Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 627
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 670
Все пак успяват да им пробутат приемливи рокли и изглеждат прилично Simple Smile
А  у нас знаете...просто ти пробутват нещо, а дали изглеждаш добре...

# 2 671
Да, и Лора и Бернарда, са ми много хубави и свежи.

Хепи, обади ми се тогава..Wink

# 2 672
Харесва ми идеята с воалетката, но бижутата, и точките, и дантелата, и колана, и перата, и ... Та искам да кажа, че са малко повечко акцентите.

# 2 673
Почнаха и безкраките снимки!  Tired В тоя конкурс измислен в ДИР трябва да има ограничения до две снимки в цял ръст или една в цял, и една в близък план, да покажете прескъпите грим, и прическа, все пак яко са ви одрусали за тях. Още първата е накачурила снимки, които са щракани просто ей така, втората - на двора, до обора, зад паметника(?!), снимка от към тавана, следват безкрака снимка на иначе симпатично момиче... и т.н. Снимка за конкурс знаете ли какво е, драги момичета?! Да сте в най-добрия си вид на нея, изразителна, красива, на която вие носите балната си рокля, а не тя вас (както е с горкото второ момиче със синьо бялата, иначе красива рокля) и... естествена. А те щракали напосоки и накачурили де що има кадър. ooooh! А! И обърнати наопаки също... Tired

# 2 674
  • Down south
Присъединявам се към мнението.
Според мен и две снимки са много, една и толкова.

Има и такива, каквито трябва да бъдат

http://gallery.dir.bg/public_image.php?pid=77985039245775&ki … ;offset=0#options

За това и попитах, дали сами си изпращат снимките или доброжелателни роднини също могат да изпращат?
Гласуването е странно, колкото пъти "мина" от там, толкова пъти мога да гласувам  newsm78

# 2 675
А, значи дир.бг не ги показва за наше добро  hahaha
Excuse me, благодаря

# 2 676
Изобщо не работи като света галерията, от първа страница се отварят, като стигнеш втора почват една по една, след това изчезват снимките, но реда се превърта на черен фон. Егати конкурса! ooooh!

# 2 677
  • Down south
Аз съм извън страната, при мен всичко се отваря безпроблемно, наложена ви е цензура Simple Smile
За сега са 5 страници.

# 2 678
  • Карлово
Според критичните коментари. Peace

Май е претоварен сайта, затова не се отварят.
На мене една черна завеса ми дръпват и пише, че не може да се зареди.

# 2 679
аз се радвам на хубавите тоалети, но харесвам практичното и търсех тоалет, който да е подходящ за бал и в същото време, с подходящ аксесоар или без да може да облича и за други случаи - Новогодишно или фирмено парти, коктейл или др подобни без да е претенциозно за тях. За сега се спрях на тези

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 20:21 от gold__

# 2 680
  • Stuck in a moment
Абе не прилича много на Линда Еванджелиста Laughing, но изглежда чудесно! bouquet
Да, и тази не е с червена рокля.
Ти си избрала възможно най-неприличащата снимка. С малко флашбак се получава, поне за мен. Ето тук определено намирам прилика  Peace:

А Давиз е показала по-грациозната версия на Салма Хайек  Grinning

# 2 681
Голд, при мен не се виждат снимки.

Още абитуриенти
Скрит текст:

# 2 682
  • Stuck in a moment
Голяма красота. Обаче съвсем сериозно питам - такива сутиени ли са подходящи за този тип рокля? Аз бих заложила на по-телесен цвят, но може да не съм в крачка с модата.

# 2 683
Голяма красота. Обаче съвсем сериозно питам - такива сутиени ли са подходящи за този тип рокля? Аз бих заложила на по-телесен цвят, но може да не съм в крачка с модата.
Е, то не е ясно надолу как е роклята. Ако е цялата такава светла и дантеленото бюстие е отгоре, как да е?  Rolling Eyes

# 2 684
  • Най-красивата страна
Ето една абитуриентка с куче от Лом  Shocked
https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/tazi-abiturientka-ot-lom … i_news516683.html

А момичето с роклята на точки много ми хареса. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт