Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 597
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 895
Статията от Хот арена е от 2016-та. Устата е просто... покъртителна! ooooh! И защо се снима като риба?!
На мен ми прилича на Алисия, не на Моника Валериева.

# 2 896
Описвате много интересни рокли, ще се радвам ако качите и снимки да ги видим.  Hug
А ти няма ли да качиш Mr. Green

# 2 897
  • Down south
Оле-ле, какво му е на устата на последното момиче, изглежда силно подута?

# 2 898
Майката на девойката с пластичните операции изглежда много по-свежа, естествена и млада.  Crazy
Скрит текст:

# 2 899
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy яяя, имам наборче в темата  Crazy

# 2 900
Описвате много интересни рокли, ще се радвам ако качите и снимки да ги видим.  Hug
А ти няма ли да качиш Mr. Green
Дааа, и аз я чаках  Heart Eyes Как беше бала, С, хареса ли ви?

# 2 901
Много приятно излъчване има майката и е хубава жена. Момичето също е било хубаво преди да се "разкраси".

И аз чакам снимка, С..
Беше много сладка на изпращането. Сигурна съм, че и на бала си била. Направи ни съпричастни с вълненията, не е редно да ни лишиш от удоволствието да ти се порадваме. Naughty

# 2 902
# 2 903
Пак съм аз  Simple Smile
Дано не ви отегчавам със снимки  Blush

Скрит текст:

# 2 904
Ма какви сме дърти свраки Mr. Green Моят беше утре преди 30 години! ooooh! Crazy
И аз не съм от бебетата - преди 19 г. завърших. Роклята ми беше много хубава - къса, "танцувална" и... черна.  Laughing Винаги съм имала афинитет към черните рокли, за мен са по-стилни и елегантни от другите цветове. Зависи и от кройката, разбира се.
Но аз си бях хлапе (жалко, че нямам снимки), нищо общо със сегашните матрони със силикони, огромни (естествени) бюстове и ханшове на 30+ жени.

# 2 905
  • Между Пирин, Рила и Родопите

1999 г.
Измъчих се през телефона... hahaha

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 21:21 от Cigarette

# 2 906
  • Mediterraneo
Ма какви сме дърти свраки Mr. Green Моят беше утре преди 30 години! ooooh! Crazy
И аз не съм от бебетата - преди 19 г. завърших. Роклята ми беше много хубава - къса, "танцувална" и... черна.  Laughing Винаги съм имала афинитет към черните рокли, за мен са по-стилни и елегантни от другите цветове. Зависи и от кройката, разбира се.
Но аз си бях хлапе (жалко, че нямам снимки), нищо общо със сегашните матрони със силикони, огромни (естествени) бюстове и ханшове на 30+ жени.

И аз така, само че преди точно 20 години  Laughing Като си гледам снимките с тези високи токове... такава щека съм, че ако съм на този акъл, сигурно щях да се пусна с дълга рокля и малко по- ниски обувки.

# 2 907
  • Down south
Браво!
Адмирации  Hug

Красиви младежи на показаните последни снимки, част от тях по-изискани от други.

Някои от показаните, са като челен удар  ooooh!

# 2 908
Тази рокля просто не си е читава, и на тази, трета поред показана тук, в бюста нещо не е в ред.
Скрит текст:

# 2 909
И една различна снимка понеже всички показват как са изглеждали преди "големия купон", ето ви една след него:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 18:19 от С.

Общи условия

Активация на акаунт