"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 886
  • 840
  •   1
Отговори
# 120
Понеже във вторник изтървах началото може ли някой да ми каже къде е Пецан? Вече втори епизод не го виждам, може да изпитам абстиненция.

По назад ви четох, че в Тайланд или нещо от сорта, но на почивка ли е?

# 121
  • Пловдив
На семинар е Петърчо.

# 122
Пецан е на симпозиум в Тайланд.
А Наум Шопов на мен ми е като сукалче, аз не бих му продала алкохол и цигари. Mr. Green
Хубаво че младее, но това не е предимство за всяка роля или във всяка ситуация.

# 123
На мен, май, повече ми харесва без главните герои!

# 124
Благодаря ви.  Hug
Хубаво са решили да съберат Галя и Наум, обаче тя изглежда пред него като леля му. Или следват тенденцията в последно време - модно е да си с по- млад мъж.  Mr. Green
На мен не ми стоят добре един до друг.

# 125
Д-р Добрева и Д-р Тасев си прилягат повече отколкото Д- р Стилянова
и Д- р Тасев. Наталия и Калин трябва да си дадат малко време. Има
надежда за връзка, но Наталия не трябва да бърза. Янко не е на нивото
на Генадиев и затова реагира по- рязко спрямо Калин. Калин е получил
добро възпитание и се надявам да изгради връзката между тях.
Харесвам Луиза Григорова и Наум Шопов- младши. Ернестина влиза
добре в ролята на шеф. Харесва ми. Мисля, че ще се опита да опознае
Наталия. Виолета смятам да покаже борбеност.

# 126
Аааа, да и аз това исках да кажа - харесва ми Ернестина като шеф на Спешното. Добре ѝ се връзва да се кара, прилича ѝ.

# 127
Миналата седмица даваха някакво интервю с Шопов младши, каза, че докато снимали по време на операция, забравял, че пациента не е упоен и както при истинска операция се облягъл на болния...Simple Smile

# 128
Аааа, да и аз това исках да кажа - харесва ми Ернестина като шеф на Спешното. Добре ѝ се връзва да се кара, прилича ѝ.

Да, и на мен ми хареса. Явно обаче няма сила, която да направи косата й да изглежда чиста и сресана.

# 129
  • Там,където се събуждам щастлива.
В последната серия много добре предадоха как общуват лекарите помежду си и сестрите с тях. То е едно викане, нервничене. Йерархия голяма! Сестрите козируват и често са втора ръка хора в отделението, според мнението на лекарите. И като се прибави отношение към още учещи се...картинката е пълна. По време на следването ми тук, бях в шок по време на всеки  един стаж от мисълта, че съм или мога да направя грешка. А те седнали да ми обясняват, че всеки греши и го правеха с един благ тон. Няма укор в очите, забележка и т.н., което е типично за нас.

# 130
  • Бургас
Наистина ли са такива отношенията между лекарите и сестрите? Много тъжно  Cry
Дано поне не се карат така пред пациентите. Това ми прави впечатление в сериала, все се разправят пред пациентите, дали наистина е така?

Ернестина наистина е добра във викането, уцелили са и длъжността   Mr. Green
И снощната серия ми хареса, браво!

# 131
  • Там,където се събуждам щастлива.
Наистина ли са такива отношенията между лекарите и сестрите? Много тъжно  Cry
Дано поне не се карат така пред пациентите. Това ми прави впечатление в сериала, все се разправят пред пациентите, дали наистина е така?

Ернестина наистина е добра във викането, уцелили са и длъжността   Mr. Green
И снощната серия ми хареса, браво!

Ооо, всичко се прави пред пациентите. Пет дена бях придружаваща в Св.Анна и...Какво ли не видях. На нас много не смееха, защото бях с чужденец. Ама сестрите как нервно повишаваха тон на пациентите. Забележките на лекарите към сестрите (има една недомислица там с отварянето на вратата)! Санитарки и сестри какви неща Казват на пациенти, които дори и да си ги мислят и да са вярни, трябва от професионална гледна точка да премълчат. На една жена й връчиха документи с думите:  " Умира от рак. Да си го прибирате. В стая Х са документите." И отминаха. Как им Даде сърце...не знам. И всичко се прави на висок, нервен тон.

# 132
Аз пък съм била в най-различни болници и мога да кажа, че е различно в различните болници и дори отделения на една и съща болница и много зависи от управата какъв ще е общия тон в отделението...

# 133
Младият Шопов ми харесва все повече. Има у него нещо от харизмата на баща му. Въпреки, че Христо Шопов още като млад актьор рядко се усмихваше, а синът му излъчва много повече позитивизъм, и двамата са адски чаровни. Нещата явно вървят към свалка с Галя, само че пак не са ги нацелили визуално. Той е много сладък, но някак по детски, по момчешки, а тя изглежда по-зряла, по-улегнала.
Аз ли нещо пропуснах, но едно не ми стана ясно. Камбуров защо е сърдит и на Евгения?

# 134
  • Разпиляна във въображението
Когато беше застанал Шопов до болния си беше скръстил ръце като фитнес инструктор. Направо цялата му поза една такава Laughing

Аз ли нещо пропуснах, но едно не ми стана ясно. Камбуров защо е сърдит и на Евгения?

И аз. Сърдит на Евгения, която разбрала преди пет минути за размяната, а си се шегува с жената, която е крила тайната 33 години.

Общи условия

Активация на акаунт