Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 604
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Sofia
На днешната дата преди 29год.беше моя бал.Сама си измислих модела,близка шивачка ми я уши за 20лв,толкова платих и за бродерията на топа,от 3 части беше,с пола тясна по мен и надолу леко разкроена,горната част по-широчка,с подплънки на раменете  Mr. Green ,цвета лилаво-син...много се хареса от всички,още си го пазя,но не се побирам в него  Embarassed

# 2 866
   Не съм пробвала балната си рокля и не я знам къде е изобщо, но съм сигурна, че ще ми стане отново. Винаги съм била доста слабичка.

# 2 867
На общата снимка изглежда по-възрастна от другите, прическата там не ми харесва. На последната е в пъти по- младежка. Има разлика между професионалните и непрофесионалните снимки. Иначе и на мен роклята и цветът й ми допадат.
На мен от колективната снимка най-много ми допада синичката в дясно.  Simple Smile

Моята бална рокля беше носима, т.к. беше късичка и нарочно си я ших с идеята да си я носа. После ми стана нещо като официална рокля за сватби и други подобни поводи. Вече не я знам къде е. Не бих я и облякла, т.к. вече не би ми харесала, с оглед промените в модните тенденции и в личния ми вкус.  Laughing

# 2 868
  • София
На днешната дата преди 29год.беше моя бал.
И моят, и моят. Същият ден, същата година. Бях с розова рокля, с пола балон.

# 2 869
Ма какви сме дърти свраки Mr. Green Моят беше утре преди 30 години! ooooh! Crazy

# 2 870
  • София
Преди 23 години бях с черна дълга рокля, разкроена от кръста надолу, от пясъчна коприна. Сърцевидно деколте почти гол гръб с кръстосани много ленти от плата. Нямах фризьор и гримьор. Бижутата от сватбата на снаха ми  Laughing. За първи път в живота си сложих обувки с ток 5 см и щях да се пребия. В 24ч. се преоблякох, защото ми бе трудно да танцувам. Никаква професионална фотосесия. На повечето снимки пред ресторанта съм застанала до една лампа и сянката допълва доста обем по мен, все едно съм тройна.  Grinning
2 години след това подарих роклята и обувките на момиче, което не можеше да си позволи тоалет за бала. 

# 2 871
  • Gotham City
Ма какви сме дърти свраки Mr. Green Моят беше утре преди 30 години! ooooh! Crazy

Моля, моля, моя на 22 май, навърши 10 години  Naughty

# 2 872
Описвате много интересни рокли, ще се радвам ако качите и снимки да ги видим.  Hug

# 2 873
Моля, моля, моя на 22 май, навърши 10 години  Naughty
А, не ,имах предвид последните преди мен. Не всички сте толкова древни Laughing
Ей ме! bowuu Съответно на първи и на втори бал (всяка година стигаме до тук Crazy)
Като ме заплюете, съобразете се с това, че събитието се провежда в миналия век Mr. Green - 1987 и 1988 година.

# 2 874
На втората снимка мацката с бялата якичка изглежда страхотно. Иначе и дължините, и роклите са ви еднотипни, че и прическите Simple Smile На втори поглед не са толкова еднотипни Simple Smile

# 2 875
Е стига сега, древни не сме  Peace моят бал беше преди 22 години, а аз тогава бях на невръстните 16 години  Crazy Роклята ми беше зелена, над коляното, права. Всъщност и към днешна дата този модел е актуален. Имам снимки, но естествено те не са в дигитален вариант и ако трябва да я покажа първо ще се наложи да я сканирам  Joy

# 2 876
  • София
На моя бал преди 24 години бяха модерни късите рокли. Моята беше по мой модел, уши ми я шивачка. Носила съм я и след това на сватба и на изпит. Иначе в горната част беше тип бюстие, а надолу разкроена и стигаше над коленете. Цвят - нюд или както му казваха тогава - пепел от рози. Материал разбира се - пясъчна коприна.  Laughing Гримира ме една приятелка на мама, а прическа нямах специална.

# 2 877
  • София
Бижy, екстра си си.

# 2 878
На втората снимка мацката с бялата якичка изглежда страхотно. Иначе и дължините, и роклите са ви еднотипни, че и прическите Simple Smile На втори поглед не са толкова еднотипни Simple Smile
Едни и същи хора сме и на двете снимки, на първата тя е с бялата рокля.
Да, сканирани са снимките, затова са с такова лошо качество.

# 2 879
  • Gotham City
Моля, моля, моя на 22 май, навърши 10 години  Naughty
А, не ,имах предвид последните преди мен. Не всички сте толкова древни Laughing
Ей ме! bowuu Съответно на първи и на втори бал (всяка година стигаме до тук Crazy)
Като ме заплюете, съобразете се с това, че събитието се провежда в миналия век Mr. Green - 1987 и 1988 година.

Ами според мен няма повод за плюене, то си е мода все пак, то сигурно и днешните принцеси един ден ще се гледат и ще им е забавно, не се знае каква мода ще дойде.
Между другото, много харесвам рокли с такава дължина, като на твоята.

Много ме яд, че нямам снимка аз, щях да се разпиша, ама ...здраве да е.

редактирам се: Бижу, сега зуумнах снимките, ти и в лице си хубава бе  Blush

Общи условия

Активация на акаунт