"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 919
  • 840
  •   1
Отговори
# 105
Продължителността на специализациите зависи от специалността. Хирургиите мисля, че са по 5 години.

# 106
Хирурзите специализират по 6 години.

# 107
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Шопов(Др Тасев) в реалния живот следва медицина ли?
И на мен ми изглеждат като кандидат студенти,а не вече специализирали лекари.Въобще един подбор на актьорите.. Stop

Споменахте Вили и парите.Не смятам,че Пецкан е толкова долен да не й ги върне,или поне една огромна част от тях.Всъщност дори не са намекнали за подобно нещо.Все още не съм гледала днешния епизод,но да,смятам,че ще има развитие около балната рокля.

# 108
Не знам дали учи медицина Наум Шопов мл., но с тоя "апандисит" , който го повториха сто пъти с Калин, ми подразниха много слуха.  Close

# 109
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ралица Паскалева е мисля състудентка на Дария Симеонова. 2007 е започнала Дария Натвиз. Сега би трябвало да е 28-29 годишна

Наум Шопов "Макар да е бъдещ лекар, актьорлъкът винаги е съпътствал Наум. Първата му сценична поява е едва на 7 в Народния театър в "Кукувицата" от Елин Рахнев. Преди 5 години се изправя пред избора между лекарската професия и НАТФИЗ. "Решението за медицината взех в 11 клас. Дотогава нямаше никакво съмнение кой ще е пътят ми. Беше актьорското майсторство. Но просто усетих, че това не е за мен. В училище винаги съм проявявал интерес към биологията и нещата се завъртяха. Дядо ми и баща ми ме подкрепиха и дори ме насърчаваха", сподели Шопов-внук. Той възнамерява да специализира кардиохирургия. "  Значи е към 23- 24 години.

Извод: Момчето младее и ние стареем Simple Smile Разликата им (в живота) не е фрапираща.

# 110
Не знам дали учи медицина Наум Шопов мл., но с тоя "апандисит" , който го повториха сто пъти с Калин, ми подразниха много слуха.  Close

Използват се и двете думи: http://www.lekar.bg/2015/11/04/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0 … 1%86%D0%B8%D1%82/

# 111

Използват се и двете думи: http://www.lekar.bg/2015/11/04/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0 … 1%86%D0%B8%D1%82/

Точно така, но апандисит обикновено се употребява от населението БЕЗ медицинско образование. Аз апандисит няма да кажа никога.

# 112
Те оперираха херния. Лично аз не съм чула друго заболяване (сега видях, че е от днешния епизод)! Наум Шопов го каза веднъж Wink
Иначе е грешка на редактора.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 02:34 от Kalinka

# 113
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В сериала ги представят като вече учили и специализирали лекари..което ще рече едно 28г.
Тези двамата да ви приличат на толкова?

Паскалева е 89-ти набор(ако не се лъжа).Мега сладурана и играе много по-добре от това,което показа в Столичани.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 00:35 от Beautyholicа

# 114
Луиза Григорова е родена 1990 година. На 27, което е почти 28.
Той е 23, но младее страшно. Щях да кажа на 18-19, ако не знаех, че завършва.

Освен да почнем да завиждаме, че младеят....друго не остава.

# 115
В сериала ги представят като вече учили и специализирали лекари..което ще рече едно 28г.
Тези двамата да ви приличат на толкова?

Паскалева е 89-ти набор(ако не се лъжа).Мега сладурана и играе много по-добре от това,което показа в Столичани.

Тя Joy
Много е сладка Ралица.

А как точно изглежда човек на 28г.? На 28 човек е съвсем млад и обикновено още изглежда почти по детски. Е, поне някои. Мен на 30г ме мислеха за ученичка, а и дете имах вече.

# 116
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Григорова на 27? На мен ми прилича на 22-23,също като младежа.
Затова въобще не ми се връзват с ролята на сериозни,дипломирани лекари.

# 117
Днес  младото Наумче ме изкефи - много  интересно  играе с очите - гледа  като хлапе , което иска да научи всичко  и същевременно го представят  като  стабилен лекар , който може да реагира  в трудна ситуация .
Жалко ,че  Галка ще го яхне ... newsm78
Не съм сигурна ,че Вили-ангелът  ще ми е интересен образ .
Това с ключалката  на Жени  беше  под всякаква критика , тя върви към пълно изкукуригване , дано скоро да замине  за Лондон  Praynig  да гледа бебе  и без това вече е пенсионерка .

# 118
Григорова на 27? На мен ми прилича на 22-23,също като младежа.
Затова въобще не ми се връзват с ролята на сериозни,дипломирани лекари.

Ами, преди да се изказваме категорично....да проверяваме. Приличат си точно на млади доктори. Е, те са на изчезване по нашите ширини, както и медицинските сестри (лятото в Св. Анна нямаше сестра под 45г.). Последното малко извън темата, но България ще е изправена пред огромен проблем след 10 години.

# 119
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Казвам,че и двамата ми приличат на 22-23г и не дават вид на вече дипломирани лекари.
Ти ми казваш "Да проверяваме категорично,преди да се изказваме".

Да проверя какво,госпожа? Дали ми приличат на толкова? Проверих,все още е така.

Общи условия

Активация на акаунт