Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 816
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Много симпатична Katie Simple Smile

# 1 411
  • sofia
Хубави деца!

# 1 412
  • София
Гледам, че по чужбинско е много модно бюстие и пола (като на момичето в бяло) от последните снимки. Въобще не ми харесва, колкото и да е хубав моделът. Просто точно този тип на обличане винаги ми докарва на ориенталска танцьорка.

# 1 413
# 1 414
  • София

Досетих се. Гледала съм и предишни години снимки, които момичетата от чужбина публикуват. До сега не бях забелязала толкова много такива модели.

# 1 415
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Харесват ми тези моделчета от две части,но за бал някак не ми се връзват. Thinking

# 1 416
  • Някъде там
Много цвят има тази година в снимките.Харесва ми че кича е все по малко.
Да има грешки и неща които няма как да харесаш,но определено децата се справят добре.
В предишни години е имало повече нелепи визии.
Ето и от мен една девойка.
Скрит текст:

# 1 417
  • София
Моделите в 2 части имат това предимство, че впоследствие топът може да се носи и с друга пола/панталон.
Другата част също, но такава дълга пола се носи по-рядко.

Интересно защо западни (най-общо казано) абитуриентки нямат комплекси че приличат на ориенталски танцьорки. Ние сякаш сме по католици от папата.

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 11:27 от Cuckoo

# 1 418
  • Русе, България
В този линк имаше много индийчета (и подобни), явно училището е такова. Добре изглеждат повечето, но за момичетата с рокля от две части и аз направих веднага асоциацията с ориенталски танци. В никакъв случай не искам да звуча расистки. Бих казала дори, че такъв тип рокли повече им прилягат - явно по някакъв начин ги свързвам с традиционните им облекла, които винаги са много ефектни.
И бели момичета имаше с такива рокли - и на тях не им стояха зле, особено в случаите с подходяща фигура (защото имаше и обратни примери, не ми се търсят в темата).

Ще видим след седмица как изглеждат нашите. Simple Smile Споделям иначе и вашето мнение, че някои са прекалено нагласени за изпращането, но щом така се чувстват добре - изборът е техен.

# 1 419
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Точно трябва да имаш тяло за този тип рокля  Peace

# 1 420
Скрит текст:

# 1 421

Прекрасна снимка и красиви млади хора. Heart Eyes

# 1 422
  • Варна
Случайно попаднах на тази снимка но ме вкара в дълбок размисъл!!!
Безвкусица и кич  Shocked ,колкото щеш.....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211590573392418&se … ype=3&theater

# 1 423
Случайно попаднах на тази снимка но ме вкара в дълбок размисъл!!!
Безвкусица и кич  Shocked ,колкото щеш.....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211590573392418&se … ype=3&theater

Crazy ooooh!

# 1 424
Тази снимка е най - малко на 5 години

редактирам се, от 2009 е

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 11:13 от Maeve

Общи условия

Активация на акаунт