"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 862
  • 840
  •   1
Отговори
# 135
Само на мене ли Шопов ми е леко дървен? Въпреки, че в очи е изразителен. Луиза на другия полюс. В погледа греда, иначе е разчупена като поведение.
Тасев наистина визуално със Стилянова не си отиват. Тя наистина изглежда зряла, дори със Захариев си отива повече.

# 136
  • Там,където се събуждам щастлива.
Може би е сърдит, защото не Евгения намери смелост, а той каза и така си рискува здравето. Тя нали и това му каза: " Ти намери смелост и заради нас!"

# 137
  • София
През цялото време докато хвърляха топката си мислех, че Стаменова или Романова ще отворят вратата и ще отнесат един удар по главата.  Mr. Green

# 138
През цялото време докато хвърляха топката си мислех, че Стаменова или Романова ще отворят вратата и ще отнесат един удар по главата.  Mr. Green
И аз това си помислих и много ми стана смешно като си го представих  hahaha

# 139
Романова повече ми харесва. Строга, но загрижена за пациентите, поне досега  беше такава. Стаменова просто крещи. Докато пациентът й в "критично" състояние чакаше прословутия ехограф, тя крещя и крещя и крещя. Ми оправи спешния пациент, па тогава викай. Повече време крещя, отколкото да изтича да вземе ехографа.

# 140
  • София
И как изведнъж във великата болница свършиха ехографите? Преди си спомням, че си имаха един в спешния кабинет и в шокова зала. Пък сега явно, за да стане скандал, свършиха.

# 141
Забелязахте ли, че в началните надписи още не махат имената и кадрите с Биляна и Алекс? Нали приключиха със сериала, защо не ги сменят.

Много ми е странна и Стилянова, която преди месец заживя с Петър и вече върти очи и кани на кафе (даваха го в промото на следващия епизод) някакъв нов колега. Да не говорим, че е видимо по-млад от нея. Не си отиват.

Не разбрах и защо Калин сега се изкарва само приятел на Наталия. До преди 2 епизода изглеждаха еднакво влюбени един в друг. Явно е трябвало някаква драма да завъртят около връзката им, за да има интерес. А толкова ми харесваха като се разбират. 

# 142
  • София
Аз мисля, че накрая Хинова може наистина да се окаже бременна.  Laughing

# 143
Доста непредпазливо ще е от нейна страна, ако се окаже така.

# 144
  • Варна
Калин и Наталка сега са главните герой и при тях трябва да има  няква драма.. Да се карат да се здобряват да се разделят 4-5 пъти после да се е вземат  пак.. Може и тя да забременее.. 😁

# 145
И ще им развалят образите.

# 146
Галка  беше  като някаква  кака- мръсница  като  канеше  Наумчо на "кафе" . Той пък извъртя  такива  невинни очички ...

# 147
Луиза Григорова е ужасна, нищо не и се разбира като говори. Яко слива думите, никаква изразителност.

# 148
Толкова ли нямаше друга млада актриса за ролята на Добрева? Изобщо не ми харесва играта на Луиза  Naughty

# 149
Малкият къде намери ягоди в тая люта зима. Не вярвам майка му да му ги е купила  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт