"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 764
  • 840
  •   1
Отговори
# 180
На мен пък ми е несериозно лекар да се снима в сапунка, като си лекар - бъди лекар, ако ще си актьор - бъди актьор.
Иначе момчето е много симпатично, че не играе кой знае как - не играе, но пък е по-добър от някои дипломирани актьори.
Биляна и Сашо не ми липсват на мен, гледам епизод за епизод и въобще не се вживявам.

Мазов ме кефи, трябва да има повече сцени! Simple Smile

# 181
Като се върна явно страдаше от посттравматичен синдром, след военни действия. Обаче явно на Калинчо му минА от само себе си.
И по- добре, че сценаристите забравиха за това.

# 182
Боне, то и Георги Парцалев е учил медицина, ама добре, че е станал артист  Heart Eyes . Черкелов е учил право три години, но артист е станал, и Слава Богу, любим ми е. Heart Eyes Наум Шопов също е от любимите ми наши артисти.
Не сравнявам, разбира се, Наум младши с тези велики хора, но не се знае. Mr. Green

А Мазов и мен много ме кефи.

# 183
  • София
Мазов в този сезон направо е мъж под чехъл.

# 184
Ензим Бéндер, прочетох, че младежът силно желае да стане кардиохирург, не искал да е актьор, но май и той не знае какво окончателно иска.
Те много от хората на изкуВството са учили друго, но ги е влечало да се изявяват, нали и Лилито ИвАнова е мед.сестра, лошо няма, просто в един момент избираш едното, не може и двете със сигурност. Simple Smile Peace

# 185
Аз що годе харесвам играта на Наум Шопов обаче има нещо в гласа му, което ме изнервя и поражда в мен желание да сменя канала. Говори като пресипнал.

# 186
Ето за тези, на които им липсват Бибка и Алекс:
Има надежда
http://novini24online.com/jba/105069

От фен страницата във Фб. На мен не ми лисват изобщо, мисля се изчерпаха!

По въпроса за това кой какво е завършил, най - големите актьори, любимци на моето моето поколение не са завършили ВИТИЗ. Били са самодейци, забелязани от режисьори. Примери много. Ето за Парцелав вече сте писали, Катето Евро, тя е по- млада де, Надя Тодорова, Петър Слабаков е завършил икономика,  Коканова - търговски техникум -много са.

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 13:05 от Билян@

# 187
Невена Коканова също не беше завършила, май newsm78

# 188
Послъгаха малко зрителя във вчерашната серия с тези два съседни апартамента, в които се оказаха родителите и Калин.  Laughing  Родителската част е първия етаж от къщата, а това на Калин е част от таванското, което се явява трети етаж.  Добре познавам тази къща.  Grinning

Но то се и вижда прекрасно- каква голяма височина на таваните има при родителите и при това завършва с плосък таван.

Е...не шмекеросват за пръв път с къщата... Втората част от таванското е два пъти по-голяма от тази на Калин и не е обзаведена. Често я ползват за декор към разни сцени, които наподобяват разговор на тавана на болницата.

# 189
  • Варна
vbox7.com/play:ff5e4c88fd
Изглежда интересно

# 190
Ето за тези, на които им липсват Бибка и Алекс:
Има надежда
http://novini24online.com/jba/105069  ....
В статията пише ,че новата двойка стажанти  засега не можела да грабне зрителите ...
Явно  newsm78 аз не съм от масовата  извадка , защото  образите и на двамата  са ми симпатични  и не намирам ,че артистите  го правят лошо . Момичето  е нахъсано и решено да успее , защото  разчита на себе си , а пък  богаташчето  не е изпортено  - нали сам и предложи да вземе интересния случай , защото уж  бил несигурен ,че  му нямало  късметлийската монета /а тя му беше в джоба/ .
Доста от  по-възрастните  дипломирани артисти  изобщо не ми харесват , особено като почнат да рецитират ...

# 191
Може би част от артистите се справят добре, защото ролята пасва на характера им. Например Марта Вачкова.

# 192
Записвам се за темата. Отскоро го следя (2 серии)  Embarassed Гледах откъслечно някакво раждане. Амам много стерилно. кръв в тази болница няма ли, една капчица поне, за цвят, дето се вика...
Луиза е любимка на ММ, става като за лигла Simple Smile

# 193
А, за това раждане, дето беше нормално и после и направиха секцио. Аз като раждах (нормално), не помня да са били облечени в найлоните лекарките и акушерката, нито да са били с такива шапки. Може и да не съм забелязала, щото все пак бях с друго заета  Crazy, но възможно ли е не навсякъде да са облечени така?

# 194
И аз раждах в родилна зала, в която НЕ бяха облечени така и секцио правеха другаде, на друг етаж даже, в операционна
Ма знам ли, последно преди 11 години раждах, може пък сега да е така  Thinking
А и сериала не е за мед. случаи. А по-скоро тип "Съдби на кръстопът" , та не е нужна толкоз голяма достоверност

Общи условия

Активация на акаунт