"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 824
  • 840
  •   1
Отговори
# 165
От бастуни нямат нужда, артистите са достатъчно големи бастуни. Но цветнокож им липсва, някой местен. tooth
hahaha Joy hahaha Joy

# 166
  • There I was on a July morning
Вчера изпуснах началото и не мога да разбера какво толкова стана при Генадиевите, та ще се развеждат? Нещо по-голямото от размяна на бебета?
Мисля, че точно тази е причината и Евгения така и не му прости. А поводът беше, че се скараха заради проф. Камбуров. Оказа се, че Иван вече не го счита за приятел и не желаеше той да спи у тях. Peace
Аз не съм очарована от играта на Наум Шопов - младши. Наистина има изразителни очи, но само това не е достатъчно. Отчитам факта, че е начинаещ и аматьор и се надявам в следващите си роли да се представя по-добре. Симпатично момче, но Стилянова ми изглежда като кака му. Не казвам, че съм против такива двойки, но поне към момента не мога да ги възприема като партньори.

# 167
Стилянова в новото и амплоа си я направиха ку****а на болницата, които си заплюе взима си го  Peace
Не че нещо нали hahaha

# 168
Шопов и Луиза са невероятно некадърни актьори. Започват да ми липсват Сашко и Бибето - като академици са в сравнение с новото попълнение. Наистина Шопов прилича на фитнес инструктор, сериалът тръгва доста зле с тези актьори . На Ернестина единствената прилягаща роля е на майка , зарязала детето си или на обикновена студенокръвна кучка. Нищо друго не може да изиграе. И в "Столичани" пак това играеше. Сценарият е доста несвързан и направо наникъде, ама нейсе. Ще погледам единствено, защото е български сериал и за да дам шанс. Владов много добре играе, анестезиологът също, Кръстева, Калин, Виолета, Стилянова, Романова ...май това е - другите са пълна скръб, воглаве с професора. И Марта Вачкова играе супер, както и всички медицински сестри и пациенти.

# 169
  • София
Наум Шопов все пак не е актьор, иначе и на мен не ми харесва как играе. Rolling Eyes

# 170
Аз пък харесвам новите попълнения повече от "англичаните" .
Ако направят и някаква връзка между новите герои със заглавието  на филма , ще е реванш за досегашните тъпотии , които преглътнахме.

# 171
  • Пловдив
От де се появи съпругът на Хинова Thinking

# 172
Вчера изпуснах началото и не мога да разбера какво толкова стана при Генадиевите, та ще се развеждат? Нещо по-голямото от размяна на бебета?
Жени изпи бутилка вино и и' дойде просветлението. In vino veritas! Mr. Green

Всеки да си го тълкува по своему. Ако бях аз нямаше да правя каквито и да било еквилибрстики, ( да ходя в гората, да си говоря с умрели и пр. , ако помните) и без вино Иван нямаше да го има в живота ми.

ПП А да, сега пък и Хинова била женена.... Заприлича ми на комарджия, който ще я изнудва.

# 173
  • Разпиляна във въображението
Не знам, обаче имам чувството, че два сезона са били нищо, напълно излишни.

# 174
Наум Шопов все пак не е актьор, иначе и на мен не ми харесва как играе. Rolling Eyes
Като не е актьор 'що ни го пробутват за такъв? Заради баща му и дядо му ли? Ето това не ми харесва по принцип. Той не е актьор, но играе.  Луиза и тя не е особено добра, но и нея да я погледаме. Никак не ми стоят добре до Романова например.

ПП. Голяма фенка съм на Христо Шопов, направи уникални роли в Лов.нет и Дървото на живота.

# 175
  • София
Като не е актьор 'що ни го пробутват за такъв? Заради баща му и дядо му ли? Ето това не ми харесва по принцип.

Явно... Милошев каза, че дълго време го бил " преследвал', докато се съгласи.  Simple Smile Не знам защо такъв зор да е точно той, като наистина дори няма актьорско образование.

# 176
  • Варна
Шопов за човвк който  няма  актьорско образование (а медицинско) има талант явно му се отдава защото е доста по добър от Л. Григорова

# 177
Като не е актьор 'що ни го пробутват за такъв? Заради баща му и дядо му ли? Ето това не ми харесва по принцип.

Явно... Милошев каза, че дълго време го бил " преследвал', докато се съгласи.  Simple Smile Не знам защо такъв зор да е точно той, като наистина дори няма актьорско образование.
Поне да беше преследвал другия внук на Наум Шопов, Асен, който е актьор. Не съм го гледала, не знам как играе, но ми е по-симпатичен, защото много прилича на великия си дядо. Ама нали младият Наум учи медицина  Mr. Green . Абе, справя се момчето, не е съвсем дървен. Mr. Green

# 178
Шопов за човвк който  няма  актьорско образование (а медицинско) има талант явно му се отдава защото е доста по добър от Л. Григорова
И аз така мисля. Носи чара на баща си. Хубаво е, че е избягал от актьорството. Така няма да имаме и големи очаквания, макар,че за мен той ги надмина. Много по- добре се справя от някои, дето само са си търкали обувките в НАТФИЗ. Браво на момчето!

# 179
Аз ли нещо изтървах   newsm78. На Калин нали му имаше нещо, след като се върна от Судан. Даже Наталия се беше оплакала на Евгения. Прическата беше сменил, по един дядо викаше, в един бар се сби.  Не можеше да спи или лягаше на земята... к'во стана, оздравя ли, к'во му беше?

Общи условия

Активация на акаунт