го кажа, но това, че българите са едва ли не по--по-най-красивите хора е просто мит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт